maksts muskuïu vingrinâðana

Aizsāka elza-kâdam iz ginekologiem 

elza-kâdam iz ginekologiem
maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 15:33
Pîe grûtâm dzemdîbâm taisît grieziens un tagad tâda sajûta, ka maksts pârâk liela- nav vairs îsta kaifa mîlçðanâs laikâ. Esmu dzirdçjusi par maksts muskuïu vingrinâðanu- kâ to pareizi darît
pienene
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 15:50
tie jau drizak ir starpenes vingrinajumi.vienkarsi stavot vai sezot tev jasasprindzina (it ka aizturetu curu) iegurna muskuli.noturi kadas 5-8 sekundes un atlaid.ta kadas 10 reizes.pa dienu tu ta vari ik pa laikam darit.

man ari bija tapat ka tev,ka grieza un kadu laiku bija sajuta,ka tur viss pa lielu.vajg kadam laikam paiet,lai organisms pats sakartojas.
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 17:48
Vislabâk ir nesât makstî metâla lodîti un mçìinât noturçt
vai-vai
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 18:17
Jûs tikko dzirdçjât urologa konsultâciju :)
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 18:51
tâ ir vislabâk trençt starpenes muskulatûru, jo tas liek viòus sasprindzinâtus turçt ilgi, jebkuru citu vingrinâjumu (tâpat kâ rîta rosmi ) aizmirstas pietiekoði bieþî izdarît. Sievietes bieþi nemaz nezin kâ tos muskuïus sasprindzinât arî tas ðajâ gadîjumâ ir skaidrs.
Tikai nezinu kur ðîs lodîtes var iegâdâties
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 19:19
Vai taas lodiites speciaali makstij paredzeetas? Esmu dzirdeejusi par kaut kaadaam baudas lodiiteem.
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 19:40
Lielas lodiites ir traktoru un smago automashiinu gultnjos. otto kaadu izmeeru vajag?
mediíis
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 19:59

Esmu nodarbojusies ar ðâdâm pacientçm - gan pçc dzemdîbâm, gan pçc operâcijâm.

OTTO - sievietçm var to pavisam vienkârði iemâcît , pie tam tas ir ïoti vienkârði - nebiedçjat sievietes .

ELZAI - ja vçlaties , Jums to varu iemâcît. Ieejat , lûdzu, http://www.rehabilitacija.clicdev.com , Info nodaïâ.


CITIEM ,kuri pârmetîs par piesaistîðanu maksas konsultâcijâm - katrs lai pats uztraucas par sevi, savu naudu. Un netâ nevaru pieprasît maksu, ceru , ka tas reiz bûs skaidrs.
Ðajâ forumâ tusçjas ïauþi , kas arî man ir uzdevuði jautâjumus( caur iepriekð minçtâ foruma adresi ) , tikai ne aploksni , ne samaksu neesmu saòçmusi.
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 20:42
bez ðaubâm , ka var iemâcît, vai tad es teicu ka nevar?
es teicu ka daudzas nemâk
bet ja to mâcîsi ðeit, tevi lamâs :)
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 21:15
L.cien. Medikjis, ko tik traki satraucies par kaut kaadaam maksaashanaam? :))) Nomierinies, nomierinies. Neviens jau neluudz padomu, kuru zjeel dot.:)
jete
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
23.11.2004 22:06
Otto ieteiktâs lodîtes var nopirkt intîmpreèu veikalos, Tâs gan domâtas kaifa íerðanai, bet varbût var noðaut divus zaíus uzreiz!!!
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
24.11.2004 14:05
Medikjis joprojaam agresiivs :(
mediíis
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
24.11.2004 21:04
ineshuk !!!

Es gan nepiedalîjos tajâ vajâðanas akcijâ ( kopâ ar Akmeni ) , kad Jûsu rupjîba un agresija izpaudâs visai klaji. Jûs tur izcçlâties ar tâdu rupjîbu, kas sievietei nepiedien. Tad , nu , par manu agresiju nevajaga runât - labâk cilvçkam savâ acî redzçt baïíi . Vai Jums mâjâs bûs tik liels spogulis, lai Jûs savu baïíi saskatîtu ?
Nekritizçjat mani, bet kâdreiz kâdam iesakat kaut ko , kas arî var noderçt.


Otto! Sievietes nemâk ðos vingrinâjumus , jo viòas nenonâk lîdz speciâlistam, kurð varçtu pamâcît. Speciâlisti , kurus ðîs pacientes apmeklç- nesûta nekur tâlâk, tâ viòas arî paliek "gaisâ karâjoties " un ïoti nelaimîgas. Man bijuðas pacientes, kuras pavisam citu iemeslu dçï grieþas pie manis, bet ievâcot anamnçzi - izpeld arî ðîs problçmas. Un tikt ar to viòas tiek galâ labi. JA mâcîðu ðeit - lamâs ? kâpçc Otto ? Baibs lamâ , ka it kâ nedodu padomus , jo þçl.

Baibs - padomu nav þçl dot , tikai pârâk daudz kritizçtâju sanâk un tik piesauc to, ka tik visus forumâ esoðos tûlît aicinâðu uz maksas pakalpojumiem. JA JAU bûtu þçl , tad nevienam nekâdu padomu nebûtu devusi.
mediíis
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
24.11.2004 21:13

Îsti nesaprotu - Otto saka, nevar neko mâcît , bet Baibs lamâ , ka nedodu padomus ?


Kaut kâds absurds! varbût vispâr jâslçdz forums ?
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
24.11.2004 21:15
tevi lamâs , ka stâsti rupjîbas
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
24.11.2004 21:30
Re ko medikjis izdomaajis - jaasleedz shitais forums un visiem jaadodaas uz vinjas "lobeeto" forumu, tur neviens nelamaas!:)))))

Man shkjiet, ka jebkura sieviete tomeer maacees tos maksts muskuljus sprindzinaat, jautaajums taads - vinja nebuus paarliecinaata, ka dara to "mediciiniski" pareizi!
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
24.11.2004 22:49
Man gan patîk Ineshuka padomi. Konkrçti un saprotami, praktiski bez moralizçðanas. Komentos nav jûtama vçlçðanâs kâdam izpatikt, vai izcelt savus nopelnus uz citu fona. Veselîga humora sajûta. Ja kaut ko nezin, tâ arî uzraksta.Man patîk.
Re: maksts muskuïu vingrinâðana
25.11.2004 11:12
Ineshuks nokauneejaas un pieteicaas atpakalj vecajaa darbaa un jau laikus atdeva savas bikses priekshnieciibai, lai tai nav sevi jaapgruutina ar svesha apgjeerba piesavinaashanos...

Ieteikt kaut ko, kas var arii nodereet? Cik saprotu, ar sho jaasaprot tikai medikja piekoptaas visuglaabjoshaas metodes. jo tikai vinjai ir TAADI PACIENTI, kurus citi NU TAA AARSTEEJUSHI... Labi, ka liidz medikjim peedeejaa briidii tika, kas liidz shim nodariito ljaunumu speeja veel veerst par labu. kaut kur jau esmu sho dzirdeejusi. Un man tas galiigi nepatiik... :(

a par akciju- pat ja rupji, galvenais, ka patiesi. ar pieklaajjiibu un pazemiibu ne vienmeer var dabuut to ko veelies. pat tad, ja tas Tev pienaakas. nu, kaa manas bikses piemeeram. Joprojaam neesmu dabuujusi ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 25?
Ziņa: