Pusmuuzha kriize viirietim

Aizsāka Sieviete 

Sieviete
Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 15:56
Jautaajums vienkaarshs-vai veerts ar to ciiniities vai sadziivot?
Jau divaam draugu gjimeneem vienaads scenaarijs-viirieshi peec 40 aiziet pie kaada skukja.Nerunaasim par popularu viirieshu,aktieru jaunajaam gjimeneem.:))Arii manam viiram tas pats vecums.Un es arii vairs neesmu meitene,arii driiz 40.Gribeetos nokjert kaadu pirmo paziimi,kad saaksies viiram kriize!
Solo
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 16:00
Labak neker - ka nenoker:)

Krize ir gandriz visiem tikai katrs to padzivo savadak - ne jau vienmer aizskrienot pie jaunas sievietes.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 16:07
Kaa lai uz to skataas.Man kautkaa taa kriize bija aizkaveejusies.Sen to sievu vajadzeeja patriekt rataa.
Sieviete
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 16:27
Forshi,ku!
Un kaa,man tas jaasaprot-ka ap sho vecumu viirietim naak iistaa skaidriiba,ka sieva tam neder?!
Vai man jau laikus jaameklee jauns puisiitis?
meituks
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 17:35
Tagad jau laikam tas ir pats par sevi saprotams, ja pusmûþa vîrietis pievçrð pastiprinâtu uzmanîbu jaunâm meitençm. Bet ir atðíirîba vai tas ir tikai joka pçc, vai jau sâk veidoties kaut kas vairâk.

Nesaskatu tur nekâ nosodâma, ja vien tâpçc netiek sâpinâts kâds cits cilvçks, bet tâ gan notiek reti. Parasti jau ir sâpîgas ðíirðanâs, asaras, pârmetumi ... Bet ja pieauguði cilvçki savas attiecîbas var nokârtot bez liekiem strîdiem un ðíirties kâ draugi - visu cieòu abiem. Galvenais ir sakârtot attiecîbas tâ, lai bez jebkâdâm sirdssâpçm var dzîvot tâlâk. Abiem jâsaprot, ka ne vienmçr tas cilvçks, ar kuru nodzîvoti kopâ daudzi gadi, ir tâ îstâ un vienîgâ mîlestîba.

Bet daþreiz gan vajadzçtu paraudzîties uz to no malas: ja vîrietim ir jau pâri 50, bet viòð grozâs ap 20- gadîgâm jaunâm meitençm, tad gan tas izskatâs kaut kâ ... brrr.
Nesen par to iedomâjos, kad pati nonâcu ðâdâ situâcijâ. Un tad jau paliek drusku nepatîkami, lai gan patiesîbâ jebkurð uzmanîbas apliecinâjums, ja vien netiek pârkâptas zinâmas çtikas normas, tomçr sagâdâ kaut drusciòu prieka. Bet visam ir savas robeþas.

Pati gan laikam tomçr esmu ideâliste - kâ man patîk sirmgalvaini onkulîði un tantuki, kuri pat pçc tik daudziem gadiem ir kopâ un pastaigâjas, tâ mîïi turot viens otra roku. Skatoties uz viòiem , gribas kâdreiz piedzîvot to paðu.

Lai veicas!
:)
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 17:53
Uz jautâjumu - cînîties vai sadzîvot- atbildçt nevaru. Kas gan esmu, lai dotu padomus kâdam personîgajâ dzîvç?!
Bet, ja kâds ir gâjçjs, tad aizies tik un tâ agri vai vçlu.
zâlîte
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 22:10
Pçc bûtîbas jautâjums ir uzdots tâ -
kâ bûtu, ja bûtu?
kâ bûs, ja bûs?

Atbilde atbilstoða - tad jau redzçs!
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 22:55
Ja kaads viirietis aizdodas pie jauninjas meitens, tad varbuut ir veerts padomaat, ka vinjam varbuut ir apnicis SEX ar maati!?
Parasti taas sievietes no kuraam viiri ir aizbeegushi un iebeegushi galiigaas auzaas, ir riktiigas Anjkas-puljimjotchicas ar rulljiem galvaa un miiklas vaaleem rokaas!
VIENA PAGALE NEKAD NEDEG!!!
kâda sieviete
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 23:05


4o gadi ðajos laikos - nav nekâds diþais vecums. Manuprât, pârspîlçta tiek ði krîze . Manuprât , rutîna drusku pâròem un viss . veèi baidâs pateikt sievai - varbût pamçìinâm tâ ? fantazç savâ prâtâ un tad atrod mâcâmu meiteni. Pie tam - itkâ vîrieðu taèu trûkst , labâk jau kaut kâds . jaunâs meitenîtes nedomâ , ka pçc 10 gadiem paðai nebûs tik daudz gadiòu , bet daþs vecîts jau neko nevarçs - tad pati meklçs citu - un atkal bûs vçl viena nelaimîga sieviete. Man jau ir 40 , bet es pat 45 gadîgu vîrieti negribçtu sev blakus . Mans vîrs ir jaunâks par mani.
Ja, nu, vienîgi atrod citu sievieti un abi mîl viens otru, tad nu, neko teikt - bet , ja laiþ pa kreisi - pçc tam pasaka - nu, bija tâda ar zirga ìimi un sliktiem zobiem ... un paliek ar sievu - tad , nu, meitenes jaunas un vecâkas esat izvçlîgâkas ielaiþoties ar kâdu "pusmûþa krîzes "pâròemtu veci. Veèi nevienmçr domâ ar galvu - viòi reizçm ir kâ mazi bçrni , meklç iespçju paðapliecinâties. Stulbi , ka tikai tik stulbi. Ja vçl nav piekrâpis vîrs ( vai vienkârði nav noíerts?! ) - esi modra , turi viòu tonusâ, vismaz radi iespaidu, ka par Tevi ir interese citiem veèiem. JO mantu ko nepçrk neviens - noceno - kaut gan manta laba, tikai modes tendences aizgâjuðas uzpriekðu!!!!!!!!


Ko gribçtos ieteikt ? Ja vîrs piekrâpis - padomât , vai nekrâps atkal; nu, palietoja manu veci cita - griboða , kuru paðas vîrs nozâkâ- nu, nenolietoja taèu , parâdîja , ka Tavs vecis nav zemç metams un citas viòu grib - ne tikai Tu viena; vai arî tas bija tikai izlûkgâjiens - kâ tad ir krâpt - labi vai slikti ( citâdi nebûs tâds kâ citi veèi ). Piedot grûti, bet ja uzzini , ka tomçr esi labâka , bet krâpa , jo baidîjâs jautât - vai Tev patîk anâlais sex ( citur jau to tâpat nedabûja ), vai TU gribçtu ar mani nodrâzties turpat maðinâ , un kâ bûtu meþa noriòâ?! Kad apprecçjos - domâju - laba sieva var iztikt bez sievieðu knifiòiem . Mîïâs sievietes , esat vienkârði drusku mauíeles gultâ ar savu vîru , apmieriniet viòu arî orâli - dariet visu tik tâlu , lai nebûtu nepieòemami. Râdiet plikus pupus un tad Jûsu cienîtais tik daudz neskatîsies uz citiem pupiem ( veèiem ir svarîgi - vai kâds cits iekâro viòa sievu , kas tur pat pa rokai vienmçr - tâ gan tikai viòi domâ ), jo bûs jâsargâ Jûsu pupi no citu veèu skatieniem. Tâ daru, tad arî redzu - kâ tie citi skatâs uz mani un iekâro turpat uz vietas. Vîrs jâtur tonusâ.
piekrâptâ
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 23:14



DUSMA !!! Ai, kâ maldies ! Vîrs iemuka auzâs , bet ar ruïïiem nekad neesmu gulçjusi . Mâte savam vîram neesmu . Esmu labâ formâ , nopelnu, man ir laba izglîtîba , laba karjera , nopelnu vairâk par vîru . Piekrâpa, taèu ! Jo citai arî gribçjâs...ai, kâ glaimoja viòam , kâ nopçla mani - diez gan psiholoìiski viòu apstrâdâja . Un vîrieðiem kâdreiz mâti ârpus mâjas gribâs atrast - kas tikai paþçlos , neko neprasîs . Nu, gribçjâs vîrietim vçlreiz pieglausties pie mâtes pleca...
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
23.10.2004 23:57
Piekraaptaa,

Rokaa ir klasiskaa kljuuda: nu vai viirietim vajag Tavu izgliitiibas papiiru, Tavu algu, Tavu karjeru, formas, un veel nopelni vairaak par viiru!
Un tas tiek uzsveerts un lien laukaa pa visaam shkjirbaam!
Jak! Es arii Tev liktu ragus un muktu pa gabalu!
Vechiem ir citi veertiibu kriteeriji, vinji aiz taas ms-perfekcijas grib redzeet arii kaut ko citu!
Ziimeeties vajag aarpus maajas un ar gailiishiem meeriities var kaadaa daamu vakaraa!;)

Neviena piekraaptaa veel nav teikusi - ka vinja ir bijusi laba draudzene, chomene, drushka, ka abi est kaa partizaani, Kruuzo un Piektdiena....
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 10:15
Sanâk, ka atkal vaino sievietes;)))
Mums jâbût formâ, jâuzvedas kâ nâkas(kotletes), jâbût iejûtîgâm, jâizprot vîrieði... tad VARBÛT neaizies pie jaunâkas.
nu ja
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 11:12
prtams liidz ko kaut kas nepatiik sievieteetaa pastaa risks vinjai ka tiks apdaavinaata ar ragiem.. sievieteem Latvijaa gruuti laikai...
Zhizele
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 11:32
Dusma, un tu laikam esi tik pareiza, tik pareiza, ka visas te gribi nolikt liidz ar zemi... Nepatiikami lasiit tavus pashparliecinaatos komentaarus...
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 11:53
Darbâ kâda jauna kolçìe pçc kârtçjâs "Privâtâs dzîves" apskatîðanas, paziòoja, ka nav taèu nekâdas nozîmes kïût par vîra pirmo sievu. Un, lai attiecîbas bûtu uz visiem mûþiem vajagot kïût par otro, tad nu bûðot 100% trapîjums.

Protams, ka viòai oponçju.
maita
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 12:13
Þizele
Tas ka cilvçks vienmçr zin ,kâ ir pareizi vçl nenozîmç,ka viòa paða dzîvç viss ir perfekti:)Dusma vienmçt zin visu:)))
Man gan ïoti patîk Alsteres komentâri,jo tie izkklausâs patiesi un paðas Alsteres pârdzîvoti.Vienmçr tos labprât lasu:)))
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 14:53
to Maita
Paldies par labu vârdu:)))
Mans vîrs pie jaunâkas neaizìâja (pie vecâkas arî nç). Neesam kopâ pilnîgi citu iemeslu dçï un iniciatore biju es.
Sieviete
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 15:12
Ir taisniiba,ka viirietim vajag to,kas vinja sievaa nav.Ja vinja ir daama,skaista,kopta,seksiiga,tad vinjam vajag vienkaarshu,sirsniigu,maatishkju virtuveni.Un otraadi..Vai,ja viss ir labi,vajag taadu pashu,tikai jaunaaku-kaa Mielavs izveeleejaas-sievas kopiju,bet par 20 gadiem jaunaaku.
Laikam padomu,atrisinaajumu neguusim.
Bet mees tik daudz runaajam par to,kaa notureet viirieti,bet,kaapeec viirieshiem tik maz jaacenshas,lai tiktu loloti,miileeti-ja kas nepatiik,tad aizies pie citas?Kapeec man ar viiru buutu jaadara anaalais sekss-tikai taapeec,ka aizies pie citas?...Nelogjiski.
ccukka
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 16:04
Jus tacu esat nejegas mulki,ka jus varat atbalstit to,ka vecis pusmuza apprecas ar jaunu skukjeni. Tas skukes tacu ir m***** un s******,kuras tik jaunas aiziet pie tiem vecajiem veciem. Mulkes galigas,hahhha,ta vinajm ari vajag,kazas riktigas, ar kadu riebumu vinas milejas ar tiem saviem vecajiem veciem,tapec ka ienist vinju veco, krunkaino un izchaaksteejusho miesu!Ta luk!
zâlîte
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 16:08
ccukkai - cûkas domâða un cûkas urkðíçðana. Tâ lûk!
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 17:07
Zhizele, ja nepatiik nu nelasi manus zinaatniskos traktaatus!;)
Man zheel, ka es Tevi iedzenu zemee un mazveertiibas kompleksos!

Tur jau taa lieta, ka taam sievieteem, kuras viirieshus appuisho, apleekaa, vienmeer padod siltu eedienu un vienmeer izmazgaa un izpletee velju, DIEMZHEEL arii nepaveicaas, kad viirietim iestaajaas pusmuuzha kriize!
Vinji aiziet pie meiteneem, kuras velju nes uz kjiimisko tiiritavu un virtuvee augstaakais, ko maak ir uzvaariit kafiju un nomazgaat augljus!

Alstere, sievietei ir jauznjemaas zinaama dalja atbildiibas par to, kas notiek vinjas gjimenee, nevis vaina!
Man shkjiet, ka lielaakie meesli saakaas tieshi tad, kad sievietes attieciibaas paarcenshas ar visa dariishanu!

Sievieteem un viirieshiem ir dazhaadi iemesli (bez miilestiibas un pieraduma), kapeec vinji izveelaas buut kopaa un katrs mees sagaidam kaut ko no shiis savieniibas, ja otra puse nespeej vai negrib apmierinaat shiis vajadziibas, tad vislabaakais variants ir iet katram uz savu pusi!
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 17:46
ccukka.
Ko tad taa aardies.Taads paskats ka tu buutu izchaaksteejis vecis un tevi negrib meitenes un tagad brauc virsuu visiem kas dziivi grib baudiit.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 19:04
Nav vîrieðiem nekâdu krîþu,
Sievietçm ir hormonâlas vçtras, menopauzes, u.t.t.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 19:34
Taa, luuk, daamas, lieciet aiz auss to, ko otto teica - iisi un lakoniski!

Ar zinaamu skaudiibu atziistu, ka otto ir taisniiba!:)
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 20:08
Es jau arii klusiibaa domaaju taapat kaa otto bet negribeeju teikt lai sievieshu bars mani nenoknaabaa.Bet taa kaa otto ir pirmo vaardu teicis tad dribu pateikt veel lielaaku kjeceriibu.Taa saukto pusmuuzha kriizi jau kaa reiz arii provocee shiis sievieshu hormonaalaas izmainjas jo biezhi vien vinjas kljuust par reaalaam mimraam.
sieviete
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 20:58
to ku!

Kas ir mimra?:)) Konkreetaak...
oïegs
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 21:02
Bija tâda krievu filma "Dienesta româns",kur galveno varoni visi padotie sauca par mimru.Liekas,ka tçloja Alise Frendliha.Ja esi redzçjusi ðo filmu,tad visu sapratîsi.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 21:04
Nu kaa lai saka.Iigna un kashkjiiga.Un bezjeegaa nopietna.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 22:15
ðîs krîzes izdomâjuðas sievietes , lai bûtu vieglâk pieòemt, ka vîrieði sameklç jaunâku, smukâku, mîïâku, paklausîgâku, atkarîgâku no viòa u.t.t.
Sievieti ar kuru vçl atkal var skriet gar jûras malu, lasît puíes pïavâ vçl var audzinât savus bçrnus, nevis mazbçrnus, kura izskatâs labi arî nebijusi pie friziera, manikîra, kosmçtiía.
Vîrieði ap 45 gadiem parasti ir sasnieguði kautko darbâ, var strâdât mazâk, spçj nopelnît pietiekoði naudas viòi vçl ir spçjîgi nodibinât jaunu ìimeni kurai tagad ir vairâk laika, jo nav vairs vienlaicîgi jâmâcas un jâstrâda.
Pie tam bçrni ir izauguði un tas vairs nav emesls lai dzîvotu kpâ ar jau sen nemîlamo sievu.
No otras puses ir pilns ar jaunâm sievietçm, kuras vçlâkas vecâkus vîrieðus, kas vairs nedzîvo kojâs, nedzer ar draugiem aliòu.
Tâ kâ, ja jûsu ìimenç nav vairs mîlestîbas, ja tâs vietâ nav ideâlas draudzîbas ar kopîgu laika pavadîðanu, bçrni izauguði, paðas pelnat, tad ir visi priekðnoteikumi lai vîri ap 40-50 satiktu kâdu sievieti un jûs pamestu.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
24.10.2004 22:25
Otto, Tev nav bail, ka Tevi tuuliit nolinchos?:)

"... nav ideâlas draudzîbas ar kopîgu laika pavadîðanu, bçrni izauguði, paðas pelnat ... "

Sho es jau augstaak mineeju, bet cieniitaas daamas mani nograuza ar visiem pantaloniem!:)

Daamaam iesaku otto tekstu palielienaat, izdrukaat, pavairot un saspraust pie visiem spoguljiem!;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 15?
Ziņa: