no ka paliek sarkani acs baltumi;?

Aizsāka zazazaaa 

zazazaaa
no ka paliek sarkani acs baltumi;?
17.12.2004 14:19
tobish asinsvadi paradaas nedaudz. no datoraa var buut??

Pliist mazi asisvadinji...a pliist taapeec,ka ir ljoti trausli &, jaa, tas var buut arii no paarlieku ilga laika pavadiishanas un blenzshanas datoraa!
Da ne jau plîst, vienkârði paplaðinâs, ja acîm pârslodze.
zazazaaa
Re: no ka paliek sarkani acs baltumi;?
17.12.2004 14:31
nu es ar domaju, ja jau vini taa vienkarsi plistu, tad buutu kaut kaa savaadi... laikam japanem atslodze no datotra.
nu lai gan baigi jau daudz nesezhu, ka jau darbaa no 9-17.00.
who knows
Man ari ta pati problema. Sezhu pie datora, vienmer sausas acis, vienmer sarkanas, pareis reizas gadijas ta, ka laikam bija saplisis kukas pa istam, jo bija sarkasn pat pec izguleshanas 1 dienu un likas ka sausums/// Arprats, bet tads darbs- visu dienu jablenz datora..
1. Nopçrc aptiekâ pilienus acîm "mâkslîgâs asaras" - Visine vai kaut kâ tâ, aptiekâre zinâs - tie neko ïaunu nedara, tikai mitrina aci, kas pie datora ir ïoti svarîgi, jo acis netiek pietiekami mirkðíinâtas un þûst.

2. Strâdât pie datora bez brillçm ar datorpârklâjumu ir neçrti un noziedzîgi pret sevi. Var dabût arî neoptiskâs brilles - stiklus, kam uzlikts speciâls pârklâjums. Acis bûs pârlaimîgas par tâdu dâvanu. Turklât, darba likumdoðana nosaka, ka cilvçkiem, kam darbs pie datora, briïïu izdevumus jâkompensç darba vietai.

Lûk prâtîgi padomi :)
zazazaaa
Re: no ka paliek sarkani acs baltumi;?
17.12.2004 15:02
Paldies!
Es ta ka zinu ka jamirksina acis, tad es ar censhos atcereties un taa dariit:-)
Re: no ka paliek sarkani acs baltumi;?
17.12.2004 17:51
Apskaties: http://www.acis.lv/sausaacs.htm
Acu apsartums vai venozo asins vadu palasinasanas notiek daudzu iemeslu del.Pec neguletas,neguletam naktim,pec alkahola lietoshanas un ari pec ilgstosha darba pie datora.Ilgi turot bez kustibam galvu un acis rodas venozais saspringums ,sastregums.Seit runa iet par visu venozo asins rites sistemu.Ar laiku var rasties problemas ar varikozi apakshstilbos((venu paplashinasanas).Ari hemorioidalo mazglu veidoshanas analas atveres apvidu.Tapec ne tikai jamirkshkina acis,japilina Vizine un janesa brilles.Principiali ik pec 45-50 minutem jataisa 10 minushu partraukus un jadod izskusteties visam kermeni.Japavingro svaiga gaisa.Tas atlaus atpusties ari smadzenem.Palielinasies darba un koncentresanas spejas,mazinas nogurums darba dienas beigas,samazinasies iespeja mocities ar galvas sapem un visadam nervu sistemas disfunkcijam.Veiksmi/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 17?
Ziņa: