gremoshanas trauceejumi

Aizsāka Vaarna 

Ko dariit, ja patiprinaati peec eeshanas atiet gaisa burbulji, luudzu paliidziet. Varbuut jaalieto kaadas teejas vai jaaieveero speciaala dieeta?? Mokos jau nedeelju, juutos shausmiigi bezpaliidziiga. ljoti gaidiishu atbildi
Re: gremoshanas trauceejumi
24.10.2004 12:53
Es arii juutos shausmiigi bezpaliidziigi ja taa apraksta probleemu.Vismaz paskaidro caur kurieni tev "atiet" tie "gaisa burbulji".
Re: gremoshanas trauceejumi
24.10.2004 14:35
Gremosanas kaites arste gastroenterologs. Legala cela, dabudams caur gimenes arstu. Var but - aerofagija (norij gaisu edot), gatrits (biezak tados gadijumos ar pazeminatu skabes limeni). Protams var but ari funkcionalie traucejumi.
Velu veiksmi.

to ku! : gaiss naak aaraa caur muti !
to dr. : riit jau dodos pie gastroenr., skaabes liimenis man ir nedaudz paaugstinaats- bet nu tas gaiss naak pilniigi bez apstaajas! Tikai eedot nenaak! Funkcionaalie trauceejumi man ir izmekleeti, un bija probleemas ar zarnu perestaltikas darbiibu, ko arii aarsteeju. Bet nu shodien un vakar pilniigi nenormaali tie burbulji naak no mutes, un taads kaa reibums- tagad domaaju mosh no zaaleem alergjija!
P.S. man ir celiakija
Re: gremoshanas trauceejumi
24.10.2004 21:57
Vareetu buut jau mineetaa aerofagija.Cits jautaajums kas to izraisijis un te vareetu buut pie vainas viiruss.Izskataas ka peedeejaa laikaa baigi uzdarbojas jo vairaakiem ljauzhiem probzas ar veederu.
Re: gremoshanas trauceejumi
24.10.2004 21:57
Ar tadu diagnozi gastroenterologam jabut jusu draugam ;) Atstastiet velak ko jums atrada. Ok?

es
Re: gremoshanas trauceejumi
25.10.2004 11:59
Jâiztaisa klizma!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 4?
Ziņa: