Gastrîts?

Aizsāka sievina 

sievina
Gastrîts?
21.02.2005 12:13
Manam vîram ir reâla problema, tiklîdz viòð paçd ko gardâku tâ caureja, spazmas kuòìî, un tâ katru dienu, es jau vairs nesaprotu ko viòam dot un tâ jau turpinâs gadus 4 ja ne vçl vairâk, reizçm ir atslodze, kad nereaìç kuòìis, bet pamatâ viòð mokâs ar sâpçm un caureju. Bija viòð pie labas ârstes Stradiòos pirms 5 gadiem, tâ izrakstîja kaudzçm zâïu, bet jçgas nekâdas.
çdam samçrâ veselîgi, jo man paðai ir jûtîgs kuòìis uz treknu un asu çdienu, plus pielâgojam çdienkarti mazam bçrnam, lîdz ar to çdam dârzeòus ar dabiskâm garðvielâm.
Kolîdz restorânos viòð apçd ko pikantâku, vai kropgos ârpus Rîgas robeþâm kur ir treknâk, tâ viss dienqas beigas sabojâtas.
Ko ieteiksiet? kâdu ârstu apmeklçt? lai beidzot palîdzçtu?

Man ir aizdomas, ka viòam tur iekðâ ir kâda ïauna bakterija kas bojâ dzîvi:( es jau ierosinâju nopirkt jogurta kapsulas, lai padzer, bet vai tas lîdzçs??? Varbût ir kâdas efektîvas pârbaudes ko viòð varçtu iziet?

Saiva
Re: Gastrîts?
21.02.2005 12:16
heliobakterija varetu but. jogurta kapsulas nepalidzes.
sievina
Re: Gastrîts?
21.02.2005 12:18
Bet ko darît, kâdu ârstu apmeklçt? kâdas procedûras, analîzes veikt?
anna
Re: Gastrîts?
21.02.2005 12:19
Viennozîmîgi jâdodas pie gastroenterologa. Kobras rîðana, usg un iespçjams pat kolonoskopija garantçta.
Vai svarâ nekrîtas?
sievina
Re: Gastrîts?
21.02.2005 12:21
anaa
nee svaraa it kaa nekriitas, taa jau vinjsh ir slaids bet savi 83 uz 190 turaas.
kolonoskopija ir zarnu apskatîsâna caur kloâku? Nu lûk viòa vîrieða plepnums ðito negribot, vakar par to runâjâm:((( spîtîgs arî:(
anna
Re: Gastrîts?
21.02.2005 12:26
Kolonoskopija ir tas pats kas tauta saukta kobra, tikai tur skata caur otru galu.
Nu jaaiet vien bus pie gastroenterologa.Lai brauc uz Linezeru uz Gastro centru pie dr.Tolmanja,tur ir patikama atmosfera,ljoti laba aparatura.
Pie arsta IR JAAIET.
Dr. Igors Kudrjavcevs
Re: Gastrîts?
21.02.2005 12:28
Pirmârt, nevis kloâku (tâ ir tikai abiniekiem, putniem), bet gan anusu.
Otrkârt, te ir jânoskaidro aizkuòìa dziedzera un þultspûðïa funkcijas, tâtad, varbût pietiks ar asins analîzçm un ultrasonogrâfiju. Principâ, problçmu var atrisinât gan labs gastroenetrologs, gan ìimenes ârsts vai internists. Tâ izmeklçðana caur anusu manuprât, varbût nemaz nav vajadzîga. Un, par to spîtîbu - vai viòam labâk patîk tiklîdz, tad uzreid skriet uz tualeti?
Interesantas lietas noteik ar cilvçkiem - ja kas sâp, tad kauns iet pie ârsta. Bûtîbâ tas ir slikti maskçtas bailes - a ja nu ko atradîs? Nav jâbaidâs, mûsu lîíi nevienam neder.
Un - kad maðina salûza, tad remontç servisâ, bet ja organismâ - tad paðam jâtiek galâ?
Atkârtoju visiem, kas kautrçjâs - jûsu lîíis nevienma nederçs ...
aga
Re: Gastrîts?
21.02.2005 12:33
Autors: Dr. Igors Kudrjavcevs
Datums: 21-02-2005 12:28
Atkârtoju visiem, kas kautrçjâs - jûsu lîíis nevienma nederçs ...

Ko gan Jus gribejat ar to teikt??
anna
Re: Gastrîts?
21.02.2005 12:43
shaubos, ka ar analizem vien pietiks. Kobra bus jaarij un usg bus jataisa noteikti. Bet neterejiet laiku, dodieties pie gastroenterologa un nevis pie internista vai gjimenes arsta
sievina
Re: Gastrîts?
28.02.2005 11:21
anna
vai sanâk ka Nomanitîvâ DR Tolmanis? man neizdodas viòu atrast
www
Re: Gastrîts?
28.02.2005 12:57
var droði kâpt pie kâda homeopâta, piem. Dr. Demidova arsâ.
bet ja nu paðam patîk pïutit, tad jau lai òemâs. man tâ pati kaite, redzçsi, ka agri vai vçlu apniks un aizies pie ârsta. tikai netçrçjiet laiku un naudu ar linezeru
anna
Re: Gastrîts?
01.03.2005 02:36
Ârsts Tolmanis Linezerâ; Meþecka ARSÂ - gastroenterologi, abi labi. Homeopatiju var izmantot, kad veikti izmeklejumi.Ja nu nekas slikts nav, tad var niekoties ar homeopatiju
dominja
Re: Gastrîts?
01.03.2005 10:21
sievinjai

es shobriid savu veseliibu - BEIDZOT - atguustu ar homeopaatijas paliidziibu. no Riidziniekiem zinu Dr. Joksti - par vinju saka, ka laba.
veel viena sievinja
Re: Gastrîts?
01.03.2005 11:05
Manam viiram tieshi tas pats, kaa kaut kas, taa caureja, nezjeeliigas kunjgja spazmas. Kaa saku, ka jaaapmeklee aarsts, taa skandaals, vinsh nekaadas kobras neriishot- pilniigs izmisums. Reiz kad bija kaarteejaa leekme, izsaucu aatros, aizveda vinju uz slimniicu un tuuliit pat atlaida maajaas, lai ieejot aptiekaa. Pilniigi nezinu kaa paliidzeet shitaadam tiepsham!
Kas ta butu par diagnostikas sistemu IMAGO AURUM ,kas it ka nosaka sunu stavokli caur magnetisko lauku. Atradu tadu informaciju www.medline.lv. Ari foruma bija plasa diskusija , kur cilvekiem veikta si diagnostika un loti precizi rezultati.
Re: Gastrîts?
06.09.2005 12:45
Ir arî lçtâki diagnostiku veidi, kas precîzi nosaka slimîbu patiesos cçloòus, ari kuòìa- zarnu trakta problçmas, bet galvenais, ka ir makam pieejami un efektîvi lîdzekïi ar ko ðis problçmas likvidçt. Pati izârstçju sev hronisku gastrîtu, disbakteriozi u.c. gremoðanas problemas, ar ko ìimenes ârste netika galâ. Esmu nutricioloìe (ârstçju ar dabîgiem lîdzekïiem) un stradâju komandâ ar ârsti- diagnosti, izbraucam arî pie klientiem, ja ir vairâk cilvçku. Ja interesç-: Margaritaangel@inbox.lv

Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 15?
Ziņa: