Par darba nespējas lapu.

Aizsāka ziviite 

Par darba nespējas lapu.
10.06.2019 19:09
Labdien!
Jautājums par slimības lapu. Pēkšņi sāka sāpēt mugura, ka ne pakustēt. Nākamajā dienā aizgāju pie ģimenes ārsta. Izrakstīja slimības lapu uz 10 dienām, lika uztaisīt rentgenu, izrakstīja pretsāpju līdzekļus un pēc nedēļas jāierodas pie ģimenes ārsta atkārtoti.
Aizgāju pēc nedēļas ar visiem rentgeniem - viss slikti, deformācijas utt. Jāiet esot pie rehabilitologa. Bet , cik sapraru, gimenes ārsts slimibas lapu izraksta tikai uz 10 dienām, tālāk pagarina attiecīgi rehabilitologs. Pagājusi ir jau tā nedēļa, atlikušas 3 dienas slimibas lapai, ja 3 dienu laikā netieki pie rehabilitologa, tad sanāk, ka slimibas lapa beidzas un jāiet uz darbu, kamēr tiec pie rehabilitologa?
P.S. kur ātrāk varētu tikt pie tāda speciālista?
E
Re: Par darba nespējas lapu.
11.06.2019 10:33
Nav tā, B lapu var atvērt arī ģimenes ārsts. Lai tik ver vaļā un gaidiet savu rindu pie speciālista. Ja grib ļoti ātri, tad var meklēt par maksu, bet rēķinieties, ka visi izmeklējumi būs par maksu, tāpēc ģ.ā lai atver tik B lapu un gaidiet rindu. Tādi striktāki ierobežojumi, kur ģimenes ārstam ir sasaistītas rokas, ir pie ilgstošām slimības lapām, kur runa ir par daudzām nedēļām, bet ne jau nu jūsu gadījumā. Rindas pie speciālistiem ir mega garas.
Ir gadījumi, kad cilvēks saslimst ar gripu un komplikācija plaušu karsonis. Atver lapu uz 10 dienām (A lapa), cilvēks ārstējas tālāk jeb guļ mājās 3 vai cik vajag nedēļas un ko jūs gribat teikt - ka cits speciālists tagad ārstēs gripas komplikācijas? Nē, taču.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 9?
Ziņa: