Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?

Aizsāka Daina 

Daina
Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
02.03.2005 10:16
Sakiet lûdzu, kur pieòem dr. Ingûna Vecvagare, man ieteica kâ labu speciâlisti.
atbilde
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
02.03.2005 16:26
Ârstu prakse, Brîvîbas gatve 273 2. st.
Viòai tagad prakse ir kaut kur centrâ , bet tel. Nr. tas pats
tel. 9272581
Daktere Vecvagare pieòem pacientus Artilçrijas ielâ 15-11. Klînikâ tâpat ir pieejamas vçl 2 homeopâtes - Dita Maldupa un Irina Vdovèenko. Reìistratûras numurs ir 67969886 vai mob.29272581.
Un maksâ vizîte pie dr.Vecvagares Ls 60.00.
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
08.10.2008 12:07
Tik daudz es vçl nebiju dzirdçjusi...
TO zakiszakis
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
05.11.2008 14:48
Tad tu vispâr neko neesi dzirdçjusi - tâ ir viena no lçtâkajâm praksçm (ja pieòemam, ka vajadzîgs las rezultâts). Var jau iet arî pie citiem it kâ zinâmiem dakteriem par mazâku naudu, a jçga kâda? Tad es labâk eju 5 reizes un tieku vesela nevis 3 gadus mocos pa 20Ls. Ir izbaudîts, es izvçlos 1.variantu.
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
05.11.2008 19:55
Kâpçc citur jçgas nav? Viòa ko- visas kaites dziedç, ka no viòas lielâka jçga?
Laupîtâji tâdi...
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
05.11.2008 20:15
Laupîtâji ir tie, kas makus atòem tumðâ stûrî, bet te ir pakalpojums, kuru tev neviens neuzspieþ :)

(kaut gan es arî domâju, ka 60 ls ir tâ kâ bik par traku)
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
05.11.2008 20:15
Nu tâ gandrîz arî varçja saprast intervijâ 36,6
Maritana
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
31.07.2010 17:54
Vsipār es nesaprotu, kāpēc gan par ārsta pakalpojumuie nevarētu maksāt tik daudz? Piemēram, nevienam neliekas jocīgi samaksāt slimnīcas kasē 100Ls par operāciju un vēl 100 iedot aploksnē ķirurgam. Vai maksāt par apģērbu pēc sāda principa - var, protams, pirkt kurpes pa 5Ls, bet pamēģiniet iekāpt tādās, kas pa 200Ls - tā atšķirība nav salīdzināma un uzreiz ir skaidrs, par ko tā lielā nauda. Jā, protams, bieži tā nevar, bet arī pie homeopāta, cik dzirdēts, pietiek iet arī tikai 3x gadā (un nav jāpērk antibiotiskās zāles pa miljonu). Vsp nupat zvanīju vēl citiem ārstiem, piemēram, Jokste prasa vsp 100Ls un uz augšu. No citu pieredzes klausoties, Vecvagare ir labākā no dārgā gala, pie tam finansiāli pieejamākā. Iesim ar bērniem uz viņas klīniku, skatīs, kā būs, bte atsauksmes esmu tikai labas dzidējusi.
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
31.07.2010 23:10
Maritana = administratore

nav smuki reklamēties, slavējot sevi zem cita segvārda...
Nezinu, kas ir visu zinoshaa puce (izskataas tiiri peec kaada, kas nepanes konkurenci) , bet par dr.Vecvagari varu teikt tikai pashu labaako kaa savaa,taa visas gjimenes vaardaa. Paliidzeeja ar veg.distoniju man, beernam izaarsteeja briesmiigas gremoshanas orgaanu probleemas - slimniicaa peec dzemdiibaam puikam deva paaris gadus, tagad sveiks un vesels nosvineeja 7 dzimshanas dienu, no slimiibas palikushas tikai atminjas. 60 lati nav daudz, ja njem veeraa, ka gaajaam tikai reizi 2 meeneshos, zaales par briivu, pie tam dakteri vienmeer vareeja arii sazvaniit, ja bija kaadas probleemas.
Mamma jau 7 gadus aarsteejas pie dr. Jokstas un dr. Jura Vecvagara- arii vislabaako varu teikt (ceru, ka puuce neatklaas, ka patiesiibaa esmu visi 3 dakteri kopaa, kas tagad reklameejas zem viena segvaarda :D).
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
16.11.2010 10:18
M. Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nezinu, kas ir visu zinoshaa puce (izskataas tiiri
> peec kaada, kas nepanes konkurenci)

puce nav dr.Vecvagares konkurents, puce ir moderators un redz IP adreses. viss ir ļoti vienkārši...
nu, puce, tev žetons! :) - pirmo reizi jēgu tev saskatīju.. kā moderatoram, protams..
Puce, tas tehniski ir diezgan reaali iespeejams, ka tu tagad apvaino cilveekus nevietaa,piemeeram, ja datoram ir statiska ip adrese. Ok, klaat nestaaveeju, nezinu. Bet pa lielam - kaada starpiiba? Kriizes laikaa jaamaak sevi reklameet un shaadas taktikas piekopj daudzi (tas pat ir labaak, nekaa tie, kuri nevis slavee sevi, bet vienkaarshi nepatiesi noliek konkurentus visaados forumos, suudziibu portaalos utt. - visiem zinaams, ka labaas lietas aizkjeras dazreiz, sliktaas - vienmeer). Pie tam - mana pieredze ir tikai labaakaa, zinu arii daudzus citus, kas tur aarsteejas ar taadiem rezultaatiem, kurus "polikliinikas" aarstu kontingents noraidiijis pashaa saknee kaa neiespeejamus. Un tikai tajaa varu arii daliities. Stulbi tikai, ka PR ljauzu trikiem sanaak nostaadiit stulbaa situaacijaa aarstu, kam visbiezjaak ar reklameeshanos nav nekaada sakara. Jebkuraa gadiijumaa, lai dakterei veicas! No sirds iesaku arii citiem vinju kaa izcilu speciaalisti, jo taadi uz ielu stuuriem nemeetaajas :) Bet lielajiem niideejiem - nu neviens jums nespiezj uz turieni iet, veseliiba bez kjiimijas aciimredzot nav domaata visiem un tas nav uzbrauciens - es vienkaarshi nesaprotu, kaapec taa vietaa, lai runaat ljaunu par citiem, nevar atrast kaut ko, kas tieshaam der un patiik pasham..
Re: Kur pieòem dr. Inguna Vecvagare?
19.11.2010 18:12
M.:

vai es kaut kur teicu ko sliktu par dr. Vecvagari kā speciālistu?

par tām IP adresēm - jā, visādi var būt, bet kad viena un tā pati IP adrese sāk aktīvi slavēt vienu un to pašu iestādi, tā diez vai ir vienkārši apstākļu sakritība ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 19?
Ziņa: