somatformas veìetatîva disfunkcija

Aizsāka si 

konozimee ta somatforma?
Ka ietver íermeniskas reakcijas.
Re: somatformas veìetatîva disfunkcija
17.12.2004 17:12
Somatiskaa nervu sisteema ir paklauta muusu gribai, un taa ir atbildiiga par muusu organisma shkjeerssviitroto muskulju darbiibu.
Agrak sis paradibas apzimeja ar vardiem NCD,neirocirkulatora distonija
NCD-hipotoniska tipa(pazeminats spiediens).Ja runa isak,tad to laikam raksta tad kad arsts pats isti nezina kas par lietu.Vins redz ka ir kaut kadi nervu darbibas traucejumi,kas izpauzas loti dazadi.
NCD-hipertoniska tipa
NCD-jaukta tipa vai cerebrala tipa.Kapec tagad to sauc par somatoformas vegetatifo disfunkciju? Laikam tapec , ka tagad no krievu klasifikacijas mes parejam uz rietumu slimibu klasifikaciju.
si
vai tad, kad tev uznaak taa distonijas leekme, vai tev neleikas, ka mirsti, cik suudiiga un jociiga sajuuta un stress?
man ir taa. kaa tev?
man arii....sajuuta ir BAIGI suudiiga un baigi dazhaadi suudiiga... gan fiziski, gan psihologjiski :( pirms 5 gadiem domaaju, ka -aarpraats, nu kaa ar mani kaut kas taads vareeja atgadiities... tagad lasu un saprotu, ka TIK daudzi cilveeki ciinaas ar distonijaam, fobijaam, utt.
labaa lieta ir taa, ka shii kaite ne ar ko nedraud... praataa nesajuksi
veiksmi mums visiem! ;)
nu man it kaa ir SVD -disfunkcija un izpauzas taa, ka dazreiz nogibstu plus minus=- vienu reizi gada ir bijis ari vairakas, pie kaut kada arsta parasti, nu tad man teica, ka jaiet pie psihoterapeita, kaut kadas zemapzinas problemas, kuras apzinjaa nespeeju saprast, laikam milestibas trukums bernibaa, kaut kaa taa.
a kad stress,sirds dauzas, thats it, stulba sajuta, atri speju sevi sanervozet, pasai neapzinoties. tagad nevaru sakt iet pie ta psihoterapeita, jo baigi daargi:-(. un vel, zinu ka vajadzetu sportot, bet ari kaut kadas bailiites, ka slikti nepaliek sportojot utml. nee, nu neko jau jauns gads- maneejais- gailja, buus jasak jauna dziive, khaaaaa.:-) un buus labinji...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 22?
Ziņa: