Prostatas hiperplāzijas (palielināšanās) veiksmes stāsti?

Aizsāka laimonis3 

Prostatas hiperplāzijas (palielināšanās) veiksmes stāsti?
25.01.2018 08:48
Man laikam ir palielināta labdabīgi prostata. Strūkla vāja, beigās pilieni, tūlīt pēc tualetes apmeklējuma gribās vēl un tad ir jāsēž, jāgaida un tikai pilinās. Nepatīkami ir pirms iemigšanas - 5-10 reizes jāskrien uz podu, lai izpilinātu pāris pilienus, bet gribēšana nokārtoties paliek. Tas ir jau kādus 5 gadus, sliktāk īpaši nekļūst, bet uzlabojumu arī nav. Varbūt ir vērst runāt ar ārstu?

Vīrietis 39 gadi 100 kg 185 cm, sex neregulārs (esmu neglīts, nevienai neesmu vajadzīgs), masturbācija bieža, asinsanalīzes visas normas robežās, t.sk. arī PSA, tātad vēzis nav.

Bet kāda ir ārstēšanās pieredze? Lasu, ka ir zāles, bet tās var būt neefektīvas un rada slēpto ejakulāciju. Pie manām sex problēmām tas man nav vajadzīgs. Un tad ir ķirurģiskā ārstēšana - vai tiešām cau urīnizvadkanālu? Tas droši vien ko maksā un ir nepatīkami. Kāda ir citu pieredze?
Re: Prostatas hiperplāzijas (palielināšanās) veiksmes stāsti?
25.01.2018 15:56
Ir jākonsultējas ar urologu.
Re: Prostatas hiperplāzijas (palielināšanās) veiksmes stāsti?
27.01.2018 20:22
Saku to pašu. Tikai labs urlogs var piebremzēt procesu.PSA ne vienmēr atspoguļo radušos stāvokli.
Nebūtu slikti ja nosauktu PSA skaitli un references lielumu (tas iekavās).
Prosta bez iekaisuma nemēdz būt. Uz to norāda biežā urinācija, nakts urinācija un viltus aicinājums uz urināciju, prasti runājot. Atbrīvoties no prostatas sulas vajag noteikti, Bet bieža masturbācija izsauc lieku traumatizāciju.
Lai veiksme.
Re: Prostatas hiperplāzijas (palielināšanās) veiksmes stāsti?
19.03.2018 23:27
Tātad mani dait no 2015. gada (ar biežu skriešanu uz tualeti pirms iemigšanas mocījus jau tad un vēl pāris gadus pirms tam):
PSA 0.378 ng/mL <4.0 ng/mL
Testosterons 4.08 ng/mL 3.30 - 8.05 ng/mL

Šis ir normas robežās un arī visi pārējie rādītāji bija normas robežās.

Pēdējā pusgada laikā it kā ir sliktāk - jasēž ilgāk uz poda, lai sagaidītu pēdējās strūklas un piles.

Biju pie urologa, viņš pataustīja prostatu un teica, kas viss ir kārtībā, tur vaina nevar būt (laikam citu izmeklējumu - kaut kādas datortomogrāfijas prostatai nav?), jautāja vai man sāpot - nē, man nekas nesāp un nekad nav sāpējis saistībā ar uroloģiju. Pataustīja arī priekšā, vai nav noslīdējumu - nebija. Viņš bija ļoti skeptisks par manām sūdzībām. Tiešām - dažreiz strūkla ir diezgan spēcīga. Un bieža urinēšna var būt tāpēc, ka man patīk daudz dzert - pārsvarā ūdeni, bet darba laikā arī kafija vai tēja (bez cukura, protams). Sāpes nav. Līdz ar to varbūt nav nekas ar medicīnisku jēgu.

No otras puses - es sporta zālē aiz sieniņas dzirdu, kā nokārtojas citi džeki - tas viņiem prasa nepilnu minūti un skaņa ir iespaidīga, kā no krāna.

Urologs prasīja, vai lietoju nervu zāles. Jā - es lietoju: Fluanxol 1 mg (kas ir salīdzinoši maza deva), Nootropil 800 mg (arī nav liela deva) un Valdoxan 25 mg antidepresantu (normālā deva, daži gan lieto 50mg). Urologs tiecās saistīt šīs zāles ar manu problēmu - tas varētu padarīt attiecīgos muskuļus vājākus. Uz vasaras sākumu varbūt tiešām es varu nomest nost Flunaxol, bet abus pārējos es gribētu paturēt.

Te forumā bija runa, ka vienam inkontinence sākusies pēc sporta zāles. Man manas problēmas bija arī pirms uzsāku treniņus. Bet patiešām eju uz sporta zāli - nedeļā divas reizes, katru reizi pa 3h. Slodze vidēja vai lielāka kā daudziem citiem. Bet nevaru iedomāties, kāds vingrojums radītu problēmas. Mājās taisu kēgeļa vingrojumus jau gadiem.

Šeit forumā viens stāsta par savu inkontinenci pēc mikcijas, baidos, ka neko nedarot tas var parādīties arī man.

Man nozīmēja mazās šeptēšanās mērījumu, tad redzēs. Vienīgās aizdomas urologam bija par nepilnīgi iztukšotu pūsli. Urīnanalīzes netika nozīmētās, bet līdz nākami reizi uztaisīšu pats, laikam ņemšu visu izņemot hlamīdijas. Nu un ja nekā nebūs, tad nekā. Citiem ir vēl daudz, daudz lielākas problēmas.

Bija gan jocīgi sēdēt un gaidīt savu rindu - visi veči, neviens mana vecuma vai jaunāks. Ārsts labs, strādā prestižā slimnīcā.



Edited 2 time(s). Last edit at 19.03.2018 23:42 by laimonis3.
Varbūt ir vērts papētīt nervus – tieši tos, kas inervē urīnpūsli. Varbūt kāds no tiem ir iespiests vai kā citādi bojāts un tādēļ pūslis it kā ir hiperjūtīgs un kūtrs, kad vajag un kad nevajag? Netā noteikti var atrast shēmas un pats padomāt, pirms uzdot jautājumu ārstam.
No zālēm tas var būt vai zāles var pastiprināt problēmu, fluanxol to var izsaukt, iespējams ka var novērst ar kādu neiroleptiķi nelielā vai mazā devā. Zāles nevis padara vājus muskuļus bet rada kairinajumu, jāmeģina arī mainīt zāles,
Re: Prostatas hiperplāzijas (palielināšanās) veiksmes stāsti?
20.03.2018 19:54
Vēl viens fakts - es nokārtojos tikai sēdus, es nemāku nokārtoties stāvus, tad man iet uz visām pusēm utt.
Re: Prostatas hiperplāzijas (palielināšanās) veiksmes stāsti?
20.03.2018 21:16
Var mēģināt pamainīt psihotropās zāles.
atklāšu īstu veču noslēpumu!!!īsti veči tupus nečurā un ja čurā,tad par to nerunā!!!īsti veči miež tā,ka šlakst uz visām pusēm un par to cik trāpa podā ,cik uz grīdas un sienām īpaši nedomā!!! par to ,lai domā tas ,kam tā iestāde jātīra....
un īsti veči neklausās kā aiz sienas čurā citi čaļi...viņiem vienkārši nosplauties uz to...
takš to ,laimoni celies kājās un miez kur acis rāda...
Nav šaubu ka filja ir īsts vecis:)
iii...tu taču pats apsoliji,ka neņemsi vērā manus domugraudus,bet skatos,ka tu ne tikai lasi ,bet arī reaģē uz to,kas nav domāts tev...
nu ,lai būtu- es īsts vecis...a kas esi tu???respektīvi,es pametu kauliņu,bet pirmais ,kas rej,esi tu...tālāk ,domāju ,paskaidrot nevajag...
A nu kā nepalasīsi kā mačo filja gridu no*iezis:)))
nu ja tev tādas lietas interesē,tad lūdzu...bet kas tev liek reaģēt???
un kā palika ar atbildi uz manu jautājumu...?
Jācer ka Tev tualetē nav parkets:)))
nu jācer gan!!!
...bet tu padomā,kas tev liek reaģēt uz to ,kas galīgi nav domāts tev...?varbūt par to tev vajadzētu satraukties vairāk,nekā par to kāds grīdas segums ir manā tualētē un par to cik daudz es aizlaižu garām...!!!
A es rēcu, nesanāk satraukties:)))
par ko tu rēc?
lab,es gulēt!
tu tikmēr izdomā kā iziet no situācijas un atbildēt uz jautājumu,kapēc tu reaģē uz to kas nav domāts tev!!!!
to ,ka tev nāk smiekli un tevi uztrauc kāds grīdas segums manā butkā,to es sapratu,bet nesaprotu,kapēc nevari atbildēt uz pavisam vienkāršu jautājumu...es pametu kauliņu,kau;iņš nebija domāts tev,bet ierējies nezkapēc tu!!!!!
A uz jautājumiem es izlases kārtībā atbildu- ko zinu to pasaku a ko nezinu- to nezinu:))))
A šito es varu pateikt jo zinu-- tāpēc ka rēciens parāva:))))
spēcīga atbilde!

tik nesaprotu par ko jārēc?tu ari klausies kā veči blakus čurā....????aizej uz jebkuru sabiedrisko veču tuļku un tad tu redzēsi kā mačo laiž,gribēšu redzēt kā tu tur tupus varēsi ko izdarīt...
Filja, es sabiedriskās tualetēs nelūru kā veči čurā, atšķirība no Tevis..... ja Tu gribi redzēt, nav problēmas, tikai problēma ir ar tupus, ja runa par čurāšanu.... nu jā, saprotu ka Tev gribās redzēt:))))
tu pats saprati ko uzrakstiji???es nekur neteicu ,ka es skatos kā veči čura...lai saprastu kā tas notiek,nevajag redzēt kā viņi to dara,pietiek jau redzot tās piemīz... tualetes...
Tu teici ka gribi redzēt, sapratu ka Tu tā ķer kaifu- skatoties kā veči čurā:))) Nu piedod, ja kļūdījos:)))
Un jau atkal likteņdzirnas – atnāca cilvēks ar jautājumu un korifejiem panesās diareja.
Runcen, Jūs esat moderatore, vai ne? Vai nevar kaut kādu disciplinārsodu piemērot šiem – kā nupat Šnepam, rājienu, piemēram :))? Vai ļaut tikai garīgās veselības sadaļā izpausties, tur tas vairāk iederas.
rājiens,tā jau tāda ņirgāšanās pašam par sevi...gribu kaut ko nedaudz bargāku!!!!teiksim banu uz mēnesi!!!bet mums ar Runceni īpašs attieci'bu statuss,tātad man bans nespīd,par iii neņemos spriest....

ja par tēmu-cilvēks uzraksta,ka klausās kā veči aiz sienas čurā..veču pasaulē par tādu mužiku pasmejas,es to izdariju te...bet tad ,nez no kuriem krūmiem, izlīda lietotājs iii un iekrampējas man kājā,pat nesaprotot par ko es runāju....un neparko negrib laist vaļā...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 7?
Ziņa: