ðausmîga piena sçnîte

Aizsāka ilze 

ðausmîga piena sçnîte
07.12.2004 21:13
man ir tâda problçma: jau vairâkus mçneðus ârstçjos no ðis kaites. Izmeìinâju daudzas svçcîtes un arî tabletes, tagad nolçmu mainît ârstu. Jauna ârste pateica, ka ja es vçlos tikt vaïâ no sçnîtes, tad man vajag mazgâties tikai ar ûdeni, nekâdas ziepes un visus citus intîmas higiçnas lîdzekïus nedrîkst lietot.
Varbût kâdai bija ieteikts tas pats? Vai lîdzçja?
Re: ðausmîga piena sçnîte
07.12.2004 21:20
JUS ILGI GAIDISIET ATILDI NO KADAS....
JUSU ARSTEJOSAJAM ARSTAM IR TAISNIBA. CIK ZINAMS VAGINA IR SAVA MIKROFLORA, SAVS PH LIMENIS. BAZOTIES TUR AR MAZGASANAS LIDZEKLIEM JUS IZJAUCIET VISU KO VAR IZJAUKT. TAS NEBUTU LIKUMS. BET JUSU GADIJUMA TAS VARETU BUT. ACIM REDZOT JUS DAKTEREI IR PIEREDZE SAJOS JAUTAJUMOS ))))) CIK DIVAINI, VAI TIESAM )))) UN TA NOLEMA REKOMENDET JUMS DABIGAS HIGIENAS METODES.

TAGAD KAD ES ATBILDEJU, "KADAS" VAR AKTIVIZETIES ...)))
mamino
Re: ðausmîga piena sçnîte
07.12.2004 23:32
dr.asist. Raimonds pilnîgi pareizi atbildçja.
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 00:09
Intiimaas higieenas liidzeklji ir tikai komerciaals triks. Nekas nevar buut labaaks par uudeni, dziiviibas avotu.
Moa
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 08:42
Es pati bez arsta ieteikuma nonacu pie tada secinajuma. Ari apenites mazgaju tikai ar udeni. Domaju, ka ta ir labak. Saku to darit tikai nesen, tapec par efektu pagaidam runat nevaru.
Una
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 10:39
Viss iepriekshrakstiitais ir pareizi! Pirms 6 gadiem man arii bija taada probleema. Kaadus divus meeneshus lietoju smiltseerkshkju sveciites, iipashi tad, kad jutu seeniites saasinaajumu. Saaku lietot tikai intiimos mazgaashanaas liidzekljus (Dercome Femme, Oriflame), biksiites mazgaaju tikai ar shkjidrajiem mazgaashas liidzekljiem vai parastajaam veljas ziepeem un perfekti skaloju. Un jau 6 gadus dziivoju uz urrraaa!
li
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 10:53
visi tie dercome femme utml. - nekâdâ jçgâ. Tîrs ûdens ir vislabâkais. Izmetu ârâ visu to íîmiju un jûtos labâk.
Gadîjumâ ja Ilze lieto hormonu kontracepciju - man problçmas ar piena sçni beidzâs tiklîdz nomainîju tabletes.

Turklât - jâstiprina imunitâte un jâdzer kefîrs (ar to var arî apmazgât niezoðo vietu)
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 10:55
Paldies visiem par atbildi!

to Una:

bet es arî mazgâjos tikai ar Oriflame, bet ârste teica, ka vispâr tikai ûdens un viss, pat nekâdus Dercomme Femme un citus tâdus lîdzekïus
Danais
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 10:57
Hmmm- man piemeeram liekas ka tiira uudens vietaa vareetu lietot arii teejas- raspodinju, asinszaalju....
Iron
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 12:27
Es piemeeram lietoju Lactacyd, speciaals ginekologjiskais shkjiidums, nevis kaut kaadas ziepes intiimai higieenai vai zheleja. Un ir ljoti pat okei.
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 12:44
un kur var dabût ðo Lactacyd? kam vispâr tas ir domâts?
Iron
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 13:09
Es peerku aptiekaa.
Es gan nekad nebiju zinaajusi, kas ir piena seene un tad peekshnji pie taas tiku. Lietoju sveciites un kreemu kauchkaadu, arii jau likaas, ka nebusu okei, bet man daktere ieteica nopirkt aptiekaa to laktaciidu, es pat nez kaa pareizi raxtaas, kaut kaa taa kaa es uzraxtiiju ieprieksh, bet nu es prasiiju vienkaarshi Laktaciidu un man iedeva. Ja nu prasa kaadu, pasaki ka intiimai higieenai vai kaukaa taa un tad jaus apratiis. maksaa kaut kur paari 3 Ls, paliela pudele un vinsh nav kaa taas visas zhelejas biezs, bet taads shkjidrs shkjiidums, tjipa kaut kaada pienskaabaas bakteerijas. Un izmanto jamo mazgaajoties taa kaa visus tos. Taas bakteerijas cik saprotu paliidz uztureet pareizo PH liimeni un neizjaukt to visupadariishanu kas tur ir. Man dikti patiik. Un var lietot visu laiku. Aizstaaju savsu ierpieksh lietotos mazgaashanas liidzekljus tikai ar sho.
Iron
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 13:10
aizmirsu piebilst - enivej jau kaut kaa citaadi ar jaaarstee, shitais tikai paliidz visu enojaukt un mosh stiprina tur taas visas labaas lietas ;))
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 16:12
liels paldies tev Iron! jo man daktere principâ pateica, ka ârstçt ar visâm tam svicîtçm nevajag, bet vajag uzlabot mikrofloru.
Iron
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 16:22
Nu redz. Un vispaar ja prasa manu personiigo viedokli, tad tas uudens kuraa mees mazgaajamies..khm...labaak tad tomeer kauko lietot veel klaat, piem shitaadu kaa es. A speciaali kaut kaa sagatavot uudeni vairaakas reizes dienaa kaukaa negribaas...Agraak lietoju Carefree un viss bija okei a tagad bail, kopsh iepazinu seeni. Vispaar dranjkjiiga padariishana ;(
Par taam sveceem ne pirmo reizi dzirdu, ka nepaliidz, kaut gan citiem atkal uzreiz, 3 sveciites un super, bet Tavai dakterei taisniiba, ka jaauzlabo mikroflora.
Lai veicas!:))
siev
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 16:51
Man ieteica mazgât veïu tikai ar bernu ziepçm.
Super!
Vçl ârsti paskaidroja, ka emocionâlâm sievietçm izdalîjumi sçnîðu gadîjumâ ir daudz vairak, kâ citâm.
Iron
Re: ðausmîga piena sçnîte
08.12.2004 16:57
Nu vispaar to seni ietkmee viskaukas, tur taisniiba. Vismaz man taa dakters apgaismoja. Tjipa ja mikroflora novaajinaata, tad jau pat pie stresa jamaa peekshnji var saasinaaties. Iekshaa ganjau taa maita vislaik seed ;D

Un par velju - ar pulveriem toch esot slikti mazgaat, taksh nu gruuti vienemer ar ziepeem visu mazgaat, griabs iemest veljasmashiinaa un miers, tad nu man staastiija, ka patom taa biksiishu iekshinja jaanogludina ar karstu gludekli - vot kapeec, fig vinju zina. Vai tad tur kaadi mikrobi, kas taapeec nomirs? Man jau likaas ka sakairina prosta pulvera daljas kaut kaadas, kas neizskalojas labi.... Bet par to gludekli man NE daktere teica
Re: ðausmîga piena sçnîte
09.12.2004 15:05
to li:
tu vispâr pârtrauci dzert ok vai tikai nomainîji tos?
laipa
Re: ðausmîga piena sçnîte
09.12.2004 15:09
Jaavalkaa kokvilnas apakshvelja!
Iron
Re: ðausmîga piena sçnîte
09.12.2004 21:38
laipa, aha, jaavalkaa, tikai kura ar mieru valkaat negliito kokvilnas apakshvelju?:)
eve
Re: ðausmîga piena sçnîte
10.12.2004 10:19
Piekriitu Iron, interesanti, cik daudz jaunas sievietes valkaa kokvilnas apakshvelju... visas jau to zina, ka veseliigaak, bet man nez kaapeec liekas, ka taadu ir pavisam maz.. veikali tacu pilni ar skaistaam sinteetikas apkashveljaam un kura negrib buut skaista un pievilciiga saviem viirieshiem?
Re: ðausmîga piena sçnîte
10.12.2004 16:51
ir arii skaista kokvilnas apakshvelja, bet par nepraatiigi aukstu cenu... varbuut var neesaat mezgjiinu apakshvelju, jo taa tachu ir gaisa caurlaidiigaaka par bliivo sinteetiku, ar kokvilnas kjiiliiti protams...?
man arste ieteica apskaloties ar sodas ûdeni. daru to pavisam nesen tâpçc pateikt pagaidam neko nevaru.
es-e
Re: ðausmîga piena sçnîte
13.12.2005 12:46

man seene bija pirms 10 gadiem un pec tam nakamos 4 gadus es ik pa laikam vinu izarsteju un vina atkartojaas. kops mazgajos tikai ar udeni (6 gadus), sene nav atkartojusies.
neviena arste man to neieteica. pati izdomaju.
vii
Re: ðausmîga piena sçnîte
13.12.2005 13:16
Labi palidzot ari tejas koka ella (var iegadaties piem. medus veikalaa Hospitalu iela). Apm. 3 pilienus sho ellu iepilina kaadaa citaa baazes ellaa (piem. avokado vai smilksherkshku) un visu riktiiti izsmeeree (arii iekshu) ar vates tamponinu- to pat var atstaat uz nakti iekshaa (tikai neaizmirsti iznemt no riita). Vispar taa ella paliidz daudzaam kaiteem - taa kaa zudumaa neaizies.
Es ar....
Re: ðausmîga piena sçnîte
13.12.2005 14:31
Es arii mazgaajos tikai ar tiiru uudeni.Pati izleemu taa dariit,jo aarsts tik sveciites un tabletes rakstiija.Ja dazhreiz tagad aizniez taa vairaak,tad paaris reizes dienaa mazgaajos ar vaaju sodas uudeni,un tad naakoshajaa dienaa viss ir kaartiiba.Par sodas uudeni izlasiiju kaut kaadaa vecaa graamataa par taitas mediciinu.Aa,un velu ar mazgaaju tikai ar uudeni.
ja jau radies iekaisums no sçnes, tad ir jâarstçjas gan paðâi, gan arî parnerim tas labi padodas ar tâdu preparatu kâ gyno- pevaryl tas ir dazâdâs devâs. man vislabâk palîdz lielâ deva trîs vakarus pçc kârtas uz nakti liek svecîtes. pçc tam var nostabilizçt mikrofloru ar vagisan, kas ir dabîgs preparâts un speciâli domâts mikrofloras atjaunoðanai pec íîmisku preparâtu lietoðanas. un jâmazgâjas ir ar speciâlâm intîmkopðanas ziepçm, kuras ir iegâdâjamas aptiekâs nevis kaut kâdos katalogos vai Drogâs.lai veicas:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 14?
Ziņa: