Galvas sāpes labajā galvas pusē

Aizsāka Aigarsssssss 

Ceturdienas naktī sākās pamatīgas galvu sāpes, negulēju naktī ne sekundi... turot aukstu ūdeni mutē labajā pusē, sāpes nedaudz remdējās. Tieši labajā pusē, augšupusē man viens zobs bija ļoti nebeidzies un mēdza niķoties, sestdienā, vakar tiku bie zobārsta un izrāva man to zobu.. šodien, svētdienā sāpes turpinās, krietni mazākas, bet nu tādas pašas kā vakar pirms zobārsta. Pagulēt naktī tagad varu, bet man ir lielas aizdomas ka zobs tur nebija pie vainas. Sāpes ir tādas vairāk kā pulsējošas, ik pa brīdim parādas lielākas, tad mazākas.. tad pazūd uz laiku pavisam. Citreiz kad pamasēju virs labās acs, sāpes tākā samazinās, bet sāp pie labās acs, virs vaiga un virs deniņiem, tikai un vienīgi labajā galvas pusē. Ir ļoti liela diskomforta sajūta, negribas ne smaidīt, ne īpaši runāt, sāpes ir tādas kā nīdošas.

Es atrodos anglijā, šeit pie speciāliem ārtiem kā pie lor, vai neirologa būtu jāgaida vismaz kā mēnesis, divi..cik esmu bijis šeit pie ģimenes ārsta, visu laiku grūž paracitamolu. tūlīt jau atkal darbs, nezinu ko iesākt.

Esmu šeit uzdevis jautājumu reizes divas, trīs un šīs reizes jūs esiet mani dabujuši uz pekām, ļoti ceru ka varēsiet izpalīdzēt arī šoreiz.

Man ir 26, svars 96, augums 1.80
Re: Galvas sāpes labajā galvas pusē
27.02.2018 17:13
Jāmeklē ātrā palīdzība (zobārsta). Augšējie zobi pārāk tuvu smadzenēm. Var slikti beigties.
Vai jalido uz Latviju.
Lai saprāts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 11?
Ziņa: