HELP! Kashkjis vai cilveekblusa...

Aizsāka Ezis 

varbuut kaads var kaut ko sakariigu ieteikt neejot pie aarsta. Galvenokaart, ka katastrofaali truukst laika dienas laikaa, bet naktiis tie "velni" nestraadaa.
Nu jau kaadus 6-7 meeneshus ciinos ar kaut kaadu zarazu, kas izpauzhaas ar sakostu kjermeni un izsitumiem, kad tos sakasa. Veidojaas taada kreveliiga reeta, kaa eede. Biju pie gjimenes aarsta polikliinikaa, tur saaka aurot kaapeec 5 gadus neesmu bijis un saaka ar visaadu analiizhu nodoshanu. Veel tagad neko par rezultaatiem nezinu. Tad nu venerologs-aadas dakters izrakstiija kaut kaadas tabletes, kuras bija jaadzer 10 dienas. Taa kaa mani draudzenei arii taadi pashi izsitumi, nodzeeraam 5 dienaas. Tad nopirku ziedi psilo-balsam, neko neliidzeeja, Tad kaadus divus meeneshus peec taa visa tiku uz ARS'u atraadiities dakterim. Tas nekaa ljauna nesaskatiidams kaa vien sakasiitu reetainu kjermeni izrakstiija "Spregal" ko peec vinja noraadiijuma izlietojaam katrs pa flakoninjam. Draudzenei it kaa taa kaite paargaaja, bet man saakaas savaadaaki simptomi: juutu ka kozh, bet atkal neredz kas, sevishkji, kad gulj gultaa uz nakti saakaas kasiishanaas. Paliek taada pumpa kaa dundurs iekodis, bet arii dumduru kodieni vairaak vai mazaak sapampst, tachu man tie ir amplituudaa no naga lieluma, liidz plaukstas. Kozhsana notiek kaa kuraa vietaa citreiz tiek apseesta veedera lejasdalja ap nabu, bija reiz taa ka naba 3 dienas bija peec chuuloshanas jeela. Vairaak chuuloshanas nebija. tad tie "atnaaceeji" uzbruuk kaajaam ap peedaam, shobriid visi pleci kaa brugjis un kaads iekoda arii ausii, taa aizpampa un ir tik suudiigi pie visa taa, ka vakar saaku vispaar slikti justies un shodien pie 38 temperatuuras panjeemu gultas rezhiimu dzerot teejas. Tad nu ar sauksteeshanos sviistot tiktu galaa, bet kaa lai no kodeejiem tiek valjaa? Protams, labajam cilveekam varu arii samaksaat, meilaa apmainoties telefoniem un siikaak pastaastot simptomus.
Lai nevienam kaut kas taads NEIENAAKTOS!
samgs gadiijums
Daudz smagaak, tici man. Bet sava saape jau saap saapiigaak, to nu savos 40 buushu ielaagojis un cieshos....
Pçc Jûsu apraksta man ðíiet ka tie patiesi visdrîzâk varçtu bût kukaiòu kodumi. Kaðíim raksturîgi izsitumi uz vçdrea un pirkstu starpâs, bet nevajadzçtu bût izteiktai tûskai. Parasti lokalizçjas tâ pa divi. Blusu kodumiem raksturîgi, ka tâs kâ "ðuvçjas" noðuj no vienas vietas, nekoþ kur pagadâs, bet tâ metodiski vai nu gar apakðveïas malu, vai uz pleciem, vai vçl kur.
Uz palaga vajadzçtu bût blusu pçdiòâm- brûniem sîkiem punktiòiem. Tad jautâjums, kur ðie kukaiòi raduðies? Protams, kâdu vienu eksemplâru var dabût kaut kur sabiedriskâs vietâs, bet, ja mâja tiek regulâri tîrîta nezvçram nebûs kur sprukt- blusâm vajag smiltis lai vairotos. Iztîriet pamatîgi un regulâri mâju! vai nav blusu rezervuârs neatblusota kaía vai suòa personâ?
Tomçr bûtu labi parâdîties kâdam sakarîgam dakterim. Varbût alerìija? Ar laiku tak nav tik traki. Mans kantoria strâdâ no 8- 19, sestdienâs no 9-12.
Paldies par atsauksmi! Nu tiiru es savus 36 kv.m istabu regulaari. Gluzhi "bomzhatnjiks" nav lai gan smilshu vietaa ir padaudz visaadu skjirbu ar veco parketu saakot. Lieloju baltus palagus, lai vismaz kaut kas "uzpeld", tachu nu nekaadu "sliezhu" vai peedinju nemanu. Uz kjermenja arii, juutu kozh, kas kozh, neredzu. Maajdziivnieku nav. Ka par velju saakaam runaat un dziivniekiem, varbuut man taa zarazha iemetinaajusies tajaas vilnas segaas un spilvenos? nez vai dihlofoss liidzees. A pieteikshos uz meilu, varbuut sarunaasim viziiti. Lai gan esmu slims, riit nezheeliigi saspringta diena. Un vissliktaakais, ka pa dienu tie kodumi pazuud, bet shodien ir taa "sadzelts" ka vareetu buut veel kaut kas reegosies.
atnaakshu palasiit veelaak, jau acis asaro a riit pie stuures vismaz 300 km
mazdakteris
Re: HELP! Kashkjis vai cilveekblusa...
10.04.2005 20:39
Tur tieðâm jâskatâs mâja.Varçtu bût blaktis ar alergisku reakciju. Labs speciâlists varçtu notekt kas koþ. Jâapskata dîvâna otrâ puse spraugas,ap tâm jâbût blakðu apíçzîjumi,plankumiòu veidâ.Tad diklofos palîdzçtu,bet telpas tad jâvçdina ïoti labi.Jâpalieto Tavegils,tas noòen\ms tâs lielâs pumpas.Nevar izslçgt kaðíi.Bet es teicu tas jâredz ârstam.
Fak! shoriit visa muguras augsha viens liels sarkans plekjis un fragmentaali izsitumi gan veedera, gan rokaam, i kaajaam i galva sakosta. Marazms kaut kaads. "sts laboratorijas ârste" arii laikam rikoliijaas uz meiliem neatbild un nedod preciizaaku koordinaati.
mazdakteri: paldies par domu padzershos tavegilu. Bet kaapeec draudzenei nav pilniigi nekas? Katraa zinjaa ar aci saredzami moshkji vai vinju peedas nav redzamas. Arii ar istabas higieenu viss ir kaartiibaa. Atkal jaaiet uz ARS'u jaanolaudzh Ls 10 un neko gurdaaks vai veselaaks netikshu.
par blusâm
Re: HELP! Kashkjis vai cilveekblusa...
11.04.2005 12:41
Ja tâs ir blusas, tad varu teikt - ne jau tikai netîrâ mâjâ viòas dzîvo. Es arî periodiski mokos ar blusâm, jo viòas uz mani ir kâ uzburtas - ja 1 km râdiusâ kâda bûs, tad mani atradîs. Transportâ, jûrmalâ, ciemos, utt. Man ir aizdomas, ka ïoti daudziem viòas mâjâ dzîvo un nemaz netiek pamanîtas, jo ir cilvçki, kam blusu kodumi neniez un neuzpampst. Arî man personiski viòi nepampst tik stipri, kâ autoram, bet zinu vairâkus cilvçkus, kam ir alerìija pret blusu kodumiem, un tad aina pilnîgi atbilst aprakstîtajam. Kâ noteikt, vai jûs piemeklçjusi "blusu sçrga"? Vakarâ paguliet mierîgi tumsâ neaizmiegot - vajadzçtu sajust, kâ viòas sâk bradât, tas ir ïoti labi sajûtams! No otras puses- kòudçðana var rasties uz nervu pamata. Visefektîvâkais veids bûs uzklât baltus palagus (uz krâsainiem neredz) un pasekot, vai uz palaga nav tie asins punktiòi. Ja redzçsie mazus brûnus punktiòus - skaidrs, ka blusas. Man visefektîvâkais lîdzeklis liekas Neostomazâns - to var nopirkt veterinârajâ aptiekâ, atðíaida ar ûdeni un apstrâdâ gultu, grîdu, gultas veïu, visu, kur vien var tikt klât.
:DDDD "varbuut kaads var kaut ko sakariigu ieteikt neejot pie aarsta" APRÇCOS APR ÐITO.smags gadîjums ir viegli teikt.kâ autora draudzene vispâr kauko tâdu cieð,suðíis kaukâds,fujjjj...blakâm tâdam gulçt veselu 0.5 gadu!!!!apbrînojami!!!
padzeries,padzeries tavegilu.ûdeni arî padzeries,un pienu uzdzer,moð palîdz.un dies pas neeju pie ârsta,ka nenosaka vçl patieso diagnozi un dieva dçï vçl neizârstç! kârpies un struto vien tâlâk!
fuj,âs vemt sagribçjâs no autora apraxtîtajiem skatiem.:(

kur tâdi dauòi rodas!!!!!:(
Re: HELP! Kashkjis vai cilveekblusa...
11.04.2005 14:49
Banga, nu Tu gan sabangojies.. :))
Es gan lasiiju, ka autors bija griezies pie aarsta pat vairaakkaart taa kaa nebrauc virsuu! Tu pat nezini, kas par probleemu, bet esi jau diagnozi uzstaadiijusi?

Bet laikam jau arii jaabuut taadiem cilveekiem kaa Tev, savaadaak dziive riteetu paaraak mieriigi..
haataa vajag iemest granaatu un spraadziena vilnis izniidees visas blaktis, gan taas kas kozh, gan taas , kas laiza :D:D
Re: HELP! Kashkjis vai cilveekblusa...
11.04.2005 14:57
madrex,domaaju,ka nedaudz humaanaaks buutu ugunssplaaveejs... vismaz nebuus peec tam tik daudz gruzhu
kleo: arii taa ir izeja ! bet tomeer droshaak ir granaata.
Da kaa jau teicu, ir gan balti palagi, gan kopta telpa, gan ne "moshkji" redzami, ne vinju klaatbuutne juutama.
Ja par kleo un madrex dialogu es veseliigi iereecu, tad Bangu gribeetos nogaaniit triis staavos. tieshaam tu tik tupa, ka nejeedz tekstus izlasiit liidz galam un tad smakot izdarot kaut kaadus "paargudrus" secinaajumus?
Tikko beidzu darbu, pie aarsta taa kaa par veelu griezties, bet pat ja tas mani apskatiitu, ne zinjas, ne munjas no sasaartuma vai pumpaam, nu un ko tas dakters man pateiks, ja vinjam pastaastiishu to pashu ko te forumaa? Veel uz taadu dauni kaa Banga uzrauties, kura nosuutiis uz barbisa ielu! Nu nav tas STS tas ir viennoziimiigi.
Labi gaidiishu naakamos simptomus....
Mans e-pasts: elvira@dr.lv, varu uzrakstît sîkâk par savu darbavietu, forumâ tas laikam nebûtu korekti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 22?
Ziņa: