jautaajums neirologam

Aizsāka utopija 

utopija
jautaajums neirologam
28.10.2004 14:52
es jau vairaakkaartiigi esmu bijusi uz EEg un jaasaka, ka tas ir nepatiikams process un shobriid man pat nav speeka sanjemties sho paarbaudi izdariit. vai tieshaam nav izdomaats kaads "maigaaks"veids, kaa veikt EEg?

pirms kaada laika aarzemju kanaalaa redzeeju, kaa kaadam viirietim sho paarbaudi veica un patieshaam - daudz "maigaakaa"veidaa. vinjsh guleeja tur pat sava aarsteejoshaa aarsta kabinetaa uz kushetes. blakus bija dators, bet pie galvas pielipinaati elektrodi, gluzhi taadi pashi, kaa veicot EKg. vai tieshaam Latvijaa veel nav shaadas aparatuuras?
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 15:09
Kaa tad Tev to veica?
Cik esmu redzeejusi, pie mums taisa akuraat kaa Tu aprakstiiji.
utopija
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 15:13
man veica klasiski - atsevishkjaa telpaa, aplika "sietu" - gumijas, protam, un tad lika: acis ciet, valjaa, elsot, palaida "stroboskopu", kaut kaadu pretiigu tikshkji... exakuucija... peedeejaas divas reizes apraudaajos, nevareeju iztureet, bet tur, kur to redzeeju, nekaa taada nebija! tad pasaki, ineshuk, kur veicaa taa, kaa aprakstiiju ieprieksh? es domaaju saakumaa...???
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 15:19
Nezinu kaa pieaugushajiem, beernu slimniica dr. Noriite (ja nekljuudos uzvaardaa) veica akuraat taa- vadinji pie galvas un dators blakus. var jau buut tie aparaati atshkjiras. varbuut situaacijas dazhaadas- jaaskataas, kaa smadzenes reagjee uz dazhaadiem kairinaataajiem, nezinu...
utopija
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 15:24
kad biju maza, man veica gandriiz taapat, kaa shobriid... tikai nebija taas gaismas un skanjas... bet visaadi citaadi tieshi taapat:(
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 15:27
Man taisiija 1.slimniicaa, trakoti jauka gan aarste gan maasinja, izsmeejaamies! Neko, uzmauca man galvaa elegantu (pie slimniicas teerpa pieskanjotu) cepuriiti, kameer maasinja man sprauda tos vadus, vinja man visaadas interesantas lietas staastiija, tad man bija drusku jaapaseezh tumshaa telpaa, tad kaut kas pamirgoja un viss!
Naakoshaas izklaides sekoja vakaraa, kad viirs man centaas taas kjeeckas no matiem izmazgaat laukaa!:)
Par ko ir jaaraud?
utopija
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 15:30
Dusmas, nu vienkaarshi riktiigi pretiigi. man taisiija diagnistikas centraa. tur taadu gumijas "sietu" lika ap galvu. pretiiga sajuuta:( tev elsot vai tad nelika?
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 15:55
Elsot??? :))))
Nee, man kaadas minuutes bija dzilji jaaelpo, tas arii viss!
Domaaju, ka kaa uz to skataas un kaa personaals ap Tevi "ucinaas"!
Es slimniicaa visiem, iznjemot manam aarsteejoshajam aarstam (vinjam tikai drusku mazaak), ljoti patiku un atmosfeera bija ljoti jauka! Ja Tu esi jauks (cik nu speej) pret medikjiem, tad vinji arii pret Tevi ir vienkaarshi burviigi un liidz ar to arii tas velns vairaak nav tik melns!

Vai ne, miiljie, jaukie medikji?
utopija
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 15:56
es jau arii neesmu nemiilja un arii vinji ne, bet taa proceduura bija taada un ne citaadaaka. ne jau vinji tiishi dara taa, lai buutu riebiigaak..
Re: jautaajums neirologam
28.10.2004 18:32
Viss atkariigs no taa vai EEG vajag nonjemt miera staavoklii vai ar kairinaataajiem.Tie vienkaarshi ir dazhaadi izmekleejumi dazhaadiem gadiijumiem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 25?
Ziņa: