breketes

Aizsāka avene 

avene
breketes
03.01.2005 13:36
Gribeju uzlikt breketes, varbuut kads var peec personigas pieredzes ieteikt labu ortodontu. Paldies

P.S. varbut kads var pateikt, cik ilgs laiks aptuveni vajadzigs no pirmas vizites lidz bridim, kad uzliek breketes - t.i. vai nepiecieshams veikt kadas ipashas proceduras utt.

Vel viens jautajums - vai jus pec tam varejat normali parunat ;) Ka neka jaiet uz darbu, darbs ar cilvekiem...

Ai, nu vienvard sakot bailes un shaubas ;)
Re: breketes
03.01.2005 15:55
Sveika!
Ar to brekeshu likshanu ir ta - ja kads no zobiem vel ir jarauj, tad breketes var likt atrakais pec 2 nedeljam pec zoba raushanas. Ja nekas jarauj nav, tad var tik atri, cik vien dakterite Tevi atri vares atkal pienemt. Pats brekeshu likshanas process ir kada stunda (ka mana ortodonte teica). Pirma reize jau parasti ir ka konsultacija tikai.
Piemers no manas pieredzes - biju pie ortodonta pirms nedelas (pagajusho pirmdien). Ta ka man bija jarauj viens no dzerokljiem, ko es godpratigi ari shodien izdariju, tad breketes lieku pec divam nedelam. Mana gadijuma tas bija tris nedelju jautajums plus viena zoba raushana. Tas ari viss!
Shaubas bija ari man, bet nu, kad tas zobs jau ir izrauts butu smiekligi apstaties, vai ne?
Iesaku Tev pec iespejas atrak pieraxtities pie ortodonta un aiziet uz konsultaciju. Vismaz zinasi, ka rikoties talak un tad jau lemums Tava zina.

Par to runashanu, lai labak pastasta kads(a), kush jau tas breketes nesa vai ir jau iznesajis. Bet domaju, ka ar runashanu sliktakaja gadijuma tikai pasha sakuma varetu but problemas-kamer pierod.

Pati eju pie Dr.Silkinas Valmiera
es
Re: breketes
03.01.2005 17:01
ar runaashanu nav probleemas, ar eeshanu gan, jo pashaa saakumaa kad uzliek, loti spiilee zobus, man katraa zinjaa bija loti saapiigi. ieest var kaut ko norijamu, jo uykost nevreeja. man gan lika uzreiz uz abiem zhokljiem, taa kaa saapes dubultiigas. pirmaas dienas dzeeru pretsaapju, ko arii daktere ieteica, jo nav ko mociities.kas attiecas uz laiku - ieprieksheejais cilveeks jau pareizi rakstiija, to var pateikt peec konsultaacijas, jo tas noska, cik tev zobi jaarauj aaraa un vai vispaar. man bija jaarauj 3 zobi, 2 apaskhaa un 1 augshaa. pirms saaac raut zobus aaraa, vajag obligaati!!!!!! saremonteet visus zobus, jo 1) nevar raut zobus aaraa, ja blakus ir kariess un 2) breketu neesaashanas laikaa remonteet arii neko nevar, vieniigi varbuut mazu cauruminju! higieenu arii vajag uztaisiit! nu luuk, kad tas viss ir noskaidrots, vari plaanot, ko un kad tu gribi.
un kaa jau teicu, parunaat var normaali, jo breketes ir uzliimeetas uz zobu aarpuses, iekshaa tev nekaa nebuus. kas var buut problemaatiksi, ja runa ir par augsheejo zhokli, pashaa saakumaa buus gruutaak smaidiit, jo kjersies metaalinji uz luupaam iekshpusee. bet pie visa var pierast!!!!
kj
Re: breketes
13.01.2005 01:21
man tas pats 3janv ieliku Breketes augshejam zoklim.
Veljoprojaam nevaru uzkost-par cik aizmuguree 2pedejeiem zobiem nav piestiprinaatas breketes ar tiem tad arii eedu:)A taa nezinu ko dariitu.Sapet nesaap-bet tada riebiiga sajuuta-taka zokli velk aara no vietas(ja taa var teikt::)),liekas ka zobi kustas!Un es arii pasmaidiit nevaru!
es
Re: breketes
13.01.2005 18:59
jaaa, taaa ir ar breketiem. saapiigi buus ik pa laikam, bet domaju, ka rezultaats buus taads, kas atsveers visas shiis mociibas:) lai veicas!
Kazanova
Re: breketes
21.11.2005 20:06
Man ar ir breketes, taèu sâpes bija ïoti minimâlas. Tas laikam kâ kuram, man ar çðanu nekâdu problçmu. Protams burkânu nesarîvçtâ veidâ grauzt neuzdroðinos.)))
Dusma no cita PC
Re: breketes
21.11.2005 21:04
Man pirmajâ dienâ pat bieðu zupa bija Himalaju cienîgs pârbaudîjums, bet pçc tam sâpçja pçc katras savilkðanas, bet tas ik pçc 6 nedçïâm. Man vislielâkâ problçma bija tâ, ka dilles uz tiem hlamiem uzkârâs kâ veïa uz ðnores!
Toties visas mocîbas lîdz pçdçjai bija tâ vçrtas!
Re: breketes
21.11.2005 21:30
var jau arii uzlikt breketus un tad raut aaraa :)
paskataties www.invisalign.com
cerams ka vienu dienu arii latvijaa tas buus :)
Re: breketes
21.11.2005 21:33
man liekas, kad ir jau reklamçts Latvijâ, tik neatceros, kurâ klînikâ :)
hmm...,
Re: breketes
09.01.2006 18:07
kaads gadiijumaa nezin, kur liek breketes no iekshpuses un cik apmeeram tas vareetu izmaksaat? thnks:)
Re: breketes
09.01.2006 18:11
puce:

tagad invisalign ir konkurents: orthoclear. :) cenas kritiisies :)
Re: breketes
09.01.2006 19:52
kâ tad, gaidi :)
Re: breketes
09.01.2006 23:05
breketes tagad ir modee.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 10?
Ziņa: