Pumpas uz ķermeņa

Aizsāka Anonīms lietotājs 

Anonīms lietotājs
Pumpas uz ķermeņa
12.06.2019 23:53
Labvakar,
Kopš pusaudžu gadiem pumpas vienmēr bijušas problēma(augšdelmi un dibens). Pumpas bez iekaisuma pazīmēm, ar un bez baltiem galiem, daudzums variē. Pat, ja vizuāli tās neredz un fiziski nejūt (neniez), glāstot ādu, sajūta raupja. Ir arī pāris ļoti nelieli ādas sacietējumi. Līdz šim ar to samierinājos, pēc dzemdībām pumpas parādījušās arī uz apakšdelmiem. Var teikt, ka tā kļuvusi par nopietnu estētisku problēmu.
Slimību vēsture: pavasarī un rudenī saasinās nepatīkamas sajūtas saules pinuma vietā, ģimenes ārsts saka, ka gastrīts. Palīdz soda un zaļš kartupelis. Kobra rīta vairākkārtīgi, sonogrāfijā taisīta, viss normā. Ēdu daudz maz veselīgi, vienīgā vājība saldumi. Tos ēdu ļoti daudz tikai tagad, pēc dzemdībām.
Ak, jā, D vitamīns analīzēs kritiski zems, to tagad lietoju papildus.
Citas zāles gadus 3 nelietoju vispār.
Baroju bērnu ar krūti.

Sieviete, 35gv, 171cm, 80kg.

Ļoti ceru, ka palīdzēsiet.

Paldies jau iepriekš!
E
Re: Pumpas uz ķermeņa
13.06.2019 21:15
Kādas vēl analīzes taisītas? Aknām taisītas? Cukuram? Jāiet izmeklēties, pie dermatologa, ja neko neatrod, tad pie endokrinologa. 80 kg parastais svars vai pēc dzemdībām, ja parastais - tad ir pamatīgs liekais svars. Gastrīts var būt arī pārlieku cukura daudzums un arī glutēna jutība. Tagad to sāk atzīt arī gastroenterologi. Jāmaina ēdienkarte. Ja ne tagad, tad pēc barošanas.
Anonīms lietotājs
Re: Pumpas uz ķermeņa
14.06.2019 08:38
Labrīt,

Liels paldies par atbildi!

Šogad veicu pilnu asins ainu. Novirzes: Eritrocīti (5.2), Leikocīti (3.88), TSH (11.7). Ņemot vērā TSH novirzi, vairogdziedzeri pārbaudīju sonogrāfijā. Tur viss kārtībā. Aknas papildus neesmu izmeklējusi. Cukuru pārbaudīju grūtniecības laikā. Tur viss kārtībā.

Tikai tad, kad pirmajā vēstulē uzrakstīju savus parametrus, sapratu, ka svars ir problēma. Vienmēr esmu bijusi pasmaga, masīvas miesas būves, arī regulāri, katru dienu apmeklējot sporta zāli (kardio un spēka vingrinājumi). Svēru 80kg 9 mēnešus pēc dzemdībām. Pirms dzemdībām svēru 78kg.

Pie dermatologa neesmu bijusi, jo līdz šim ar savu problēmu samierinājos. Vai variet ieteikt kādu labu ādas ārstu Rīgā? Esmu no mazpilsētas, šeit tādu nav.

Pagaidām, kamēr baroju ar krūti, ierobežošu saldumus un glutēnu saturošus produktus.

Ar cieņu, Anonīms lietotājs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 3?
Ziņa: