deguna urbinâðana

Aizsāka Izolde 

Izolde
deguna urbinâðana
16.12.2004 11:08
Pirms pâris gadiem kâdâ þurnâlâ izlasîju, ka deguna urbinâðana var novest pie deguna sabrukðanas vai kâ tml., rezultâtâ sairstot tie skrimðïi laikam.
Nu lûk un man ir baigâ problçma, paradums urbinât degunu, lai kâ es cenðos no tâ atturçties, pçc brîþa jau konstatçju, ka roka pati pacçlusies un atkal tiek urbinâts deguns.
Vai tas tieðâm man draud ar deguna sabrukðanu?
ieva26
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 11:47
nu gan ;D
diez vai ;)))
Izolde
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 13:27
Vai neviens dr.nevarçtu ðo pakomentçt,lûdzu. Pasakiet, ka varu urbinât droði ;) vai ka nevaru nemaz!
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 13:28
Provokâcija
sieva
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 13:32
:D buus kaa Maiklam Dzheksonam,nokrittis,nopuus!
zâlîte
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 13:32
Varbût tâ nemaz nav provokâcija. Vienkârði cilvçciòð nesen no Tvaika ielas uz mâju palaists.
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 14:23
Cilveekiem ir dazhaadi paradumi, nevajag jau obligaati buut nenormaalam...
Alise
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 14:25
Kas par stulbumu, nekas ar tavu degunu nenotiks , cik tev gadi, ka tici stulbibaam? :) Vieniigais deguna caurumi var palikt lieli :)
Izolde
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 14:29
Nav nekâda provokâcija, goda vârds bija kaut kâdâ þurnâlâ par to minçts. Nu, ja sakat, kad nekas nenotiks, tad ok. Bet gribçju dzirdçt dr. viedokli.
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 15:21
Vienigais ja pirkstus jus baziet loti dzili, regulari un ar gariem nagiem, tad teoretiski var ievazat infekciju, cik nopietnu un ar kadam sekam tas jau cik paveiksies un kadas citas blakuslimibas ir.
Teoretiski var nomirt ari no saskrapeta papeza. ))
Bet estetiska apsveruma del labak to nedarit, nav skaisti urbinat degunu.
nav provokâcija gan
Re: deguna urbinâðana
16.12.2004 15:51
man ir darba kolçìe(jauna meitene),kas to dara nepârtraukti un uzskata par normâlu parâdîbu:(
Re: deguna urbinâðana
17.12.2004 03:05
Drosi vien vina vienkarsi megina attaisnot savu ricibu.
Bet deguna urbinasana var but saistita ar psihologiskam problemam, parlieku lielo slodzi, nogurumu, stressu.
T.i. ka maziem berniem, kad viniem klust problematiski pienemt dzivi (daudz faktoru, ari garigie) tie sak curat gulta, vai sukat pirkstu, rapot (kad jau iemacijas staigat u.t.t. Ari seit var meginat likt paraleles un noverot.
Vel no saskarsmes viedokla, psihologijas - cilveks (jo vins ir vairak izglitots jo vairak maske) megina paslept dazus automatiskus zestus, vai ricibu kad melo, vai veic kadu darbu kuru uzskata par sliktu, vai kad stipri nervoze un gatavojas aizsardzibai. Rokas, vai pirksti neapzinati pieskaras degunam. Kad melo, vai strada - lai it ka paslept tos melu vardus, ricibu. Kad sajut draudus - lai aizsargatu seju ar rokam no uzbrukuma. Uzbrukums var but ne tikai fizisks, bet ari psihologisks. Bet sie zesti parasti ir atri. Ilgstosi tie netiek notureti. Cits variants - kad cilveks pieliek roku pie mutes un lielais pirksts atrodas uz apakszokla, bet raditaipirksts migre uz degunu, apakslupas rajonu - cilveks intensivi doma.
Izvelaties. ))))))
Tadus "murgus" man sabaza pilnu galvu. Bet tie darbojas )) Vesela serija lekciju mums bija ka vertet merkauditoriju, konkreto pacientu.
Uzmanigiem jabut ar medikiem. Biezi nevar zinat ko tie doma, kad ar tiem runa ))) Vel grutak komuniceties ar rupju, neiecietigu, pasparliecinatu arstu. Bet ja ta vel ta ir sieviete! Kuru virs acimredzot kartigi neiz..... un ja vina vel piemelo, tad vispar vaks. Jo citu acis vina ir autoritate. Vienas prakses laika es ta noravos tadas butnes del. Ka ilgi pec tam vel zults piegarsa mute bija )))) Ari tagad to atceros. Brrrr. Kaut laiks jau labs pagaja. Ta luk.
bazuka
Re: deguna urbinâðana
17.12.2004 09:53
Sviests! Man ïoti patîk urbinât degunu. Urbinu, kad esmu viena, lasu, skatos TV. Vispâr patîk no sevis noknibinât visu, kas lieks, tai skaitâ kripatas no deguna. Vienmçr gan skatos, lai rokas tîras, jo arî esmu sabiedçta - lasîju, ka var dabût atrofisku rinîtu ar ozçnu (smaka, no deguna, ko nevar ârstçt).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 24?
Ziņa: