raudâðana

Aizsāka asara 

asara
raudâðana
28.10.2004 09:18
Labdien!
Jau kopð bçrniibas man ir taada kaite, kaa raudâðana, bez iemesla, ar iemeslu, vienalga kad. it îpaði vakaros! to es sâku apzinâties kâdos 13 gados( man tagad 23), raudâju nepârtraukti.un tagad , kad ar mîïoto esmu kopâ jau 5 gadus, nekas nav mainîjies.raudu pa vakariem, viòam redzot, viòam neredzot pa kluso. tas nav nekâds PMS , bet nopietna slimîba!!!!to es apzinos, bet nekur neesmu îpaði gâjusi pârbaudîties, nakas tâds =nav atklâts.bet zinu, ka problçma laikam ir ar nerviem.rezultâtâ bojâju ne tikai garîgo mîïotajam, bet arî attieksmi un attiecîbas, visu , ko vien var.apzinos to, bet mainît nespçju neko! Palîdziet.......
Re: raudâðana
28.10.2004 09:20
Ja es varçtu raudât.
Neesmu darîjusi to vairâk kâ 10 gadus. Nespçju. Bet emocijâm ir jânâk uz âru, vismaz reizçm.
niknabite
Re: raudâðana
28.10.2004 10:44
hmmmm, iisteniibaa man nav gluzhi taa kaa Tu staasti, bet tuvu tam. Es aatri vien raudu un nespeeju asaras novaldiit un tas man saak trauceet. Pie vismazaakaa striida ar draugu vai omstarpiibaam gjimenee, ko neviens neuztver nopietni, es raudu un apkaarteejie dusmojas, ka es raudu. Un mani tas besii- nevaru novaldiit asras, laikaa arii censtos. Tas jau ilgst no 7 gadu vecuma (man tagad 21)
Anna
Re: raudâðana
28.10.2004 10:49
Esmu konstatçjusi, ka nespçju raudât. Un tas nebût nenozîmç, ka nav atbilstoðu dzîves situâciju, bet - pat asaras acîs nerieðas, kad reizçm ir tik ïoti smagi!
Re: raudâðana
28.10.2004 11:01
to Anna
Tad tu mani saproti. Nu skaidri zinu, ka bûtu daudz vieglâk, ja spçtu izraudâties tâ kâr`tigi, bet nekâ. Un arî citâdi (dusmas) spriedzi atbrîvot nespçju.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 15?
Ziņa: