Magne B6

Aizsāka Nikija 

Nikija
Magne B6
17.12.2004 16:13
Kâ Jûs domâjat vai bez ârsta var lietot Magne B6? Man ir Veìetatîvâ nervu sist dist. un ðobrît mçìinu beigt dzert antidepresantu kuru lietoju 1 gadu.Tâ vietâ dzeru Anti stress tabletes un esmu lasîjusi ka arî ðai vainai ir ïoti labi lietot magnE B6.
Padalieties lûdzu pieredzç.
si
Re: Magne B6
17.12.2004 16:18
ir ok, tik tiesam iesaka lietot sis magne b6, man ar janoperk bus.
bet, vai zini varbut, kada ir atskiriba distonijai no disfunkcijas, es kaut ka nesaprotu
lindaa
Re: Magne B6
17.12.2004 16:21
Nikija, vai vari pastaastiit nedaudz par simptomiem?
Nikija
Re: Magne B6
17.12.2004 17:03
Cik nu es esmu sapratusi, tad disfunkcija no distonijas nearko neatðíiras. Tikai kapec viens ârsts saka tâ, bet cits tâ to tieðâm nesaprotu.
Man pirmkârt bija paaugstinâta temp. 37.00, un ðausmîgi slikta paðsajûta. Sâpçja galva, citreiz atkal ðausmîgs nemiers, sirdsklauves un visâdas trakas sajûtas - liekas ka jûku prâtâ, nevarçju vakaros aizmigt. Esmu nomainijusi neskaitâmus ârstus lîdz man to konstatçja.
Uztaisîja visas iespçjamâs analîzes, izgâju visâdus aparâtus- vis ok. Bet tad kad uztaisija galvai to pârbaudi (neatceros kâ sauc to aparâtu)tur uzrâdîja to Veì. dist. Tad sâkâs zâïu piemeklçðana arî nomainîju daudzas lîdz atradu sev piemçrotas.
Pirms tam pat prâtâ nevarçja ienâkt ka kautkas tâds var piemesties.
lindaa
Re: Magne B6
17.12.2004 17:14
Njaa, man ir liidziigi..temperatuuras leekaashana...suudiiga pashsajuuta, kaut kaadas nesaprotamas saapes plaushu rajonaa, sirdsklauves. Liidziigi kaa Tu, esmu izstaigaajusi visu kaut ko un it kaa viss ok. Saakaas man taa peekshnji, elpas truukums, sirdsklauves bla bla bla.. kaa man viss shitais besii aaraa! Nu,ko man dariit?? :(
aija
Re: Magne B6
18.12.2004 00:41
neviena aparats neuzrada dg - vegetativa distonija.Vienkarshi ar aparaturu redz,ka nekadu organisku izmainju nav,tad nu uzliek tadu dg.
mediíis
Re: Magne B6
18.12.2004 13:19

Ja vçlaties izlasiet - http://www.rehabilitacija.clicdev.com. Tie ir funkcionâli traucçjumi , izpausmes un iemesli daþâdi - gatavas receptes ârstçðanai nav.
Re: Magne B6
18.12.2004 14:49
Magne B6 satur magneziju, kas ir viegli nomierinosh preperats,nedaudz pazemina asins spiedienu.B grupas vitamini nomierina ,palidz nonet nerva iekaisumu,pastiprina signalus ,kas virzas pa nervu sistemu,vecina albaltuma sintezi.CNS sistemas darbibas traucejumi rodas no parmerigam slodzem nervu sistemai.
Parak skala ritmiska,uzbudinosa muzika,zilbinosa gaisma,rinkveida muzika,neizgulesanas,ilga sedeshana pie datora,svaiga gaisa trukums,normalas partikas uznemsana,neapmierinatiba dzimumdzive,parkairinata dzimumsfera un ta joprojam.Atceresimies kafiju,nikotinu un tad domasim ka saukt slimibu pareizi un ka to arstet.
si
Re: Magne B6
20.12.2004 09:22
Uhhh- pilnigi tas pats kas Nikijai- man( bij temp., slikta sajuta), nu tagad jau labak. Un man jaiet pie psihoterapeita, taa teica arsts + vel jadzer zales un tas pats magnab6.
Nikija
Re: Magne B6
20.12.2004 12:52
Esmu atpakaï un gribçju apstrîdçt Aiju.
Tâ nav taisnîba ka neviens aparâts nevar noteikt veì. nervu sist izmaiòas. Diemþçl neatceros kâ to aparâtu sauc, bet notriek tâ - pie galvas pieslçdz vadiòus tumðâ telpâ un tâ izmeklç.
Tâs sâpes plauðu apvidû ir ïoti raksturîgas. Brîþiem liekas ka dur sirdî, tas jau ir tas ka tâ sâpe staigâ pa visu organismu. Mana neirapataloìe tieca ka tas ir labâk ka sâpe staigâ nekâ ka iemiesojas vienâ konkrçtâ vietâ.
Vispretîgâkais vismaz man ir tâs stulbâs domas kas mâcâs virsû. Es dzçru Zoloft 1/4 no rît, kad dzçru 1/2 tabl. kâ daktere gribçja bija vçl sliktâk. Tad kad pavisam nelabi apmçram 1 reizi mçnesî dzeru 1/4 tabl. Cloazepam.Un tagad jau sakot pçc savas pieredzes no tiem antidepresantiem var atiet mierîgi samazinot devu.
Sâkumâ arî baidîjos ka radîsies pieradums, bet daktere teica ka varu izvçlçties vai mocîties un dzert kautko citu vai izârstçties un pakâpeniski atteikties no antidepresanta.
Vel es nesaprotu no kâ tâ disfunkcija rodas, tagad tik daudziem cilvçkiem ir tâda kaite, un ari ârsti nevar izskaidrot kapçc tâ.
Re: Magne B6
20.12.2004 13:31
Par Vegitativu distoniju runajam jau n-tas reizes. Par Mg saturosiem preparatiem ari.
to mazdakteris - viss pareizi. Klat liekam fizo, kontrastdusas no ritiem, vitaminus, vieglos nomierinosos. Un vis notiek. Ja ta bus ISTA diagnoze, tad vis paries, ja ta bus kludaina diagnoze (loti daudz) tad nelidzes, vai lidzes, bet izradisies ka vienkarsi organizms pats gala tika. )))
lindaa
Re: Magne B6
20.12.2004 16:04
Njaa, bet taas kontrastdushas nepieradusham...?? Hmm, man jau liekas, ka man buutu iesna &/vai kleps klaat kaa likc!
nikija
Re: Magne B6
20.12.2004 16:09
To man arî ârste teica, ka vajag pçc iespçjas vairâk fiziskas aktivitâtes un mazâk iegrimt pârdomâs, jo vairâk sportosi, peldçsi jo âtrâk sakârtosies tâ veì. sist. Tikai nezinu vai tas neatkârtosies pçc laika.
Re: Magne B6
06.03.2010 21:36
Par fiziskam aktivitatem..Man savos 35 ari atklaja veg.distoniju kaut sportoju visu muzu,pedejo gadu jau 4x nedela!Bet kad sporta laika sakas sirds klauves uznak panika,nezinu vai tas no nomierinosam ko izrakstija vai ka...Peldesana esot vislabaka.Cik zinu ta pat ir iedzimta lieta.
Re: Magne B6
06.03.2010 21:40
4x nedeeljaa nav nekaads mega aktiivais sports.
Sportoju katru dienu ;)
Un kaada starpiiba vai sporto. VD neshkjiro nevienu. Sportojot mazinaas tas simptomi. Es jau sen kaa esmu iemacijies kontrolet visus simptomus. Zaprasta :)

Un ja tieshi sporta laikaa tas saakas... meklee iemeslu ;) Laikam sports nav sirdslieta bet spiesta lieta :)

Un nav taada labaaka vai sliktaaka sporta... preteejaa gadijumaa teikshu taa...labaakais sports ir bodybuilding (devil)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Magne B6
11.03.2014 15:19
Man ir tāds jautājums par to nikotīnu? - tas arī visam kā bomis pa galvu ir, ja ir VD?
Re: Magne B6
11.03.2014 16:36
Lūdzu Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Man ir tāds jautājums par to nikotīnu? - tas
> arī visam kā bomis pa galvu ir, ja ir VD?
____________________________________
Ar ko tas gods? Drusku sīkāk par sevi un ko tad īsti gribam. Vispār zināms, ka nikotīns ir stipra augu inde.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 14?
Ziņa: