Pēc niknāka seksa uz locekļa izcilnis

Aizsāka Gatis85 

Sveiki dakterīšiem un citiem biedriem. Tāda lieta - pa brīvdienām ar sievuci pamīlējāmies tā drusku ilgāk un pamatīgāk kā līdz šim ierasts, un tagad pēdējās divas dienas pamanīju, ka loceklim piebriestot vienā pusē ir pamatīgs garens izcilnis - gluži kā izspiedusies vēna uz muskuļa. Nesāp, nav sarkana, bet nepatīkami izskatās un dīvaini uz pieskārienu.

Sakiet - kas varētu būt noticis un vai vajag steigties pie ārsta (pie kura - urologa)? Vai vienkārši pāris dienas mēģināt bez erekcijas un mīlēšanās padzīvot un paskatīties, vai dzīst?
Re: Pēc niknāka seksa uz locekļa izcilnis
04.06.2019 15:52
Domāju, ka sākumā var padzīvot saskaņā ar pēdējo variantu.
Paldies, Runcene. Sakiet, pie kura ārsta vērsties, ja līdz nākamajai nedēļai joprojām tas asinsvads (vai kas nu tas ir) joprojām tādā pat stāvoklī - vai tā ir urologa kompetence? Man vienkārši nekad pa vīriešu līniju (un vispār ar veselību kā tādu) nekādu problēmu nav bijis, kā rezultātā pat nezinu, kādi ārsti par ko atbild.
Re: Pēc niknāka seksa uz locekļa izcilnis
04.06.2019 16:28
Jā, tā ir urologa kompetence, bet ir arī sastopami tādi speci kā andrologi, kuri specializējušies tieši vīriešu problēmās. Bieži viņi ir vienā personā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 12?
Ziņa: