Lamictal vs Lamotrigine jebkurš

Aizsāka BR 

Labdien!

No 1.aprīļa stājies spēkā likums par zāļu došanu aptiekās - jādod lētākais variants, kur ir aktīvā viela, neskatoties uz to, ka iepriekš ir lietots konkrēts.
Jau tā nav bijusi neviena diena, kad gadu nedomāju un nebaidos par epilepsijas lēkmēm, tagad vēl sanāk, ka jāmaina Lamictal, ko esmu dzērusi (no sākuma arī bija lēkme, kad nebija pilnā deva vai pierašāna), tagad jāmaina pret citām (vai arī ārsts neuzskata to par nepieciešamu).

Gribu jautāt, cik liela ir iespēja, ka konkrētu iepriekšējo zāļu aizstāšana ar citām, kur arī ir šī viela, var but par iemeslu lēkmju izraisīšanā? Par citām zālēm ir bijis, ka ārsti saka, ka ne tikai aktīvā viela, bet arī citi nosacījumi ir būtiski.
Ja deva ir tāda pati, tad nevajadzētu būt problēmām.
Re: Lamictal vs Lamotrigine jebkurš
14.04.2020 14:26
Es vienmēr pērku lētāko ar aktīvo vielu, tāpat visai ģimenei, nevienam nekas slikts nav bijis, kaut cilvēki ir dažādi -- jūtīgāki un mazāk jūtīgi.

Ja Tu visu laiku baidies no lēkmēm, tad tā ir Tava iekšējā lieta, Tavi psiholoģiskie mehānismi. Jāstiprina iekšējie resursi, citādi Tavas bailes lēkmi tiešām var izprovocēt. Ir jāstrādā ar bailēm un fantāzijām par lēkmēm -- psiholoģiski.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 4?
Ziņa: