antidepresanti

Aizsāka anna 

anna
antidepresanti
30.10.2004 13:21
Paskaidrojiet ludzu kas ir antidepresanti ? Goda vards nezinu. Vai tie palidz normalizet nervu sistemu? Vai tos var iegadaties ari bez receptem ? Paldies!
Gus
Re: antidepresanti
30.10.2004 14:32
Tâs ir tâdas tabletîtes, iedzersi - paliksi par apâtisku dârzeni :) Tavas smadzenes vienkârði vairs nefunkcionçs, tâpçc arî vairs neizjutîsi depresiju, bet iespçjams ka vçl nepatîkamâkas izjûtas - nerealitâtes sajûtu un citus gïukus. Vçl - gandrîz visi antidepresanti izraisa narkotisku pieradumu.
anna
Re: antidepresanti
30.10.2004 14:50
Bet tas tacu nav normali, tadas tas jau jadot pavisam psihiski slimiem cilvekiem , bet mana mamma gan tada nav. Vinai nav depresijas, vienkarsi dazreiz uztaucas darba del.
Gus
Re: antidepresanti
30.10.2004 15:11
Anna, nevaru galvot par visiem antidepresantiem, bet daudzus no tiem domâju vispâr nevienam nebûtu jâdod, pat pavisam slimajiem. Iesaku tavai mammai turçties tâlâk no íîmiskajiem antidepresantiem. Baldrijâòi, nomierinoðas tçjiòas ir OK.

P.S. Neesmu ârsts, daudziem var bût savâdâks viedoklis
anna
Re: antidepresanti
30.10.2004 15:25
Tatad antidepresanti ir diezgan stipras nervu zales? Ak Dievs! Nu ne ! Bus jamekle tiesam nomierinosu tejinu sastavu. Mes abas ar masu esam diezgan noraizejusas.
O
Re: antidepresanti
30.10.2004 19:27
Neprasi padomu kam pagâdas. Labâk parunâ ar specialistu. "gandrîz visi antidepresanti izraisa narkotisku pieradumu" - kas pa stulbumu!!!
Re: antidepresanti
30.10.2004 19:39
Nu neteiksim ka narkotisku bet tomeer pieradumu.
Re: antidepresanti
30.10.2004 19:59
Nez ko Gus teiktu, ja pasham nonaaktu situaacijaa, kad antidepresanti atziistami par labiem esam. bet taa jau viegli spriedeleet.
Re: antidepresanti
31.10.2004 00:38
nu par to pieradumu laikam nebûs pareizi teikts.Esmu divreiz lietojusi antidepresantus pa pusgadam.Uz kursa beigâm tika samazinâta deva un viss.Nekâda pieraduma nav,jo ir pagâjuði èetri gadi kopð pçdçjâs reizes.
shamanis
Re: antidepresanti
06.12.2004 01:58
antidepresanti varetu buut vieniigais lidzeklis liiklis, kas cilveekam ar depresiju atgriezh ieprieksheejo dziives kvalitati.Es pats , kameer nesaaku lietot, gandriiz gadu notupeeju istabaa aiz aizvertiem aizkariem,jo nevareeju paciest, ka uz ielas cilveeki var taa vienkaarshi pastaigaaties,man ari bija bail...Un tos, kas ir pret atidepresantiem, vajag ilgi sist ar kaajaam...
Re: antidepresanti
06.12.2004 09:46
Nepatîk, ka par depresiju sprieþ tie, kam par to ir priekðtats "viena tante teica". Nenovçlu nevienam to izbaudît. Bet antidepresanti palîdz izkïût no bedres, lai vispâr bûtu iespçjams dzîvot un meklçt citus ceïus, lai izveseïotos. Nu nav pieraduma efekta, gïuki nerâdâs un auto atkal var vadît (ar smagu depresiju tas nav iespçjams). Tikai labam psihiatram jâpiemeklç piemçrotâkâs zâles katram cilvçkam.
Re: antidepresanti
06.12.2004 09:53
Antidepresanti ir jaalieto cilveekiem, kuri pashu speekiem nevar paarvareet depresiju. Jo ilgstoshas depresijas gadiijumaa smadzennees noaardaas peleekaa viela, kura ir nepiecieshama normaalai smadzenju darbiibai - finaalaa var iestaaties neatgriezenisks firikt.
M.
Re: antidepresanti
06.12.2004 11:14
Tie ir mçsli, ko normâli ïaudis mutç neòem!
Re: antidepresanti
06.12.2004 11:56
Mçs, kas cieð/cieta no depresijas neesam normâli...
...
Re: antidepresanti
06.12.2004 12:29
esam gan normaali un ljoti normaali. spriedelee te visaadi gudriishi, kas neko no tiem 'jaukumiem' nav izbaudiijushi - tie, kas pret antidepresantiem.
it kaa kaads nesaprastu, ka labaak teejinjas. a ja nepietiek ar to teejinju? kursh tad baigi grib riit zaales, kursh grib apzinju, ka esi atkariigs? bet gadaas, ka vajag, un paavisam normaaliem cilveekiem. un gadaas pat, ka ljoti ilgi vajag, arii pavisam normaaliem cilveekiem. priecaajieties tie, kas nelieto, ka jums speeciigaaka nervu sisteema. un neteelojiet spechukus. un ceriet, ka ar jums nekas taads nekad neatgadiisies, ka nevajadzees padzert antidepresantus, a varbuut pat ko stipraaku!!! tas tik sen jau zinaams, ka tie, kas nav izbaudiijushi visas distonijas, depresijas, bailes, uzmaaciibas, neirozes, spriezh nu tik virspuseeji, tik sekli, tik pareizi, ka nelabi metas. un arii ljoti stipri cilveeki lieto zaales, taas nav tikai tiem, kas ar sevi pashi netiek galaa! skaidrs, ka netiek, ir lietas, ar ko neviens, visstipraakais nevareetu tikt galaa!
Re: antidepresanti
06.12.2004 12:59
Piekrîtu ....
Kam nav nâcies to visu izbaudît, grûti saprast. Tikai mums @#$$% virsû gan nevajag, ka nesanâk, ka paðiem tâds brîdis dzîvç nepienâk (nekâdâ ziòâ nenovçlu) un tad, dzerot tçjiòu gribçsies striíi meklçt, spîtîgi noliedzot medicînas saniegumus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 21?
Ziņa: