Parunâðana par dr. Gasiòu un citiem ginekologiem

Aizsāka zebiekste 

Jâatzîst, ka katru reizi lasot viòa komentârus, mani pâròem sajûta, ka tieði pie ðî cilvçka labprât aizietu uz konsultâciju.

Pat sâku domât, vai es spçtu pârvarçt tâs sajûtas, ka mani izmakarç (èamdîðana, analîzes) vîtrietis un sniedz padomus, konsultâcijas, ârstç manu visprivâtâko (kompleksainâko) sadaïu.

Jautâjums tâm, kas apmeklç vîrieti ginekologu - vai ar kaut ko atðíiras apmekçt ginekologu vai ginekoloìi?

Vârdu sakot, cînos ar sevi, jo joprojâm man nav savas, vienîgâs, îstâs ginekoloìes, kas man rada uzticçðanos un kompitentus apmeklçjumus.

Un varbût jautâjums ginekologiem... Cik bieþi sievietes izmûk no jûsu kabineta? :)))
Nezinu par citiem, bet par Gasiòu varu teikt tikai to labâko. Viòu "noskatîju" forumâ kâdu gadu atpakaï. Esmu ïoti apmierinâta. Pirms tam diezgan ilgi un ne pârâk veiksmîgi svaidîjos pie daþâdiem Rîgas ginekologiem.
A kâ jûs, dâmas, nebaidaties mîlçties ar vîrieti ? (ar ðo es nedomâju ginekologu :), bet vienkârði vîrieti.

Jums tad arî nâk galvâ domas - kâ viòð man tur pieskarsies, izèamdîs...?

Manuprât tas ir pavisam dabiski un normâli, ka savu visprivâtâko sadaïu :) uzticat pretçjam dzimumam. Tur var sagaidît visiejûtîgâko attieksmi.
Zinka pastâstîs savu pieredzi ;) Visu apzinîgo mûþu staigâju pie sievietçm-ginekoloìçm. Nesen sasâpçjuðas ginekoloìiskas problçmas sakarâ meklçju da jebkâdu ginekologu, kurð speèuks savâ jomâ. Tâ nonâcu pie gin.vîrieða , domâju, ka viòu pret citu vairs nemainîðu ;) Uz konsultâciju gâju kreòíîga, kautrîga, utt., bet...ðis dakteris ideâli prata nojaukt lomas "vîrietis - sieviete" . Palika "dakteris-paciente".
Palîdzçja arî tas, ka vaginâlâs izmeklçðanas laikâ vienîgie gaismas avoti telpâ bija datora ekrâns un naktslampa - tas palîdzçja pârvarçt kautrîbu;)
Ðim dakterim nebija sveðs humors, lietiðía un tajâ paðâ laikâ profesionâla un ieinteresçta attieksme pret mani kâ pacienti un manu problçmu. Arî izmeklçðanu veica kudið saudzîgâk nekâ siev.gin., ar kurâm man bijuðas darîðanas. Tâda ir mana pieredze;)
Nebaidieties no vîrieðiem - ginekologiem!
Zinka, vai driikst jautaat vai tas gadiijumaa nav dr. Viitols par kuru raksti?
zinka
BECINJAI :)
10.12.2004 16:01
Ir, sçnît, ir ;) Un viòð man iedvesa tik lielu uzticîbu, ka februârî gulðos "zem viòa skalpeïa" .
A tu iri gaiðreìe ? :)))
Klau, bet kur dr.Viitols pienjem?
Nesen paarceelos uz riigu un neesmu atradusi savu dakteri ;/
Re: Parunâðana par dr. Gasiòu un citiem ginekologiem
10.12.2004 16:09
Dr.Viitols tachu ir pats labaakais un gudraakais ginekologs Latvijaa, un ne tikai Latvijaa. Ja ir nopietnas probleemas tad deriigi ir aiziet pie vinja!!!
man par ginekologu vîrieti tikai pozitîvi vârdi sakâmi. kâdçï pârçjos ârstus cilvçki neiedala dzimumos, ja ej pie terapeita, taèu neðíiro, vîrietis vai sieviete. ðeit tâpat, jâbût pareizai attieksmei un dakters paliek dakters.
un vairâkâm dakterçm sievietçm, pie kurâm gâju iepriekð, ne uz pusi nepiemît tâdas iejûtîbas, pacietîbas visu izskaidrot, humora izjûtas, kâ dakterim vîrietim.
zinka
Reklâma :)
10.12.2004 16:50
Es biju pie Dr.Vîtola Linezerâ uz konsultâciju.
Kleo, vai Tev ir bijusi kâda darîðana ar ðo dr. ?
Man ir bijusi bagâtîga pieredze slimoðanâ un par ârstiem vîrieðiem varu teikt tikai TO LABÂKO !!!!! Ar ârstçm - sievietçm viòa nav salîdzinâmi daudz saprotoðâki, miermîlîgâki, atsaucîgâki, galu galâ - laipnâki !
Vçl forðâks ir dr.Lejiòð - klînikâ EGV.
Taa jau man likaas, Zinka, ka tas buus dr. Viitols. Nav gruuti uzmineet, jo taada attieksme kaa pie dr. Viitola - taada citur nav maniita!Jaa, visaam, kuras shaubaas un baidaas - bailes pie malas - juus redzeesiet, ka starojoshas iznaaksiet no kabineta un buusiet atradushas SAVU ginekologu!!!
Reiz biju slimniicaa un aarstu konsiilijaa (ne par ginekologijas teemu)bija jautaajums vai man nav ginekologiskas probleemas - teicu, ka nesen biju pie ginekologa, bet man ieteica tomeer aiziet pie vislabaakaa - pie dr. Viitola. Kad teicu, ka Viitols ir mans aarsts, tad nevienam neradaas shaubas, ka ar ginekologiju manai kaitei 100% nav nekaada sakara!Taa luuk.
zinka
Zuzii
13.12.2004 10:44
Zuzii, paldies, Tu vçlreiz apstiprinâji, ka mana izvçle ir pareiza ;)
puíe
arî
13.12.2004 15:49
Tikai to labâko-Valmierâ ir burvîgs dakteris Lapiòð Gints - zinoðs,taktisks,iejûtîgs.Vienmçr visu paskaidros un izskaidros!
Man ar daudzi dakteri viirieshi - visi taadi forshi, taadi forshi :DDD
vot tik ginekologs nau viiriec, buus jaapaprovee ;DD
Reiz nejauði nonâcu pie vîrieða ginekologa - un biju apmierinâta. Viòð bija saudzîgs un iejûtîgs. Un mana iekðçjâ sajûta saka, ka vîrieði ginekologi kopumâ ir iejûtîgâki nekâ sievietes ginekologi. Bet noteicoðais laikam tomçr ir profesionalitâte, nevis dzimums.
Es tomeer atbalstu vairaak sievietes ginekologjes, jo piem. ar savu aarsti bez probleemaam varu paarrunaat (no sievietes viedoklja) kaada poza buutu piemeerota, 7.meenesii. Protams, gan jau arii viirietis ginekologs vareetu teoreetiski atbildeet, bet vinsh tomeer nav sieviete un nevar taa pa iistam zinaat.
dr.krustinsh
www.privatklinika.lv

dievs, ne doks! :)
p.s. tikai doks.
vai riigas centraa ir kaads labs ginekologs ( viirietis ?) atrodams ?
luudzu uzrakstiet kontaktinform.!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 1?
Ziņa: