liekais apmatojums ;(( elektroepilacija?

Aizsāka spalvainiitis 

Esmu izteikta tumðmate, kuru nomac problema liekais apmatojums.. arii ap krûtsgaliem. Protams, no matiòiem var atbrîvoties, tos izraujot (tâ pat kâ koriìçjot uzacu formu), tomçr gribçtos no tiem tikt vaïâ vienreiz un uz visiem laikiem.
Jau kâdu laiku domâju par elektroepilaciju. Tomçr tâ kâ krûtis ir diez gan jûtîga zona (un tik bieþi dzirdams par daþâdâm krûðu problçmâm.. arî vçzi), tad neesmu vçl sadûðojusies.
Vieni ârsti ir par elektroepilâciju, citi atkal pret, man gribçtos dzirdçt vienkârði sievietes viedokli, kurai ir lîdzîga problçma un varbût pieredze.

Nu man skiet ka kruutsgali nav tik lieli, ka vareetu rasties probleema reizi meenesii izraveet. Man kaukaa liidziigi, bet nez kapeec viirieshiem tas skaitaas ok?
Izrâdâs, ka arî sievietçm tas skaitâs diez gan ok... vismaz daþâm. Parakâjoties netâ (angïu valodâ), atklâjas, ka dienvidniecçm tâda problçma nav retums. Tomçr, manuprât, tas nav seviðíi skaisti..
man ir lidziga problema, tikai ar atskiribu - man ir gaisa ada un mati, ari apmatojums uz sejas un krutim, esmu bijusi uz elektroepilaciju proceduram pus gada garuma, bet nekas nav mainijies, ta ari atmetu ar roku, hormoniem neko nepadarisi no arpuses, esmu dzirdejusi, ka ari fazerelepilacija ir naudas kaðana
spalvainits
Re: liekais apmatojums ;(( elektroepilacija?
03.02.2005 19:49
To ari

Es arî esmu lasîjusi, ka daudziem pçc elektroepilcâcijas matiòi atkal ataug.. Citas atkal saka, ka esot ïoti efektîgi.
Mani vairâk satrauc vai tâ elektroepilâcija nevar veicinât kâdu nelabvçlîgu veidojumu attîstîðanos krûtîs?

Runâjot par hormoniem, zinu, ka man bija paaugstinâts vienu hormonu lîmenis (nosaukumu neatceros), taèu dzerot zâles, tas izlîdzinâjâs. Bet diemþçl matiòi vienalga palika un ârste teica, ka ar to man ir jâsamierinâs.

Ja nav noslçpums, cik iztçrçji aptuveni kopâ par to elektroepilâciju?
Vai ir kada ,kas ir vala no spalvinam uz bvisiem laikiem un ar kadam metodem? Pieriebusies ta revesana!

It ka konstateja ,ka hormoni vainigi ( testosterons par daudz, LH) un ar tadam analizem nemaz stavokli nevarot palikt. Bet Man jau ir 2 berni bez problemam jau sen pirms uzzinaju tas hormonu analizes. Ar sieviskibu nav nekadu problemu.
spalvainitis
Re: liekais apmatojums ;(( elektroepilacija?
03.02.2005 23:47
Man arî bija parâk augst testosteronu lîmenis, bet to var izlîdzinât, dzerot horm.tabletes.

Ðobrîd vienîgais variants, manuprât, ir ðî elektroepilâcija kâ no viòâm atbrîvoties, taèu par tâs efektivitâti viedokïi un pieredzes ir atðíirîgas..

Vai drîkst tev jautât, kâ pret ðîm spalviòâm attiecas tavs partneris?

tu neesi viena savaa probleemaa! es arii mekleeju risinaajumu. arii kaajaam taa epileeshana jau piegriezusies.
cik esmui intereseejusies tad laazerepilaacija esot tiiri ok. reklaamaa sprauzh batonus ka noepilee uz visiem laikiem, bet speciaalisti saka ka efekc ir 1-3 gadus. tas gan ir daargi un vajadziigi kaadi 3 seansi.
varbuut kaads ir meeginaajis un var padaliities pieredzee?
Lâzerepilâciju veicu bikini zonâ, tâ saucamo, dziïo epilâciju. Ðovasar. Samaksâju 60 latus. Tad biju vçl vienu reizi. Un tagad ir atauguði visi mûþa meþi. Nav pagâjis pat gads. Virslûpas epilâciju jau veicu kâdas reizes deviòas. Ataug lçni, bet ataug. Un tâ kâ man tur ataug daþi konkrçti melni sariòi, tad ar visu atbildîbu varu teikt, ka tie NEIZZÛD. Tie atug atkal un atkal un tâdâ paðâ skaitâ.
Plusi - tas ir matiòu likvidâcijas veids, pçc kura VISILGÂK neataug, salîdzinot ar íîmiju, skûðanu, raustîðanu. TAS arî viss, neticiet, neko uz mûþu nelikvidç. TIE IR MELI!!!!!! Varat iet kat 50 reizes!
kaki,
cik seansi tu veici virslupai?Un tava apmatojuma krasa ir gaisa vai tumsa?Mans arsts teica,ka lazers nevisai akcepte gaisus matinusa...t.i.ar tumsiem iet labak!Pati tikko lazereju aukslupu(pirmais seans)..Pagaidam neko labu nevaru pateikt.Tikai to,ka dargi:((((
Vel viens jautajums,vai tev nebija tadu ka apdegumu retinu???
Visu cieòu, jums ir tiesîbas jautât par jums interesçjoðiem jautâjumiem. Taèu, atvainojiet, cik tâlu jâaiziet ciet ar íermeòa kultu, lai sâktu baþîties par KRÛÐU GALIÒU APMATOJUMU. Ja nu runa iet par seju, kâjâm, pat bikini var saprast, jo mçdz bût tieðâm plaði un meþonîgi. Bet ðitâ.... vâks.
Atbildot uz jautâjumiem: jau rakstîju, ka biju 9 reizes. Gâju akurâti, kâ tas ir arî jâdara. Pirmâ reize, tad pielîdzinâðana, tad atkal. Es zinu, ka gaiðos matiòus tas nelikvidç, tie, protams, stâv kâ dzîvi. Esmu tumðmate, lîdz ar to arî visas padarîðanas ir tumðas. Taèu neesmu no meþonîgi spalvainajâm, arî virslûpai ir daþi tumði matiòi vienâ un otrâ lûpu kaktiòâ, bet, aiztiekot, raustot ar pinceti, to mazâk nekïûst, tikai vairâk. Un jo vairâk tos ar pinceti likvidç, jo resnâki tie ataug. Tâdçï nolçmu veikt lâzerepilâciju. Un, tâ kâ visi matiòi pçc kâda laika ir kâ dzîvi atpakaï UN TAJÂS PAÐÂS VIETÂS, tad droði apgalvoju, ka lâzers ir jauns naudas iesûkðanas veids, tad, ja kâds jums stâsta par mûþîgu apmatojuma likvidçðanu. Ja saka , ka no trim mçneðiem lîdz pusgadam bûsiet no spalviòâm brîva, tad melots nav. Un tâ paliek katra darîðana - tçrçt naudu vai netçrçt.
Rçtiòas man nav, nekâdu apdeguma pçdu, jo mana âda nav no jûtîgajâm, bet zinu tâdas, kam palikuði balti pleíi, kas vçlâk neiesauïojas. Nezinu, vai lâzera stiprums nav bijis îstais, vai paðas ir gâjuðas uzreiz uz solâriju, vai pirms epilâcijas sauïojuðâs...
Vâkam- nu, man arî nav spalvaino krûðu galu:):):), bet vienreiz tâdu dâmu ieraudzîju kopçjâs duðâs....tur bija lâcim cienîgs veidojums. Tagad es zinu, ka ir arî tâdas un tad patiesi ir jâepilçjas, jo tâda lieta var kalpot kâ dabiska kontracepcija attiecîbâs ar vîrieti..:):) Bet, ja viena vai divas spalvas ðíiet kâ traìçdija... nu, katram savi trakumi...
to vâks

Kaa tev liekas cik seksiigi ir viirietim noskuupstiit spalvainu sievas kruushu galu????
Re: liekais apmatojums ;(( elektroepilacija?
23.02.2005 14:25
Un , kas tur taads! Tad jau galvu arii nevar skuupstiit, jo paarpilna ar matiem....
Vai kads zina,kur taisa elektroepilaciju?
man arii interesetu, ludzu uzrakstiet, kuraa salonaa taisa elektroepilacijas proceduru. Es esmu blonda, biju uz konsultacijas par fotoepilaciju Vipstailaa - pateica, ka nederes man shi metode :(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 22?
Ziņa: