spermatozoidi

Aizsāka nekaadi nesaprotu 

nekaadi nesaprotu
spermatozoidi
28.10.2004 12:33
Nu nekadi nesaprotu, ka tas ir ka speromtozoidi veidojas 3 meneshu laikaa?? Neasprotu to tapec, ka viram jadzer zaales lai to visu uzlabotu un Dr. vinjam jau pec menesha zalju lietoshanas liek paarbaudit vai ir jau uzlabojumi... . ja jau tik ilgi veidojas tad jau nekas tos tik atri nevar ietekmeet??
taa pat tas joks ar kafiju kuru jaiedzer pirms sex, it ka paatrinot sho kustiibu, ka tad taadaa isaa laika spridii tas var ko ietekmeet?
Vot shito nesaprotu. ka tad vinji isti tur veidojas, un vai tiesham vinjus var kaut ka uzlabot jau meenesha laikaa??
Jau ieprieksh pateicos!!
Re: spermatozoidi
28.10.2004 18:26
Redzi ir divas lietas.Viena ir pashu spermatozoiidu veidoshanaas laiks un cita lieta ir to shkjidrumu iipashiibas kuros vinji dziivo.Peedeejie var savas iipashiibas diezgan aatri mainiit.
nesaprotu
Re: spermatozoidi
29.10.2004 09:11
paldies!
bet vai tas ka uzlabojas tie shkjidrumi, nozime ka ari pashi spermatozoiidi uzlabojas?? jeb tie tad tikai pec tiem trim meneshiem? Vai to shkjidrumu ipashibas ta var ietekmet to visu sastavu ka baigas viss ir uzlabojies???
Hi, Hi
Re: spermatozoidi
29.10.2004 09:53
Man ðíiet, ka tie sîkuèi attîstâs 3 mçneði, taèu nav tâ ka visi reizç. Manuprât pautos notiek kaut kas lîdzîgs biðu stropam, kurâ ir bites. Vienas bites attîstîbai vajag, ðíiet 3 nedçïas. Taèu bites pakâpeniski attîstâs, jo biðu mâte nedçj paaudzes ik pa 3 nedçïâm, bet gan katru dienu. Tamdçï uzlabojumus var mçrît arî pa nedçïâm. Taèu pilnîgs efekts bûs manâms pçc 3 mçneðiem, kad visi spermiji bûs nomainîjuðies.
Jap, ja tâ padomâ, tev ir jâparûpçjas, lai ârstçðanâs perioda sâkumâ vîrs atbrîvotos no vecâs nederîgâs sçklas, tad 3 mçneðu laikâ attîstîsies jauna veselîga spermotozoîdu paaudze.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 11?
Ziņa: