Pusmuuzha kriize viirietim

Aizsāka Sieviete 

Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 15:31
Es tâda nenopietna ðodien.
Bija laiciòð kâdu brîdi atpakaï, kad draudzçjos:))) ar jaunâkiem vîrieðiem. Viss OK, sex arî super. Bet apnika, jo tomçr ilgstoðâm un nopietnâm attiecîbâm gribas blakus cilvçku ar lîdzvçrtîgu dzîves pieredzi.
mjaa
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 16:08


to otto

par ðirmi tas tâ tçlaini...jo vîrietim nekâdi argumenti un it kâ loìiskais saprâts nav svarîgi, viòð ir kâ "jaunâs bûtnes apmâts''.

Kaut kâ nav nâcies bieþi redzçt, ka vîrietis pusmûþâ ðíiras, lai saietu kopâ ar sava paða vecuma sievieti.
Parasti tomçr mçríis ir jaunâka un viens no izðíiroðiem momentiem ir sex ar jaunu, patieðâm jaunu siev. kârtas bûtni - daba ziniet.....
Iestâjas krîzes moments, jo jebkuru attiecîbu pârtraukðana ir krîze.

Kopîgas atmiòas un vçl kaut kas - nodzîvotais laiks un iegûtâ pieredze kopâ.

Kas notiek "jaunajâs" attiecîbâs,pçc gadiem 15-20, kad vîrietis vairs nevar, bet sieviete ir paðâ plaukumâ ?
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 16:40
Interesants jautâjums, kas bûs pçc gadiem 15 ?
Man gan síiet labâk, ka ðos 15 kaut kas ir un tad nekâ vairs nav , nevis nav ne ðos 15 ne pçc tam .
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 17:05
otto
Tu gan laikam mûs te nerro.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 18:06
kapçc tu domâ ka es nerroju.
Mani vienkârði kaitina tâda ðis domu gâjiens - ja vecis aiziet pie jaunâkas, smukâkas tâtad viòam kautkas nav kârtîbâ. Tieði otrâdi viòam viss ir kârtîbâ, jautâjums tikai cik ilgi.
Ne reizes arî neesmu teicis , ka tâ vajag darît vai ka tas ir labi.
Jauki ir kopâ novecot, kopâ braukt uz Parîzi, Vençciju, staigât gar jûras malu un auklçt mazbçrnus, bet ja nekâ jauka kopâ nav ? ko tad? sçdçt ar veco sievu skatîties ar ðausmâm uz viòu un mukt pie mazâkâs iespçjas uz medîbâm , makðíerçðanu, futbolu ut.t.t.
cits viedoklis
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 18:49


Krâpj vîrieði sievas arî tad, ja viòa labi izskatâs , ir kopta, nopelna , seksuâlâs attiecîbas labas, bçrni vçl nav izauguði, viòð nemeklç jaunâkas, jo viòa vârdiem runâjot - ar jaunâkâm nav par ko parunât , izraugâs lîdzîga vecuma sievieti , kas ir neglîtâka , viòð meklç iespçju sevi apliecinât kâ vîrietis, jo ði sieviete platu muti skatâs uz vîrieti ; mani vîrs krâpa tâpçc , ka ir slinks pçc savas bûtîbas , lai tieðâm bûtu tâds kâds viòð spçj bût: galva un rokas strâdâ, seksuâls , par mani teicis gluþi to paðu , bet slinkums pirms viòa piedzimis - lai sevi apliecinâtu un tad vçl citu - kârdinâjumi - , kâ Tu vari ar vienu sievu iztikt, Tu taèu neko nespçj ar citâm sievietçm uzsâkt, bailes bût labam , jo tad jau neesi vairs vîrietis;lîdz ðim domâju , ka gudra sieva tomçr ir labâka par tâdu, kura païaujas tikai uz sava vîra gudrîbu. Protams, ja bûtu viltîga un gudrâka - tçlotu muïíi - to es nopietni saku. Jo man pat vîra þçl , jo viòa piedzîvojums radîja viòam tikai vairâk kreòíu nekâ prieka , jo maukoties gâja , jo bija sarunâts - nekâdu jûtu , nekâ cita - tikai sev pierâdît , ka var tâpat kâ citi...
Saprotu , ja mîlçtu to otru , bet nekâ . Un vçl , ja nebûtu sievietes , kuras var izdrâzt tâpat vien - neko no vîrieða neprasot - nebûtu piedâvâjums - paòemt tâpat vien - varbût vîrieðiem bieþâk bûtu jâpadomâ - varbût nekrâpt ??? Ja pamet sievu citas mîlestîbas dçï - cepuri nost ! Bet , ja paòem to , ko citiem nevajaga. Sievietes neesat tik viegli paòemamas - pieprasiet , lai vîrietis aiziet no sievas , ja to nedara - tad mûciet no ðî vîrieða - jo Jûs viòam neesat vajadzîga - tâ gribçtos teikt.
Jaanis
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 18:56




es krâpu , jo gribçjâs izmçìinaat - kaa tas ir . Pret sievu nekas nebija - viss bija labi , bet likaas ka buus labaak un ja nu palaizu garaam savu iisto iespeeju . kluudiijos , tagad esmu viens , bet gribu sievu atpakal . bet vina negrib mani . ko dariit man ? un ja taa maita man neuzkaartos kakla un neliktu savas netiiraas bikses mana portfelii, sieva nebuutu atklaajusi . tad nu juus esat taadas ne drusku labaakas par veciem. nerunaajiet par kriizi , viss ir taa kaa ir
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 22:14
Riebj vîrieði, kas lamâ sievas, mîïâkâs. Ja pats varçji ar tâdu maitu saieties , tas liecina arî par tavâm prâta spçjâm.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
25.10.2004 23:49
to otto
A man savukârt nepatîk termins "vecâ sieva" . tas skan, apmçram, kâ vecâ èîba, veca filma.
Hi, Hi
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
26.10.2004 10:21
Morâle, pirms atgriezies pie sievas pârbaudi vai ar tavâm mantâm ir kârtîbâ :) Takð jau no filmâm ir skaidrs, ka sieviete cenðas kâ suns teritoriju iezîmogot savu vîrieti.

Pietiek ar aizíçruðos matu, kinobiïeti kabatâ. Vai kaut vai sasmarþoties un pieplakt pie sava vîrieða, ij tad pçdas paliks. Sievai tik paliek pajautât un skatîties acîs, kâ vîrietis to izskaidros. Vçl daþas reizes un esi atklâts :)

Pçteri, ja krâp sievu, tad viòai par krâpðanu labâk pateikt iepriekð. Ij tad bûs lielâka varbûtîba, ka tevi neatstâs nekâ tad, ja pieíers.

Jap, kaut kur apollo, vai delfos bija rakstîts, ka vîrieðiem ir gçnos ieprogrammçts, ka ap 50 gadiem ðie iemîlas daudz bieþâk.
No savas puses varu piebilst, ka vîrietis uz vecumu paliek maigâks sieviðíîgâks ar visâm izrietoðajâm sekâm, sievietes atkal otrâdi.

Ja sieviðíi visai âtri jaunîbâ iemîlas, tad kâpçc bûtu jâbrînâs, ka ap 50 gadiem vecis savâ galvâ palicis lîdzîgâks padsmit, divdesmit gadu vecam skuíim, iemîlas.
mjaa
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
26.10.2004 10:22


To otto

OK, piekrîtu. Ja nekâ vairs starpâ nav, tad dzîvot kopâ tikai atmiòu dçï ir bezjçdzîgi.

Ir vçl viena paradoksâla lieta.
Kad vîrietis ir aizgâjis ar jauno, pçc kâda laika iestâjas periods, kad viòu velk atpakaï.
Ja viòð to laiku spçj izturçt, tad pçc tam atpakaï vairs nekâdi. Atmiòas ir miruðas.
sieva
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
15.03.2005 22:39
Zini draudzinj 99% gadiijumu sievietes ir daudz veertiigaakas kaa viirieshi.
Stella
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
16.03.2005 10:29
Nez kapeec viiri biezhi aiziet tieshi no labaam sievaam?No taam kuraam pieliekamais pilns ar kraajumiem,siltais eediens vienmeer galdaa,maaja nevienu putekliiti neatrast.Pati paziistu divas taadas gimenes.Varbuut tas,ka viss vienmeer ir viniem apniikst.Es nepiederu pie taam dikti pareizajaam sievaam,kad viirs paarbrauc no darba arii eediens ne vienmeer ir galdaa,tachu miilhas buchas un silti sagaidiishanas vaardi gan vienmeer ir garanteeti.
prâtuïojums
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
17.03.2005 10:53
skarbi, bet par visiem 100 piekrîtu Otto. Esmu par vîru nedaudz jaunâka, kâ arî par vîrieðu uzmanîbu sûdzçties nevaru, bet labi saprotu, ka ar 18 gadîgas meitenes âdu un plakano vçderu vairs îpaði lepoties nevaru, tâdçï pilnîgi saprotu tos veèus, kas zinâmâ vecumâ un briedumâ saprot, ka par savu naudu ir tiesîgi saòemt attiecîgas kvalitâtes produktu.Mçs taèu arî veikalâ skatâmies pçc svaigâkâ gaïas gabala, un nebût nedomâjâm ko apvîtuðu pirkt tikai aiz cieòas pret veco govi. Otra lieta ir tâ, ka arî sievâm ðie vîri ir tikpat apnikuði, nu neaizrauj tâ kâ agrâk, bet ir çrti sçdçt iekârtotâ un droðâ vietiòâ, kâ arî saglabât ilûziju par ideâlo laulîbu, bail palikt vienâm, kad bûsim vecas un krunkainas. Tas ir vienkârð egoisms un izdzîvoðanas instinkts, kas liek zâkât vîrus par to, ka tie ir iedroðinâjuðies vçl no dzîves pagrâbt drusku laimes. Visiem ir vajadzîba pçc jaunas miesas un kaislîbâm, un par to ir jâmaksâ, gan vîrieðiem ,gan sievietçm. Vienîgi ir ïoti maz sievieðu, kas bûtu tik drosmîgas, ka spçtu to atzît- iedomâjieties situâciju, ja pçkðòi kâda ievçrojama kunga sieva, mâjsaimniece aizietu no savas labâs ìimenes, piekam ðíirðanâs procesâ krietni paputinot savu bijuðo, un tûliò ar parâdîtos sabiedrîbâ ar kâdu uz pusi par sevi jaunâku, glîtu un prâtîgu studentiòu. Nu krâðòi- dzeltenai presei un skaudîgajai sabiedrîbas daïai bûtu ko izrunâties, bet es domâju, ka drîz tâ kïus par tâdu paðu normu, kâ ðobrîd stiprâ dzimuma vidû, un varbût tad peinâks brîdis, ka veèi uztrauksies par savâm sievâm un nevis otrâdi...
Labs
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
17.03.2005 12:27
Man pâri 30 un varu lepoties ar plakanu vçderinu un stingru augumu, jo kopju to. Manam mîïotajam 45. Viòð ir visbrîniðkîgâkais vîrietis, kâdu jebkad ðajâ pasaulç esmu satikusi. Mîïâkais, draugs, vîrs, stigrs plecs grûta brîdî, mazliet tçvs, kad man gribas niíoties. Viòs ir mans ideâlais sapnju vîrietis. Es neilgojos pçc jaunâka vîrieða un droði varu oponçt ''prâtuïojumam''!!!
to Labs
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
17.03.2005 12:46
nu tad pagaidi vçl bikiò, un gan jau arî tu sakrunkosies kâ vecs naudas maks, bet tik labu vîrieti noteikti citas bez uzmanîbas neatstâs...
Labs
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
17.03.2005 13:51
Eksistç plastiskâs operâcijas, krunkas var nogriezt un noïukuðus vçderus arî. Ja ïoti gribas, tad varam bût skaistas arî 50 gados. viss atkarîgs no ta cik ïoti mçs togribam!!! Izveles iespeja pastav vienmçr. Nevaja èîkstet par grûtu dzîvi, bet rîkoties- sportot, masâþas, maskas, krçmi - ir tik daudz iespçju ka saglabat savu jaunîbu!
to Labs
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
17.03.2005 14:26
vari darît visu ko vien vçlies, bet pusaudzes pat apaïîgais puncîts vienmçr izskatîsies pievilcîgâk un seksîgâk par 50 gadîgâs trençto presi un nostiepto âdu
Labs
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
17.03.2005 14:42
Katrai sievietei ir savs îstais vîrietis. Sâciet ar pesimisma iznîdçðanu sevî un beidziet sûroties, bet meklçjiet savu îsto. Ticiet man, atradîsiet!!!
Labs
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
17.03.2005 14:46
Pesimistçm

Pazîstu vîrieðus, kuriem labâk patîk 50 gadnieces plakanais vçders, neka 18 gadnieces resnais!!
hugo
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
17.03.2005 18:16
man ar tuvojas tas kritiskais, bet sievu gribu aizvien vairâk.
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
18.03.2005 09:24
Diez vai kâds apgalvos, ka 50-gadîgas sievietes figûra varçtu konkurçt ar meiteni/jaunu sievieti. Bet vai tâpçc plakans stingrs vçders (un ne tikai) sievietei gados ir slikti??? Vismaz man tas rada pozitîvu attieksmi, pirmkârt, paðai pret sevi. Un jau patîkami arî, ka citi paslavç:)))
Mazdakteris
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
19.03.2005 11:29
To mjaa. Piekrîtu.Virieðu hormonâlais lîmenis krîtas un viòð meklç jaunâs.Jo vîrieði mîl ar acîm. Un redzot jaunâs smadzeòu gonotropie centri sâk raþot vielas ,kas dod komandu testestoronu raþotâjiem.Jaunas sievietes ir vîrieðu glâbiòð.To vîrieðu glâbiòð,kas savu vîrietîbu saskata seksuâlâ dzîvç.Ja viòam ir citas vçrtîbas.Dievs,pienâkums pret bçrniem un ja to pastâvîgi prasa sabiedrîba(skola,darba devçjs,baznîca) tad sekas un iznâkums ir citâds. Ieðana pie jaunâkâm ir vîrieða mazvçrtîbas kompleks.,dzîvnieciskais.Sievai par to ir jârunâ.Sievietei ir jâmâk sevi saglabât.Tâ ir cîòa,kas prasa raksturu,naudu,laiku.Ideâli,ja sieviete varçtu audzinât bçrnus un par to saòemt naudu. Bûtu sievieðu organizâcijas, kas aizstâvçtu sievietes.Bet nekâdâ gadîjumâ tâs nevar bût karojoðas feministes,kas atbalsta vîrieðu iznîcinâðanu,pazemoðanu,apsaukâðanu.Vîrieti laiþ pasaulç sieviete.Audzina sieviete.Jûs redziet gala produktu.Bieþi.
Esiet stipras.Esiet skaistas. Esiet laimîgas.
??
Re: Pusmuuzha kriize viirietim
19.03.2005 12:53


mazdakteri ! Blefs ! Domâjiet , ka nenotiek kaut kas kâ vajaga- varbût kompleksi vîrietim, varbût apnikums, varbût seksuâla nesaderîba , varbût veselîbas problçmas sievietei, kas traucç abiem ? Labâk domât - kas notiek un ko darît , lai Jûs paliktu kopâ.
nezinu vai srikstu raksti.......... jo man naV 40, bet man ir tevs ap so vecumu un mans viedoklis par to visu ir sads:
Ari vinam ir pusmuza krize....... skumigi ir tas ka seit pie vainas ir vins pats.
Skiet ka viriesiem sajos gados ir bail no ta ka driz saksies problemas seksualaja dzive un vini cenas saraut to ko viel nav paspejusi,bet ne jau ar savam sievinam,bet ar kadam jaunakam meitenem, kuru prieksa var izlikties par maco-vinas tak nezin kas vins ir izteniba un kads bijis pirms gadiem un kadas ir vina problemas. Bet tadejadi vins sevi parada tikai no velamas puses un sais atiecibas 100% ir noteicejs vins.........
Vins apliecina sev un citiem-ka vins vel visu var un ka meitenes pat uz vinu skatas.
Stulbi tie veci-sim jaunajam meitenem pec neilga laika vini vairs nebus vajadzigi un kad vini galigi sgrabes un taisisie pie dieva ,vinam blakus nebus neviena, jo sievu tak bus pametis,bet jauna draiskule bus ar citu virieti..........
Tadi protams nav vissi,bet daudz gan.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 14?
Ziņa: