virs un internets

Aizsāka pajolite 

pajolite
virs un internets
11.04.2005 01:36
mans virs pedeja laika njemas pa inetu.Beigas sho piekjeru, ka shim tur ir viena patstaviga rakstitaja, ar kuru izradas , shis pat ir saticies.Kad prasu, visu noliedz - tas tik ta esot..kjipa komunikacijai..
A es saprotu, ka man makaronus kabina, reali kabina. Ko darit?
Mosh man ari sakt chatot un skriet uz randinjiem??
meicha
Re: virs un internets
11.04.2005 01:37
Nu ziniet,mîïâs, es tajâ lapâ pati startçju kâ precçta(kâda arî esmu), un patieðâm-tur ir precçto vîrieðu uzlidojums, pie tam, neesmu pat savu bildi tur ielikusi, tâ kâ varu iedomâties,kas notiek precçtajâm ar bildçm;)
Tâ kâ precçtie vîri ir gluþi kâ uzburti uz paralçlajâm attiecîbâm,kuras nozîmçtu "intelektuâlas sarunas"(pârsvarâ jau,protams,par attiecîbâm ar otru pusîti- attiecîbâm,kuras IT KÂ nav piepildîtas-kaut kas pietrûkstot u.tml.:)), protams, izklaide un sekss.Ir gatavi slçpties, darba laikâ satikties, ir gatavi uz visâdâm trakulîbâm,risku u.tml.

Ir pat tâdi drosminieki, kuri savas bildes ielikushi visiem pieejamaa anketaa,bet paarsvaraa jau tie preceetie suuta vai nu uz e-pastu vai iedod savu kodu.Un gadîjies,protams, uzdurties pazîstamam vîrietim-pat draudzenes vîram:)Bet nu nekur nejaucos un izliekos,ka neko nezinu,
Bet nu tas ir fakc.Un lai tie precçtie neþûþina Jums, ka Viòi pa turieni "tik tâpat":))))))Protams,ka kaut ko meklç.Un tik ïoti viegli Viòus pataisît kâ trakus,kas gatavi tûlît vai skriet uz randiòu...
Katrâ ziòâ,ja mançjais pa turieni tusçtos,man viss bûtu skaidrs...;)
Varu visai droði apgalvot, ka jûsu attiecîbâs kaut kas nav kârtîbâ, ja viòð tâ. Viòam kaut kâ pietrûkst. Visticamâk - piedzîvojuma. Parunâ ar viòu par to, nevis ar mums!
K.Kalns
Re: virs un internets
11.04.2005 02:01
Nu tava doma "es ari ta" - galigi garâm. Jo..nu cietejs no ta vins îpaði nebus gan! Neizdevusies "atriebiba"Bet vispar meicha/pajolite :-)) Sievietes taèu ari tâ dara.
pajolite
Re: virs un internets
11.04.2005 02:21
Ja, esmu jau runajusi..Vinjsh pasaka, ka vinjam gribejas virtualu piedzivojumu, svaigas emocijas...Bet kad tika pie darishanas, tad chiks vien bijis..Protams, tas ir vinja teiktais man..Var jau but, ka tur viss bija..Varbut pat trupinas, ej nu sazini..

Laikam nav virieshu uz pasaules, kuriem var uzticeties.
pajolite
Re: virs un internets
11.04.2005 02:25
meicha,
Man jau tada pati nojauta..Tapec jau satraucos. Vinjsh njeemaas pa oho.lv Ai, skumji:((((((((((((((((((((((((((((((((
ko nu es
Re: virs un internets
11.04.2005 09:40
Man domaat - pamet ..un saac dziivot savu dziivi...vai arii izmanto sho kaa mamuta neseeju maajaas un pati laid dziivee - taadi neko labaaku nav pelniijushi - tikai izmantoshanu
Dacîte
Re: virs un internets
11.04.2005 09:53
Es savçjo pieíçru www.draugiem.lv, bet viòð vçl to nezin.
zita
nesaprotu
11.04.2005 10:38
Nu un, esmu gan draugos, gan oho jau daudzus gadus, kaut arii preceeta un dziivoju normaalu gjimenes dziivi. Jaapierod, taads ir shis laiks un aizliegt nevienam neko nevar.
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 11:19
Vot sievietes, vinjas tagad uz chatiem pat greizsirdiigas paliek, jo taalaak, jo trakaak. Ja neuzticaties savam vecim, ta shkjiraties, ejiet dziivot atsevishkji, bet nee, njem un chiikst, redz vinjsh tur chataa ar taadu un taadu bazareejis, da pofig ar ko bazareejis, chats ir liidziigi kaa interneta speeli paspeeleeji stundu un apnika(es nerunaaju par slimniekiem, kuri no chata atkariigi). Chats ir virtuaala pasaule, chataa Tu vari buut vienalga kas. Kaa jau vienmeer beztolka shovs, ka tikai uzbraukt, kaa jau ieprieksh teicu, besii vecis, ka seezh chataa, ta shkjiraties, nevis te baraa tagad pachiiksteet. Tuliit visas metiisies man virsuu noriet...........:-))))))))))))))
uga-uga
Re: virs un internets
11.04.2005 11:25
hmm Gatis...itkaa jau tev taisniiba, bet pajoliite raxtiija, ka vinjsh ar to kaadu jau ir ticies, tas manupraat, jau nav nekas iepriecinoshs....


pajoliite...kaadu padomu te var dot...ja skriesi pati uz randinjiem, neko jau daudz nepanaaxi...driizaak izrunaajies ar vinju un tad jau nonaaxi pie kautkaada sleedziena...
jeb nu atvieno internetu maajaas...
uga-uga
Re: virs un internets
11.04.2005 11:27
tad buus tikai viirs maajaas, jeb nu met viiru aaraa un tad pati regjistreejies oho...:)
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 11:51
to uga-uga
Es ar chatos un forumos ik pa briidim triis gadus seezhu, esmu bijis kaadu laiku atpakalj uz paaris chata tusinjiem, tur viena vieniiga dzershana notiekaas........neinteresanti. Varbuut tam vecim taa meshana pa lampu tais tusinjos piesaista, nevis baabieshi?????????? Da sapuusts zilonis tas ir, kursh var paarspraagt ja uz to normaali paskataas. No otras puses, ja Tu ar kaadu chato, gribas ta redzeet kaadi cilveeki izskataas, tb otraa pusee.......:))))))
P.S. Chatos var atrast arii cilveekus ar kuriem ir teiksim kopiigi hobiji, intereses, piemeeram man interesee makshkjereeshana, mana sieva to uzskata par blekju, (naudas), sameshanu upee( tas taa piemeeram).
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 11:58
Ir veelviena probleema, piemeeram otrs cilveeks nesaprot ko tas vecis tai chataa var bazareet, stundaam. Un tad liekas, kas tad chatos var seedeet visaadi lohi, neveiksminieki un tagad ar mans vecis ar vinjiem bazaree, a pashai tas viss neinteresee, kaa teicu intereshu atshkjiriiba. Un tad nu saakas greizsirdiibas sceenas, redz vinjsh vairaak uzmaniibas chatam piesaista un pat bijis uz kaut kaadu tikshanos, noteikti man ragus sakabinaajis utt., varbuut virtuaali arii pajoliitei tie lielie briezhu ragi tika uzkarinaati un kas par to. (Veel pasakiet, ka mees savaa fantaazijaas neesam viens otram ragus sakarinaajushi). Taa viss tas ir uzpuusts ziepju burbulis, vismaz pagaidaam taa tas izskataas.
dina
Re: virs un internets
11.04.2005 12:04
Gatis ir viens pratigs cilveks! Butu vairak tadu.
Mans puisis ar mil dazas lietas, kas man skiet galigi garam. Skali ta nesaku un nemedzu teikt, ka jadara kaut kas cits taja laika, kad vins grib savas dullas lietas darit un ari vins mil sedet neta ilgi jo ilgi..... Reizem knapi valdos nebrukdama virsu ar stulbam replikam par laika veja izskiesanu...
Tacu ja padoma normali, katram ir un ir ari jabut savam interesem. Labi, ja to ir vairak, kas sakrit abam pusitem, bet ja nav, dodiet otram cilvekam laiku ari lietam, kas jus neinterese, bet vinu saista. Nebut tagad nedomaju, ka nu tik piemiegsim acis uz to, ka puisi pa kreisi laidis, bet vai tad nu sie ta nu laidis, ja attiecibas bus normalas? Nedomaju viss.
uga-uga
Re: virs un internets
11.04.2005 12:28
jaa, iespeeju ir tik daudz kas vinju piesaista/vareetu piesaistiit..tapeec jau saku, ka jamai ar viirishkji jaaizrunaajas...bet man doma taada, ja jau vish seezh pie kompja un chato ar vienu baabieti un tad veel satiekas...nu nedomaaju, ka tur buus bijusi tikai interese redzeet kaada tad vinja izskataas...t.i., iemeslam jau jaabuut kaapeec tas ineteresee...var jau buut, ka esmu tik samaitaata, ka nespeeju ticeet, ka dzhekam vareetu tikai un vieniigi intereseet taas veiniigas izskatas, bet, ka tur jau kas vairaak apakshaa vareetu buut...
un ja jau taa ir, tad taa ir tikai paziime, ka attieciibaas nav kautkas taa kaa vinjsh to gribeetu...bet re, te vareetu teikt, ka taadi tie viirieshi ir...bet nu visus vienaa maisaa nebaaziishu...
man jau arii iipashi nepatiktu fakts, ka maneejais ar kaadu citu regulaari sachato un iet iedzert teeju ar vinju...ja es to sievieti paziitu, tad no problem, bet ar sveshinieceem...es arii kljuutu aizdomiiga...labaak vienreiz paarbaudiit, nekaa akli uzticeeties...
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 12:42
Jaa jaa paarbaudiet gan, varbuut, ka Jums ar visaam savaam greizsirdiibas aizdomaam, tomeer izdodaas izjaukt gjimeni!!!!!!!!!!!!! Ja kas uga-uga ar paziistamu sievieti ar var ragus kopistiski lipinaat......:-))))))
uga-uga
Re: virs un internets
11.04.2005 13:06
ar griezsirdiibas aizdomaam...a ar to, ka vinjsh satiekas ar citaam sievieteem neizskaidrojot kas un kaa un kaapeec dod baigo pamatu vinjam uzticeeties un ar to vinjsh saglabaas gjimeni?
un to, ka arii ar paziistamu sievieti var ragus lipinaat, tas man arii skaidrs, bet tad vienkaarshi vari saskaitiit 2+2, ja kautcik necik to sievieti zin...bet ja vinjsh ar sveshaam mauc kautku apkaart, tad nav jaabriinaas, ka uzplaukts greizsirdiibas dzirksteles...bez tam ja nedod iemeslu buut greizsiriibai, tad citas sievietes iemanaas to taapat atrast...
Un Gati pasaki atklaati, vai tad Tev nerastos kautkaada greizsirdiiba vai shauba, ja zinaatu, ka Tava sieva ar kaadu sveshinieku sachato un satiekas?...bet taa pavisam godiigi tagad?
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 13:12
Nee nu laikam jau greizsirdiiba buutu, bet taapeec ir jaarunaa. Un lai saaktu bljaut ir jaabuut reaalam pamatam, ja taada nav, tad tas viss ir nosaucams par slimaam fantaazijaam.
uga-uga
Re: virs un internets
11.04.2005 13:16
nu re es par to pashu...runaat, runaat un runaat, ja neklausaas, tad varbuut pat izdziedaat...
lai saaktu bljaut ir jaabuut reaalam pamatam...a varbuut, labaak saakt laiciigi bljaut, lai tas reaalais pamats taa arii nerastos...;)
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 13:17
To uga-uga
Mana sieva apmeklee visaadus tur kursus, kosmeetikas kabinetus utt., nevajag jau chatu lai satiktos. Saku godiigi, ja man buutu reaalas aizdomas, es pajautaatu, cilveeks ir nevainiigs, kameer vinja vaina nav pieraadiita. Nav jeegas chiiksteet par kraapshanaam utt., taa nav dziive ja visu laiku ir jaachakaree sev smadzenes, "interesanti ko shajaa briidii dara mans draugs, draudzene". Tad labaak kaa ieprieksh mineeju ir jaashkjiras un nevajag pashiem sev varot savas smadzenes.
pajoliite
Re: virs un internets
11.04.2005 13:21
Nu jaa. Es jau nebutu greizsirdiga, ja cilveks TIKAI chato. Ta runashanas notiek TIKAI virtuali..Bet shis tak pat uz randinju bija aiznesies, pat savu telefona numuru iedevis!Shi jau zvanijas ka traka. Tjipa, vinjsh shai tikai padomus dodot ka dzivot utt.Vinja vizuali esot bijusi galigi garaam...
Nu un, ja nebutu garam, ko tad?Tas tak skaidrs, KO tad.

Uz chata tusinjiem vinjsh neiet (protams, ja tiek nenotiek pa dienu), jo vakara jams majas laicigi.

Inetu majas nevaru nogriezt, un kada tam jega, ja shim darba tapat tas pieejams..
uga-uga
Re: virs un internets
11.04.2005 13:21
izrunaaties...dazhi viirieshi nemaak "runaat"...un ja jau tieshi pajautaas...ej, veciit vai tu mani kraap...diezin vai vinjsh atbildees ar jaa...lai arii varbuut vinjsh to dara...
un par spiiti visaam kraapshanaam, citaam sievieteem shkjirshanaas nenaak ne praataa...tip labaak taads, nekaa nekaads...
kaija
Re: virs un internets
11.04.2005 13:34
Es savejam vakar mashina mobila tel. sarunkarti atradu..Skaisti, ne? Kaut vinjam ir tieshais pieslegums. Kad pajautaju, kam Tev taa..Shis pateica - darbam :)) Skaisti, ne??

Tagad domaju, ja vinjsh tads dirsa, tad es darishu tapat. Viens darba kolegjis jau sen cert kanti - davina ziedus, nes shokolades..Sakshu ar sho flirtu. Ja nav vira, tad nav.
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 13:37
Taa taa tagad probleema buus, ka sievietes negrib nemaz shkjirties, bet chiiksteet gan..........:))))) Nevienu negribu apvainot, bet ir protams sievietes, kuras seezh maajaas, nestraadaa, tb maajsaimnieces un protams uz viira naudinjas ( es nerunaaju par taam kuras seezh maajaas beerna kopshanas atvaljinaajumaa). Tad jau protams varam chiikstees, ka vinjsh kraapj, noteikti darba laikaa, tb katru dienu skrien pie miiljaakaas utt. Shkjiries vai arii nav ko chiiksteet...........:(((( Da figu man chataa ir dafiga pazinjas, kas padomus prasa visaadaas dziives situaacijaas, nee nu ja vinja vinjam zvanaas, tad tas sievishkjis gan ir biki traks, tad gan tam vecim vajadzeetu to baabieti biki atsaldeet, jo slimaas ar kuraam aplaidies, peec tam saakaas visaadas probleemas. Man chataa ar bija viena pazinja, biju kopaa uz paaris chata tusinjiem, vinja ar saaka man meilus suutiit taadus divdomiigus utt., pateicu skaidri un gaishi lai i necer. Un aamen miers, saakumaa apvainojaas, tagad normaala pazinja ir ar ko var papljaapaat.
pajolite
Re: virs un internets
11.04.2005 13:39
Manejais ari ir draugos.lv - bez bildes gan. Laikam nav tada saita, kur shaa nav. Bet vai tad draugos.lv ari meklejas???Es biju domajusi, ka tur tikai taa..draudzibai..Atrast senos draugus no skolas laikiem utt..Laikam es iru naivuma kalngals.

Citadi viss ir OK. Ari attiecibas mums ir labas.Es tieshamnesaprotu tos virieshus, KAPEC visu jasaboja..
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 13:46
pajolite.............labi pateici, vai tad draugos.lv ar mekeejas............:))))) Man liekas, ka Tu jau kaa ieprieksh mineeju greizsirdiigi slima esi.....Bet protams es varu arii kljuudiities. Veelreiz atkaartoju, kameer nav pieraadiits ka ir vainiigs tikmeer ar savaam aizdomaam var izjaukt gjimeeni, pajoliite padomaa par to. Jo varbuut izraadiisies, ka vecis vienkaarshi chato un komunicee ar citu, bet Tu pacelsi to probleemu tik taalu, ka no tavas slimiigaas greizsirdiibas, vecis njems un vienkaarshi aizies no gjimenes. Taa kaa meegjini vien ar vinju runaat un neuztver to tik saasinaati.
ari chatotaja
Re: virs un internets
11.04.2005 13:49
Nu es gribu pateikt taa - precetas sievas, neesiet glupas, tie virieshi tiesham tur mekleejas! Un savakt vinjus ir vairak ka viegli.
Piemers - sarakstijos ar vienu virietis, 36 gadi shim. Sakuma rakstamies, 3 nedeljas rakstijamies..Shis jau njurd pasha sakuma, ka jasatiekas. Es ailgi lauzos..
Nu par ko rakstija - tieshi ta, par to, ka gjimene vinju nesaprot, sieva bljaujot, vinjiem attiecibas esot tadas, ka guljot katrs sava gultaa, vienvradsakot, brivs virietis bezmaz..
Protams, man bija baiga interese sho redzet, satikamies..nu taa nevisai. pec skata. Shis gan chivinaja ka laimigs zvirbilis pavasari..Ja otraja randinja baza man rokas zem svarkiem un elsoja, ka izbadejies kuilis.

Bet pec kada laika (ai, Riga tik mazinja) es sho redzu, ka iet ar sievinju zem rocinjas un 2 berninji turpatas. Laimigs gjimis, smaida viens otram un kaut ko vervelee..

Nu pasakiet, vai tie precetie nav melji?Vinji tak melo ik uz solja - aiziet majas stasta vienu, atnak pie manis stasta otru.
Un tas nav vienigais gadijums..
Ko gribeju ar to pateikt - sievietes , neesiet stulbas, neielaidieties ar precetajiem. Un sievas, neesiet stulbas, neticiet, ka iterneta shie ganas tapat vien..Nee, nee, vinji reali mekleejas!!!
elita_vel
Re: virs un internets
11.04.2005 13:50
Tas ir normaals sievietes pashizniicinaashanaas instinkts - nodibinaat gjimeni un tad visiem iespeejamajiem liidzekljiem censties to sagraut. Ja ir citas veelmes - taatad naaksies atmest visas savas privaatiipashnieciskaas tieksmes, pastraadaat ar sevi, jo tas, ko meedzam izfantazeet /vinsh satiekas ar citu, vinsh miileejas ar citu, kaadaas tik pozaas nemiileejaas:}/ tie paarsvaraa ir slimiigas izteeles auglji, vismaz 90% gadiijumu. Bet, jo intensiivaak par to domaajaam, jo agresiivaak un greizsirdiigaak uzvedamies, jo vairaak iemeslu tam viirietim patieshaam aizshljuukt pa kreisi:) Taa kaa - jaasanjemas:)
Gatis
Re: virs un internets
11.04.2005 14:05
ari chatotaja
Visi nav vienaadi, Tev nav pamata visus paari vienai kaartij mest, bet tas taa, katrs var palikt pie sava..........:)))) Man jautaajums ko tad pate dariiji tai chataa, zinaaji, ka shis preceejies, bet nee lien uz randinjiem, mozh tev taads tusinjsh atvlinaat dzhekus uz randinjiem. Bljin varu pastaastiit labu recepti, pirts, tb tusinjsh vecis iedzeeris, nu kas atliek tikai pusplikai ieseesties vecim kleepii, un tad jau arii elsos, ka izbadejies kuilis..............:))))))))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 2?
Ziņa: