esmu viilusies :(

Aizsāka kleo 

esmu viilusies :(
23.11.2004 17:28
Labdien!

Dr.Gasinjsh visu laiku sludina "ievas akciju", kad pie noteiktiem aarstiem var aiziet uz bezmaksas konsultaaciju, pie vinja tai skaitaa. Man jau likaas ka kaut kas nav tiirs... :) Aizgaaju uz biblioteeku, panjeemu vecaaku "ievas" numuru, un secinaaju, ka nepiecieshams "Ievas " kupons, kas jaaizgriezh no shii laikraksta. Nepleesiishu jau biblioteekaa lapu aaraa. Neeesmu tik neaudzinaata. Tikai sapratu, ka reaalas iespeejas sho kuponu dabuut vairs nav. Un arii bezmaksas konsultaacija atkriit. :(
Re: esmu viilusies :(
23.11.2004 17:37
Man domaat, taapat jau visi laiki buus aiznjemti :(
Bet zvaniit jau nav liegts ;)
jete
Re: esmu viilusies :(
23.11.2004 18:26
Aptaujâ paziòas, Ieva ir gana populârs izdevums sievieðu vidû, bet ne tuvu visas ðo akciju izmanto.Gan atradîsies kâda, kas tev kuponiòu atdâvâ!
Re: esmu viilusies :(
23.11.2004 19:16
Man domaat, ka neviena no draudzeneem nepeerk sho zhurnaalu, un ja peerk, tad nesaglabaa... pajautaashu.

Bet lieta taada, ka esmu jau pieteikusies uz konsultaaciju. Vai tas, ko mainiis, ja pazinjoshu, ka man nav Ievas kupons? Iznjemot to, ka pa konsultaaciju buus jaamaksaa.
krizdole
Re: esmu viilusies :(
23.11.2004 19:58
nu tiem kas iet akcijas ietvaros,noteikti jau pierakstoties bija jabridina.Taa kaa kaut ari dabutu akcijas kuponu,par veelu jau.
Re: esmu viilusies :(
23.11.2004 20:15
Viss jau ir ok, tikai jaadabuun kupons. Jo ieprieksh jau pabriidinaaju, ka naakshu akcijas ietvaros. Jautaajums taads: vai ja to kuponu nedabuunu, varu naakt taapat maksaajot pati par konsultaaciju? Vai man jaaatsaka pieraksts? Nu tas tachu nevareetu buut tiesa?
krizdole
Re: esmu viilusies :(
23.11.2004 20:29
Nu ja esi pierakstijusies akcijas ietvaros,tad nu gan problemam vispar nebutu jabut.
Ja nevari atrast kuponu caur pazinjam,uzzvani uz Ievas redakciju,pasaki,ka velies nopirkt pirms nedeljas vai divam iznakushu zhurnalu.Domaju,ka vinji par to tikai priecasies.
krizdole
Re: esmu viilusies :(
23.11.2004 20:32
U nesmuki,ka raksti - nav kaut kas tiirs..Tas ir TIKAI NORMALI,ka zhurnals rikojot tadu akciju,ievieto taja akcijas kuponu,kursh jaizmanto.

Nesapratu,KAMAA ESI VIILUSIES???Vo narod pashol!Tev par velti piedava apmeklet arstu,bet Tu vel gribi lai kuponu Tev nosuta uz majam...
Sorry,nenovaldiijos..Jo aarsti shis akcijas ietvaros strada PAR VELTI MUUSU LABAA!
Punkts.
Re: esmu viilusies :(
23.11.2004 22:53
to krizdole

Esmu viilusies tajaa, ka shajaa informaacijas laikmetaa, info pie manis par sho akciju atnaak taa teikt par veelu ;) Un arii sanjeemu pilniigu dezinformaaciju- "akcija pieejama jebkurai sievietei!!!"

Bet nevar teikt, ka esmu smagi viilusies :) Man protams prieks, ka kaut ko taadu vispaar organizee.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 16?
Ziņa: