C-HEPATÎTS

Aizsāka LÎVA 

Klāra
Re: C-HEPATÎTS
10.09.2009 10:34
INFO
Nu, protams, ka uztura bagātinātāji noder. Kā organisma stiprinātāji un aknu stāvokļa uzlabotāji. Bet ne kā vīrusa iznīcinātāji. Un jauna zāļu kombinācija jau ir tapusi, tātad ir cerība uz 100% izārstēšanos pēc 24 nedēļu kursa ar jebkuru genotipu. Jāpagaida, kamēr atnāks līdz mums- spriežot pēc raksta- varētu būt nākošgad.
http://www.medmir.com/content/view/2505/60/
http://www.hivandhepatitis.com/hep_c/news/2008/020108_a.html
http://www.hivandhepatitis.com/hep_c/hepc_news_alter.html#vx
INFO
Re: C-HEPATÎTS
11.09.2009 09:50
Palasīju, kaut kā neredzu tur ne 100%, pat ne tuvu tam.
Final data from both trials anticipated in mid- 2010
Un kad vēl nonāks līdz mums?Un cik maksās, ja terapija balstīsies uz to pašu Pegasys+Ribavirin+Telaprevir (VX-950).Par to beidzamo jau arī runā sen.Pirmie divi tagad maksā ap Ls 4000-5000 ,ja valsts apmaksā 50%.Plus vēl trešais un vēl papildus blaknes no tā!!Nekā iepriecinoša!
Marija Ana
Re: C-HEPATÎTS
24.09.2009 19:54
man iet 5.mēnesis. Kopā jāiztur 48 nedēļas, jo genotips I. Iet grūti. Asinsaina švaka. Kā pacelt leikocītus?
Klāra
Re: C-HEPATÎTS
06.10.2009 18:52
Marija Ana

Palasies calis.lv- tur ir daudz padomu. Man iet jau 9 mēnesis un arī leikocīti ļoti zemi bija.
Ciirulis
Re: C-HEPATÎTS
12.10.2009 05:43
Sveiki visiem.Man te neskaidriiba.Pirms jaaniem biju LIC uz biopsijaam un visu paareejo veel 3 reizes braucu anlizes u.t.t.Bet nu kopsh augusta klusums jaagaida konsiilija leemums.
Jautaajums-kad reiz es vareetu saakt aarsteeshanos?Juutos kaa nolemtais cik zvanu uz polikliiniku ,tik atbilde gaidiet.
Kur es visos tajos papiiros varu redzeet kaads man ir genotips?
Pashlaik dzeru visu kas vareetu aknas uztureet normas robezaas.
Re: C-HEPATÎTS
13.10.2009 12:23
jaunākās paaudzes medikamenti no vācijas: http://www.youtube.com/watch?v=8dmihVdlhio&feature=related
http://medical.novanutria.com/
vaavers
Re: C-HEPATÎTS
16.10.2009 22:46
Sveiks, Cīruli!

Es uz konsīlija lēmumu gaidīju apmēram gadu (bija rinda ar ārstētiesgribētājiem). Tā ka mierīgu sirdi vari gaidīt sava hepatologa zvanu + kārtējā vizītē painteresēties, kā iet ar konsīliju.. Tagad, sakarā ar krīzi, ārstētiesgribētāju varētu būt mazāk. Varbūt tiksi klāt ātrāk.
Genotipu vari paskatīties vienā no testēšanas pārskatiem. Manējais gan taisīts pirms 2 gadiem un ir uz A5 formāta lapas, kurā esošajā tabulā norādīts Rādītājs/Manipulācijas kods: Hepatīta C vīrusa genotipēšana MK: 41319. Jāskatās Rezultāta ailīte.
Man vēl trīs pēdējās nedēļas no 48 palikušas. huuu.. Nevarētu teikt, ka ir baigi labās sajūtas no ārstēšanās, bet nav arī pilnīgi traki. Plus visu atvieglo atsaucīgā LICa dakterīte. Vismaz es uz tādu trāpīju. :)
hepcboy
Re: C-HEPATÎTS
01.11.2009 02:07
Sveiki visiem

2009. g. septembrī sāku Pegasys (180vienības) + Ribavirin (5 tab/dienā) kursu. Tagad krīzes laikā gribētāju laikam mazāk, konsīlijs aizņēma mazāk par mēnesi. (cena zalēm = 243Ls/28 dienām)

Pirmajās 4 nedēļās asinsaina sabojājās pilnīgi (leikocīti, limfocīti, hemoglobīns, trombocīti). Sajūta bija tāda, ka nomiršu uz ielas, nelabums, plus sāpīga čurāšana, neliela temperatūra ~37.5 ik pa brīdim (salīdzinoši pirmajā naktī bija +40), sākās redzes traucējumi, runas problēmas (jaucu vārdiem zilbes, cilvēku vārdus). Vispār diezgan biedējoši.

Pēc šitiem brīnumiem ārsts samazināja devu uz 135 + 4tab. (kas manam svaram <65 izrādas ir atbilstoši). Acīmredzot sākotnējā deva bija par lielu, bet tagad jūtos samerā "normāli". Tagad iet 8. nedēļa (no 48). Šad tad temperatūra, nogurums, mati aiziet viens pa vienam, sausa mute, sausa āda. Ak jā - esmu palicis iedzeltens. Un klepus visu laiku (neuztraucieties, arī tas ir no zālēm). Uz tā visa fona strutu pumpas uz galvas ir asprātīgs joks ;) Internetā lasīju, ka vienam puisim skropstas izaugušas 2x garākas ;)

Gaidu 12. nedēļas analīzes. Ja godīgi, ari tad ja terapija būs nesekmīga jau 12. nedēļā, arī tas būs atvieglojums. Vismaz skaidrība un miers.
Paņēmu slimības lapu, bišku kauninu sevi par to, bet labāk veltīt laiku sev. Kapā jau tāpat nestrādās.

Veiksmi visiem, kas nolemj labprātīgi pakļaut sevi šai terapijai!
Lai gan no otras puses - cilvēki ne tam vien ir gājuši cauri.
Un apsveicu visus, kuriem vīruss ir veiksmīgi iznīdēts!
nu ja
Re: C-HEPATÎTS
01.11.2009 10:41
hepcboy, turies! man vēzis 3.c stadijā un gadu atpakaļ man viss bija tieši tāpat, kā tu te apraksti, jo gāju cauri n-tajām ķīmijām un staru terapijai, tāpat pazuda uz gadu mati, skropstas, uzacis utt, tāpat nelabumi un strutu pūšļi un sabojāta asins aina mocīja. BET! - ir pagājis gads un visi mati ir atkal vietā, sajūta normāla un asinīm normā nav tikai leikocīti, var dzīvot tālāk, tā kā pārāk nesatraucies :) vnk - ir jāiztur! veixmīgu izārstēšanos!
hepcboy
Re: C-HEPATÎTS
02.11.2009 13:24
Paldies, nu ja!
Jābeidz čīkstēt, jādzer biešu sula un atpakaļ pie darbiem :)
vaavers
Re: C-HEPATÎTS
02.12.2009 16:06
Sveiciens!
Te iepriekš rakstīju par saviem piedzīvojumiem ārstējoties no C hepatīta (klasiski Pegasys + Ribavirīns). Man 1. genotips. Triecu zāles 48 nedēļas.

Rezultāts:
Pēc terapijas hepatītu vēljoprojām uzrāda pozitīvu.
ALAT pirms ārstēšanas bija ~ 370, ārstēšanās laikā ~ 30, nedēļu pēc terapijas jau pacēlies līdz 53 (meitenēm norma ir <31).

Itkā jau bija zināms, ka 1. genotips tāds visgrūtāk iznīcināmais, bet vienalga obidno.. Viens gads un 3k vējā..
Martā vēl uzzinās, vai ir izdevies to vīrusu iemidzināt, jeb šamais tomēr rubinās pa aknu pēc pilnas programmas..

Cerams citiem veicas labāk!
Veiksmīgu ārstēšanos!
Re: C-HEPATÎTS
04.12.2009 21:56
Gribētos Jums visiem uzdot vienu jautājumu.
Vai Jūs būtu ar mieru paciest hlora smaku savas veselības labā?
Meiģināšu izskaidrot lietas būtību.
Redziet krivu laikā ar hloru smirdēja visas malas,bet neviens nepaskaidroja kāpēc to dara.Bija partijas lēmums un visi to ievēroja un manā jaunībā mēs tā neslimojām kā tagad.Toreiz bija tāC ja kāds izslimoja ar dzelteno kaiti, tad brauca vesela brigāde un to māju dezinficēja ar hloru,tagad to nedara-kāpēc?
Ja, sāka kāda berna grupa vai pieaugušie saslimt ar hepatītu, tad atkal dezinficēja mājas,ttagad to nedara-kāpēc?
Re: C-HEPATÎTS
05.12.2009 10:44
Rigond, Tev vispār ir kāda nojēga par to, kā var inficēties ar C hepatītu?! Un vai zini, ka ir vairāki hepatīta veidi, ar kuriem var inficēties dažādā veidā?
Vēlreiz brīdinu - piespamosi forumu - tiksi dzēsta!
Re: C-HEPATÎTS
10.12.2009 04:17
Pēc izārstēšanās vēl paliek iārstēt parazītus,ejiet pie ārsta un nosakiet ar kādiem parazītiem slimojat.
Re: C-HEPATÎTS
17.01.2010 02:52
Visiem sveiki! Netisam uzgaju so forumu un nolemu dot zinu par sevi. Man ari ir "paveicies" , jo 2009 g. augusta atklaja C virusu un ari pateicoties arstes uznemibai , saku arstesanas kursu. Paveicas , ka man izradijas 3 g-tips , tatad kurss tika noteikts- 24 nedelas .palasot forumu secinu , ka blakusparadibas visiem norit dazadi...man pirmajas 2 nedelas bija depresija , tad ta pazuda , saku pierast ari pie regularas niezes , nakti ta gan kluva neciesama , it seviski kakla rajona , paradijas izsitumi , kas vel vairak kaitinja...pazistams arsts ieteca lietotHepatodoronu (raz. Weleda) ,saku lietot un secinaju ka pec3-4 dienam neciesama nieze un izsitumi kakla rajona pazuda ...(maksa ap p-mit ls un liekas , ka bez receptes ir iegadajams).Daudz ari ir atkarigs no ta , pie kada arsta esi ticis , (man tas jau ir 3 -is , no manis neatkarigu iemeslu del ) , vienkarsi ir tadi , kas strada kabineta pec konveijersistemas,un ir iznemumi , kuri iedzilinas visos (!) ikmenesa analizu rezultatos un ja vajag , var ari ko pamainit arstesanas perioda....pats jau tikai sekoju ALATa limenim , - sakot arst. kursu tas bij -139 , pec 1 men. -61 , pec 2 men.-42 , pec 3 men.- 34 , pec 4 men. - 29 .....februara sakuma redzes , kas bus mainijies pec 5 arstesanas menesa....iesaku regulari lietot biesu sulu un granatabolus....man pagaja ari kads laiks , lidz piemekleju sev pienemamakos kapsulu lietosanas laikus..(man- no ritiem edot brokastis , bet vakaros ap 21-22 , jo aizeju gulet krietni velak , un ari zalu iedarbiba pec maniem noverojumiem sak darboties apm. pec 4-5 st.,tad labak , lai to darbiba norit nakti....protams nevar teikt ka gulu normali , tacu liekoties atkal gulet , uzreiz atkal aizmiegu...protams cilveku organisms un psihologija ir dazada , tapec visiem arstesana norit sa vai ta , bet savadak....pagaidam pietiks...novelu visem nelaime nonakusiem , atraku vai velaku , bet izarstesanos .....(ja- vel varat lietot ikdiena ALKYMER kapsulas , tas man pati arstejosa arste ieteica...tikai pec 2 menesu arstesanas...?!?...
jenny
Re: C-HEPATÎTS
10.02.2010 18:42
Kāds man varētu pateikt, cik jums izmaksāja aknu punkcija un tā uzturēšanās stacionārā?
Re: C-HEPATÎTS
08.03.2010 18:30
man ari pirms 2 gadi atklaja c hepatitu,bet es ta ari uz to biopsiju nebiju un nezinuvai iet ,tapat naudas nav ar ko ārstēties,beigsies krīze tad arī iešu
domicela
Re: C-HEPATÎTS
18.04.2010 15:09
Sveiki!Nejauši uzgāju šo forumu...trīs gadus es pati biju uztaisījusi C hepatītu nonākušo cilvēku forumu ...ļoti interesantas sarakstes mums bija ,bet nezinu kāpēc tagad viņš ir slēgts...nu labi ,lai ...galvenais ka šeit arī var apspriest un uzzinat priekš sevis ko pašiem ir interesantāk paņemt....
Kad uzzināju ,ka esmu infekcēta ,protams kuri in infekcējušies zina kas tas ir....Pirmais apmeklējums pie viena ārsta,nav vairs svarīgi viņu uzvārdi ...nu ar ko sākās-nu uz reiz no tā neviens nenomirst,nododit asinis un dzeriet zāles un tējas ,kas uzlabo aknu funkciju ...esmu šokā,,un tas ir vis!!!!!!!!!!ko jūs vēl gribējāt ....nu neko ..gribu izārstēties ..nu tad ja nebija lieki 2.7000ls nav par ko runāt....protams ka man tādas naudas nebija...eju mājās un mirkstu vienās asarās ,kāpēc Dieviš no manis ir novērsies ...par ko man tik briesmīga slimība ...
Pēc tādas dakterītes no foruma sarakstes sapratu ,ka ir vēl viena kura labi saprot mūsu nelaimi un pareizi ārstē.....nākošajā reizē mainu ārstu un eju pie nākošās....teksts uz reiz viens nauda ir ārstēšanai ...saku ka nav man tādas naudiņas..dzīvoju viena ar meitu un uz kakla vēl kredīts ...nu neko tad dzeriet aptiekas zāles un nākiet uz pārbaudēm.....Nejauši no viena laba pazia ,kuram mazliet smagāk bija šie simptomi un kurš veiksmīgi caur korupciju no dakterītes uzzināja vienas ārstes uzvārdu ,kura arī atrodād LIC poliklīnikā ieteica man ...protams kā sapratāt trešo reizi gāju ārstēties pie trešās dakterītes ,nu ļoti gribēju izzārstēties....Ko no visa tā es gribu pateikt ,jo tagad pēc trim pagājušiem gadiem varu pateikt vienu,ja nav naudiņas neceriet ka ārsti uz reiz kaut ko priekš jums ko super izdomās ...jā ...lai kaut cik uzlabotu aknu funkciju .ko ēst paši labi ziniet un atliek vien aptiekas zālītes pirkt ...kādas to jau jūs ziniet ...man visu laiku ALAT bija 150...līdz ar zālēm es nodzinu līdz 70...bet zemāk man pa trim gadiem nesanāca...jūtos lieliski ,jo papildinu savu organismu vēl ar dabīgiem uztura vitamīniem ...
.BET KAS IR PATS GALVENAIS....
Man dakterīte tagad piedāvā ārstēšanos un PAR BRīVU ..paldies DIEVAM,ka man tā paveicies vai nē ...man tagad ir ļoti bail no ķīmijas terapiju,kā es to visu pārdzīvošu?,jo nav jau es tik jauna man pašai 50.gadi ...varbūt ka manos gados ir kura ir sākusi ārstēties...uzrakstiet lūdzu:)
Nobeigumā ko gribu pateikt ,jaaa ārsti šo slimību bez nopietnas ārstēšanos tas būtu ap 30000ls...ir bezspēcīgi ko izārstēt ...atliek tiem uzturēt sevi ar aptiekas zālītēm un veselīgu uzturu ...es taču sev to ,,briesmoni,,nodzinu līdz 70 ALAT UN JUTOS SUPER...
lai jums veicas!!!!!!!!!!!!!
Re: C-HEPATÎTS
20.04.2010 21:53
Piedavaju 1 orginalu (168 tabl.) Copegus 200 mg,, letak.
Re: C-HEPATÎTS
18.08.2010 12:44
Sveiki visiem! lasot komentārus, viela pārdomām nopietna. kā lopkautuvē, ko diktē viena no lielākajām industrijām pasaulē, mēs vienkārši esam, gaidām. Pašam pirms gada pazvanīja no donoru centra, tagad gaidu kārtējo asinsanalīžu dienu. Kaut pats nekādus simptomus nejūtu, vien smagumu vēderā, jūtu visiem līdzi!!! Ceru par primāru attieksmi uz ''slimniekiem'' !!
Turāās visi!!
Re: C-HEPATÎTS
31.10.2010 18:14
Vai ir kads kurs butu izarstejis 1 genotipu? Es paslaik taisu terapiju ar Pegasis 180 un Ribavirinu. Pagaidam gan esmu tikai 3 nedela, par rezultatiem par atru spriest. Arstejos Ukraina.
Re: C-HEPATÎTS
28.03.2011 16:38
Man 64 un sāku ārstēties. Ceru izturēt.
Desp, butu loti pateicigs, ja atsutitu nosaukumu.
Re: C-HEPATÎTS
20.06.2011 18:59
pēc veiksmīgas ārstēšanās palikusi pāri viena pegasys šprice 180 mikrogrami (peginterferon alpfa 2a). Glabāta pareizos apstākļos, iepakojums nav attaisīts, (kā jauna :))) un ir arī nedaudz copegus tabletes.
Ja kādam ir interese un vajadzība, rakstiet uz meilu.. Būšu priecīgs palīdzēt :) ..mana interese ir tīri simboliska..
(Rīga)
Re: C-HEPATÎTS
19.08.2013 14:06
Sveikiks bedu brali un masas Pirms 5 gadiem man konstatej hronisko C hepatitu, bet arsteshanu uzsaku tikai tagad. Iet tikai otra nedela un viss ir kartiba iznemot divainas blaknes tadas ka hemoroidu iekaisums jau pirmaja nedela:( Vai kads ir ar ko lidzigo sastapies?
Re: C-HEPATÎTS
30.01.2015 07:12
labrīt sakiet lūdzu vai pirms pirmreizējās vizītes pie hepataloga drīkst ēst vai tas tikai pirms analīzēm nedrīkst ēst? jau iepriekš paldies
Re: C-HEPATÎTS
30.01.2015 16:26
Cik jēdzu no medicīnas, vieglas brokastis netraucēs. Jo hepatologs taustīs vēderu. Pie tam visai dziļi.Perkutēs (apklauvēs) to.
Kaut gan ir dakteri, kas visu nosaka tikai pēc analīzēm:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 19?
Ziņa: