regulars sex

Aizsāka ameba 

ameba
regulars sex
04.01.2005 03:02
Ja diviem milosiem cilvekiem ir patstavigas seksulas attiecibas, kaa viriesiem labak patik - ar vai bez prezervativiem? Sieviete tacu var ari rit tabletes.

lana
Re: regulars sex
04.01.2005 03:10
..ja sieviete ir TIK dumja, lai bojatu SAVU vesleibu..un RITU tabl - uz priekshu..........
ameba
Re: regulars sex
04.01.2005 03:29
Es nesaku, ka ir labi rit tabletes.
antihormons
Re: regulars sex
04.01.2005 03:35
Es ari PRET tableteem. Jabriinaas, cik daudz sievieshu taas rij un bende savu organismu. Un vel spriedelee - interesanti, kaa viirieshiem labaak patiik ar vai bez prezervatiiviem. Idiotisms.
Tak saciet beidzot domat par sevi, ne virieshiem,duras! Kuram vecim jus busiet vajadzigas - slimas, resnas, usainas..
Bezsmadzenju massa
Re: regulars sex
04.01.2005 07:31
Iisteniibaa ir taa, ka viirietim labaak bez prezervatiiva un ja tas kaut cik miil savu otro pusiiti, tad neveelas, lai taa riitu tabletes. Prezervatiivus valkaa vechi, kas vai nu nemiil savu otro pusi un tamdeelj baidaas iekulties situaacijaa, ka sho piespiezh pie sienas, vai jau saradiijushi leeveni beernu, ka nevar vairaak pabarot.
Veel ir treshaa kategorija viirieshu, tie kas saskatiijushies reklaamu un salasiijushies graamatas vai viedokljus, ka bez prezha nevar. Jap veel ir 4 kategorija viirieshu, kas laizh ar visaam peec kaartas un zina, ka taas atkal ar visiem, un ka var visaadas slimiibas sakjerties, tie arii valkaa meeteliishus slimiibu riska vadiibai.
Hella
Re: regulars sex
04.01.2005 11:09
Nezinu.. imho, pareizi piemeklçta OK nepadara sievietes resnas, slimas un ûsainas.. :)
Lietoju OK 3 gadu garumâ un biju ïoti apmierinâta.
Laikam gan, cik organismu, tik reakciju un attiecîgi - viedokïu..
Tâ nu tas ir
Re: regulars sex
04.01.2005 12:55
Jebkura iejaukðanâs organisma dabiskajâs norisçs var radît neprognozçjamas un neatgriezeniskas sekas, mazâkas vai lielâkas.
Uzskatu, ka baudas samazinâjums, kas rodas vîrietim lietojot prezervatîvu ir daudz niecîgâks nekâ potenciâlâs problçmas sievietei, kas lietojo pretapaugïoðanâs tabletes vai kâ citâdi íîmiski iejaucas savâ organismâ notiekoðajos procesos.

Teorçtiski pieïauju, ka sievietei ir nepiecieðams arî uzòemt sevî veselîga vîrieða spermu un mitrinoðo ðíidrumiòu, kas teorçtiski varçtu bût arî labâkais eïoðanas materiâls.

Bet kâ vienmçr ir jâizanalizç cik kas maksâs, galvenokârt veselîbas ziòâ.

Ideâlais gadîjums bûtu, ka mîloði partneri bûtu pârbaudîjuðies pie ârsta, vîrietim bûtu pietiekoðâ lîmenî paðkontroles spçjas un viòi òemot talkâ kalendâro metodi varçtu nodarboties ar milçðanos bez kontracepcijas un prezervatîviem, nebaidoties no ~10% (zinâtniski nepamatots cipars) varbûtîbas ðâdâ veidâ ieòemt bçrnu, tâdçjâdi nodemonstrçjot savstarpçjo uzticçðanos, kas ir ïoti nozîmîga pilnvçrtîga orgasma un baudas sasniegðanai. Jo orgams taèu rodas smadzençs vai,ne?!
G.
Re: regulars sex
04.01.2005 13:29
Nebûtu vis ideâlais variants kalendârâ metode!!! Un vispâr kopumâ kaut kas greizs Tavâ sprediíî.
viirietis
Re: regulars sex
04.01.2005 14:03
Kaads vispaar ir speejiigs izlasiit uzdoto jautaajumu? Un sievieteem sheit vispaar nebuutu par ko izteikties.
Viennoziimiigi labaak patiik bez prezervatiiva.
Ja ir laiks, pasaki, kas ir greizs.
Re: regulars sex
04.01.2005 14:57
to Taa nu tas ir

Es Tev pilniigi piekriitu! Ja paaris nevar atïauties taa dziivot, tad jaajautaa, kas vinjus saista, vai tieshaam - miilestiiba???

Skaaade, ka tieshi augliigajaas dienaas daba iekaartojusi sievietei to lielaako gribeeshanu... un arii viirietis to juut instinktiivi
G.
Re: regulars sex
04.01.2005 17:04
Priekð: tâ nu tas ir

Nevar tâ viennozîmîgi nolikt tabletes. Hormonâlâ kontracepcija var 1) nostabilizçt hormonâlo statusu, labvçlîgi ietekmçt âdu, MR u.c. 2) var neko nenodarît organismam 3) var arî kaitçt (reti!)
Attiecîbâ uz prezervatîvu, ne tikai vîrieða bauda ir noteicoðâ. Piemçram, es necieðu, kad man tuvojas ar pr. Un noteikti neesmu tâda vienîgâ. Tas ïoti ietekmç sex kvalitâti un attiecîgi labsajûtu, veselîbu. + arî gumija var plîst.

Par mitrinoðo ðíidrumiòu piekrîtu, bet tas neiet kopâ ar prezervatîva koncepciju.

Kalendârâ metode (viena no nedroðâkajâm kâ tâda) : vîrieða paðkontrole atkal stipri samazina procesa spontânumu un brîvîbu; + pirmsejakulâcijas ðíidrums, kas arî ”kaut ko var” saturçt; + cilvçciskais faktors (kïûda no vîrieða puses).

Gribçtos tomçr metodi, kas ïauj justies brîvi jebkurâ dienâ un laikâ....

Tas tâ – draudzîgai diskusijai. Lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 20?
Ziņa: