Intîmi psiholoìiska problçma

Aizsāka barba 

barba
Intîmi psiholoìiska problçma
18.01.2005 13:37
Situâcija sekojoða- vîrietis ar sievieti satiekas jau vairâk kâ divus gadus, no tiem nu jau gadu dzîvo kopâ, bet seksa kâ nav tâ nav(nekâdas atsaucîbas no vîrieða puses).Kopdzîves sâkumâ bija saspringti un sareþìîti sadzîves apstâkïi, kuru laikâ vîrietis sâcis uztvert savu partneri kâ mâsu. Tagad viòð saka, ka sievieti ïoti mîlot, bet...erekcijas nekâdas. Ir gatavs iet un ârstçties, tikai nezin kur. Vai kâds var ieteikt, kur, pie kâda speciâlista griezties,lai situâciju atrisinâtu.
PASAPMIERINASANAS IR VIENIGAIS REALAIS RISINAJUMS. MAN TAS PALIDZEJA!
www.drarturs.lv
ârprâts, kâ bez sex vispâr var eksistçt attiecîbas. Brr.... Viò nelaiþ pa kreisi vai varbût zilais?
zaika
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
18.01.2005 14:29
ârprâaacccc
barba
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
18.01.2005 14:37
Nu nav zilais, un pa kreisi it kâ arî nelaiþ. Kas tas ir, psiholoìiskâ impotence,vai?
Droði vien, ka psihoterapeits ar specializâciju seksoloìijâ ðeit bûtu tas speciâlists, kas nepiecieðams!
bazuka
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
18.01.2005 15:24
Viagru viòð negrib iedzert? Vai arî tieðâm uztver ðo sievieti kâ tabu? Varbût vienkârði negrib viòu?
barba
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
18.01.2005 15:41
Paldies, Dora! Kur tâdu psihoterapeitu ar specializâciju seksoloìijâ meklçt?Bazuka, iespçjams, ka tieðâm uztver viòu kâ tabu. Bet kâ lai to izmaina? Par to Viagru es arî iedomâjos:)
Es pazîstu vienu psihoterapeiti, kuras specializâcija ir seksoloìija, A.Kauðkale, prakses telefons ir 7297999. Viòa ir arî iekð www.privatpsihiatrija.lv/psihologi. Gudra un patîkama sieviete. Ja viòa nepatiks, tad viòa arî var ieteikt kâdu citu savu kolçìi - psihoterapeitu. Varbût ðis variants var lîdzçt; ir jau arî seksologi, bet, izòemot J.Zâlîti, es nevienu nezinu.
Oh.oh,oh.Ðî tçma ir tik sareþìîta, ka publiski to apspriest ir ârkârtîgi grûti.Te jâpanâk pilnîga partneru savstarpçjâ uzticîba.Ista impotence ir retums.Pajautâjiet uzmanîgi,maigi,kas viòam patiktu.Pustumsa,spilgta gaisma.Mîïi vârdi,specifiski glâsti.Erogçnâs zonas.Krûðu galiòi,dzimumlocekïa galviòa,dibens,anâlâs atveres apvidus.Asâkas sajûtas.Pilnîga droðîbas sajûta.Ilgi,maigi glâstipa erogçnâm zonâm,uzmundrinâjuma un abrînas vârdi par drauga intîmiem dotimiem.Ir jâatrod atslçga. Ir J.Zâlîða grâmata.Tagad viòa ir bieza un dârga.Vçl varçtu bût bibliotekâs to laiku grâmata."Atklâti par laulîbas dzîvi"..Jâbût milzîgai pacietîbai.Un gatavîbai pieòemt visu pat negaidîtâkos variantus. Rîgas kliniskâ slimnîca. 11 nodaïa.Arsts Knipðis.Viòð gan ir urologs bet palîdzçs.Vai nosûtîs pie kada no sava kolçìa talr.7042563Kons.kab .7042442.Asâki çdieni.Rieksti,kafija,ðokolâde.Sex ðopâ uzbudinoði pilieni pie glâzes vîna.Nekâdâ gadîjumâ neradi draugâ vainas sajûtu.Tikai slavas dziesmas.Mçìini un raksti.Mçs viòu atmodinâsim.
barba
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
18.01.2005 20:21
Paldies,Dora, par telefona Nr . Noteikti tiks izmantots.
Mazdakteri, Tev arî liels paldies par tik pamatîgi detalizçtu padomu sniegðanu.:) Rakstîðu:)
Dereetu uzzinaat vinja sleeptaas fantaazijas - varbuut vinjam staav uz dreebju pakaramo, bet sievu vajag, lai nebuutu garlaicîgi?
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
18.01.2005 21:58
Domaaju, ka vaina ir galvaa....



Ziòojums rediìçts (18-01-2005 22:01)
Miïâkâ
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
18.01.2005 23:48
kas draudzene, nu jau vairakus gadus, mîïâkâ sievai. Draudzene þçlojas draudzenei, ka ar vîru seksa nekâda un pa kreisi viòð arî nelaiþ, par to nu viòa esot 100% pârliecinâta, jo vîram negriboties, dzîvojot tâ kâ brâlis un mâsa...viela pârdomâm, ka mîïâkais ir nelietis vai sieva...lçtticîga kaza
barba
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
19.01.2005 01:38
Nu ðíiet, ka ðis nav arî Mîïâkâs aprakstîtais gadîjums. Ja nu vienîgi domâju par to, ka varbût ilgstoða atturîba atstâjusi savas sekas. Jo pirms ðîs sievietes vîrietim bija draudzene, kura aizbrauca strâdât uz ârzemçm, un kuru viòð apsolîja sagaidît atpakaï, bet draudzene izlçma palikt ârzemçs pavisam,un nepârprotami lika manît, ka ðis vîrietis viòu vairs neinteresç. Bet vîrietim pa to laiku vçl radâs fatâla apsçstîba ar to, ka viòam noteikti ir vispirms jâpasaka ârzemçs strâdâjoðajai bûtnei par to, ka viòð tai visu laiku bijis uzticîgs, un tikai tad viòð varçðot uzsâkt jaunas tuvâkas attiecîbas. Diemþçl tas nav izdarâms ne rakstiski, ne mutiski, kur nu vçl personiski, jo minçtâ bûtne vienkârði ârzemçs pazudusi no redzesloka un nav kontaktçjama.
Nevarçtu arî teikt, ka vîrietis paðreizçjâs attiecîbas kaut kâ ïaunprâtîgi izmanto savâ labâ, jo nekâdus îpaðus taustâmus vai materiâlus labumus negûst. Viòð nav ne bomzis, ne bezdarbnieks, ne kakla kungs, visâdi citâdi gudrs un sirsnîgs cilvçks, ja tik ne ðî nelaime:(
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
19.01.2005 10:11
Nu a varbuut cilveekam vienkaarshi negribas? Ar konkreeto sievieti negribaas?
nu_nu
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
19.01.2005 11:17
Man ir zinaama pieredze liidziigaa situaacijaa. Es kaadu laiku atpakal satikos ar vienu puisieti, kursh bija izslaveets meitu miilnieks. Kad lieta nonaaca liidz seksam nebija erekcijas..labi vienreiz..tad atkal erekcija bija un vinsh nevareeja beigt....Pilniigi hroniski iztruuka ejakulaacija. Nav un viss! Meeginaaju rast visaadus izskaidrojumus, piemeeram, alkohols utt., Un taa mees nomociijaamies veselu meenesi un pilniigi bez panaakumiem. Probleema ir galvaa un nevis loceklii!
NU, man ar bija lidziga pieredze, izradijas viss ir vienkarsi - cilveks bija impotents. Bet visadas atmazkas izdomaja...
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
13.12.2005 00:03
ZILAIS 100% !
Juris
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
13.12.2005 08:12
Nedaudz pavandîjos pa inetu un iesâkumam ðâdas tâdas adreses. Psihologi:
http://www.ipi.lv/
http://www.dzimtaskoks.lv/terapeiti/6
http://www.lina.lv/about_us.html
Konsultâcija on-line:
http://www.psihologu-prakse.lv/konsultant.shtml
Raksti par sâpîgo tçmu:
http://www.apollo.lv/portal/life/32/articles/12157
http://www.psih.lv/index.php?cat=5&t_id=24
http://www.mobilais.apollo.lv/portal/life/32/articles/32072
Sîkâk par manuprât visiedarbîgâko medikamentu ED ârstçðanai un pâru psiholoìiskâm problçmâm:
http://www.potencialis.lv/index-lat.php?p=5&cat=2&lang=lat
Problçma ir piholoìiska un jâcenðas atrast tâs sakni, lai varçtu sekmîgi cînîties ar sekâm. Tabletes ðâdâ gadîjumâ var bût tikai îslaicîga palîdzîba, tâdçï noteikti jâkonsultçjas ar speciâlistu.
Oij, es sikumos neizpludishu, bet mums bija lidziga problema. Ilgu laiku viena gulta gulejaam ka bralis ar masu, jo es baidijos zaudet nevainibu. Viss bija, tikai ne sekss. Puisim radas reflekss, ka seksa nebus turpinajuma, tadelj vins vairs neuzbudinaajas. Un ari man pazuda shi attieksme pret vinju ka pret virieti. Uztveru vinju savadak. Mes ari ilgi mocijamies, vins bija meginajis viagru-jaa tad vis bija it kaa ok tai diena, bet turpmak nee. Palidzeja ilgstosha meginashana, erotiskas sarunas. Un tikai neruna ar vinju par to, kapec nesanak. Jo vairak koncetresies, lai sanaktu, jo vairak nesanaks..mums bija vajadzigi meneshi 2, lai viss normalizeetos. Tagad protams, viss ir ok. Vinjam vienkarshi pret tevim ir izstradaajies reflekss....kaa dzivniecinjam...kuru kjircina ar konfekti, vinjam to konfekti sagribaas, bet pie konfektes vinjs netiek. Kad taa notiek vairakas reizes, vinjs vairs uz konfekti nereagjee.
Klera
Re: Intîmi psiholoìiska problçma
13.12.2005 16:24
Ja jau shii vecaa teema izcelta, varbuut nu jau ir kaadas izmainjas. Autore varbuut var ko nokomenmteet!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 25?
Ziņa: