Asinis pec seksa

Aizsāka Kira 

Asinis pec seksa
27.10.2004 11:06
Sakiet, ludzu, kapec pec seksa man biezhi vien izdalaas maza asins pilite? Ar aktivu dzimumdzivi nodarbojos jau 2 gadus.
Re: Asinis pec seksa
27.10.2004 12:24
Divi varianti.Vai nu chuulinja vai mikroplaisas.
Re: Asinis pec seksa
27.10.2004 12:39
cik nopietni tas ir?
Sabine
Re: Asinis pec seksa
27.10.2004 13:19
Vai vaji asinsvadi. Man ta ir jau gadu. Arste izmeklejusi vairakas reizes, nekadu vainu neatrod. Palikam pie ta, ka dzemdes kaklina ir kads vajs asinsvadins, kurs, ja to aiztiek, mazliet asino...Un jamegina tos asinsvadus stiprinat....K un C vitamins, ja nemaldos vajadzigs.
Sveiki,man ir ljoti svariigi uzzinaat, vismaz kaut ko , kapeec man saap vagiina. ! Pirms loceklis ir manii,tas ir diez gan lielas saapes.. kad viss jau notiek,saapes pazuud.. un peec dzimumakta ir asinis.. nav daudz,bet tomeer taas ir.!!! Vai tas ir kas nopietns.. man ljoti svariigi zinaat kas tas vareetu buut,jo esmu aarvalstiis un pie ginekologa var tikt 3nedeelju laikaa tikai.. es nevaru tik ilgi gaidiit nezinot pilniigi neko.! Ludzu pasakiet,kaads var buut iemesls shim te. ;/ Esmu tieshaam izmisusi,jo baidos,ka tas ir kkas nopietns.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 17?
Ziņa: