velreiz par dzimumzimem

Aizsāka llze 

llze
velreiz par dzimumzimem
04.02.2002 14:50
Man ir tris dzimumzimes, kuras esmu nolemusi, ka janem nost (vienz uz vedera un divas pir krutim). Gribetu pajautat, cik ilgi sada operacija notiek, kad ir zinamas histologiskas analizes un cik maksatu 3 dzimumzimju nonemsana. Ari - kaa operacija notiek - nav tacu pilna narkoze? Ar cik ilgu laiku uz 3 dzimumzimem jarekinas? Vai ir sapigi? UN kaa ar reetaam? uhh.... Mils paldies par atbildi!

Dzimumzimju nonemsanas operaciju veic vieteja anestezija un notiek atri.
To var veikt kirurgiski un ar lazeru.Lai to nolemtu ir jaredz.No darba sada operacija parasti neatrauj.Maksa pie plastikas kirurga sakot ar 30 Ls un vairak.
Histologisko atbildi sanemam pec nedelas.

plastikas kirurgs Talivaldis Krumins.
Sveicinâta, Ilze!

"Veselîbas centrâ 4" dzimumzîmes var noòemt gan ar lâzeri, gan íirurìiski ( bet ne izgrieþot) - tâ kâ nepaliek nekâdas rçtas. Jûs jutîsiet tikai mazu adatas dûrienu blakus katrai dzimumzîmei - tas notiek vietçjâ anestçzijâ. Visa procedûra Jums aizòems ~ 15 min. laika, pçc tam varat doties uz darbu, tikai pirmâs 3 dienas nedrîkst krevelîti slapinât. Histoloìiskâ atbilde bûs 10 dienu laikâ. Pie mums tas Jums izmaksâs 10 Ls.

Ar cieòu, Dr. Evija Rodke.
Sakiet, lûdzu,kâ tas ir-íirurìiski un bez izgrieþðanas?
Sveicinâta, anniòa!

Íirurìiski, izgrieþot, nozîmç, ka ðis veidojums tieðâm tiek izgriezts, tad brûce tiek ðûta ar diegiem un paliek parasti ïoti maza un plâna, bet tomçr rçtiòa. Íirurìiski, bet neizgrieþot, nozîmç, ka veidojums tiek noòemts pie pamatnes, pçc tam ðî vietiòa tiek vçl dubult apstrâdâta - gan ar elektrokoagulâciju, gan íîmiski. Tâdçjâdi arî veidojas tâ krevelîte, kas paliek pçc apstrâdes. Nokrîtot krevelîtei, rçtas nepaliek, tikai mazs sârts laukumiòð, kas pamazâm iegûst normâlas âdas krâsu.

Ir daþâdi veidojumi un daþâdi paòçmieni tos noòemt, íirurgs katrâ gadîjumâ Jums ieteiks pareizâko.

Ar cieòu, dr. Evija Rodke.
sirds
Re: velreiz par dzimumzimem
11.02.2002 23:18
Manam vîram dzimumzîmes noòçma "Veselîbas c 4", bet tagad viòam atkal viòa aug ? Ir garantija ar tâm noòemðanâm ?

Otrs jautajums, es gribu nonemt dzimumzîmes uz lûpas un uz sejas pie deguna un uz zoda, vai tas ir iespejams ar lâzeru ? vairâk par to lûpu...tur jau arî normâli nevar ieðpricçt ?....
Sveicinâta!

Vajadzçtu paskatîties, kâ tika noòemta tâ dzimumzîme. Dzimumzîmes iedalâs "virspusçjâs" - dermâlâs un "dziïâkâs" - intradermâlâs. Kâdreiz varçtu bût, ka tai dziïâkai dzimumzîmei pigments no dziïajiem zemâdas audiem ir "izlîdis" virspusç un tâpçc liekas, ka viòa atkal aug. To ir ïoti vienkârði koriìçt.
Kâ jau teicu, visus ðos veidojumus var noòemt arî ar lâzeri, katrâ konkrçtâ gadîjumâ visas neskaidrîbas un ðaubas pilnîgi droði var un arî vajadzçtu apspriest ar âºstu personîgi ( arî par to lûpu).

Ar cieòu, dr. Evija Rodke.
Labdien! Velos nonemt dzimumzimes no manas sejas. Viena ir loti liela un atrodas uz deguna. Par izmaksam ipasi neuztraucos, bet esmu ieintereseta to izdarit pec iespejas atri, jo Latvija uzturesos tikai uz paris nedelam. Vai tas ir iespejams?
Paldies jau ieprieks, Aiga
..
Re: velreiz par dzimumzimem
22.12.2005 23:35
kaa ir peec laazera? nepaliek sarkanas reetas? cik man paziistamiem cilveekiem veiktas kaut kaadas manipulaacijas ar laazeru, paliek negliiti uztuukushi plankumi.. man dermatologs laazerkjirurgs piedaava ar laazeru un saka, ka pat reetas nepaliks, bet cik % garantija, ka tieshaam nepaliks?
Zanda
Re: velreiz par dzimumzimem
23.12.2005 09:21
Man uz sejas vairâkus gadus atpakaï ar lâzeru likvidçja 2 dzimumzîmes, tagad palicis neliels pacçlumiòð uz âdas ( bet matiòi gan aug,tagad tos mçìinu dabût nost ar lâzerepilâciju) Bet visumâ ar efektu esmu apmierinâta.
Labdien!Man uz kajas ir ljoti liela dzimumzime.Apmeram 10x15cm ovala forma.Vai tadas dzimumzimes ari nonem un vai to var izdarit atri.Ka ari cik tas maksas?Loti bu$u pateiciga par atbildi. Iepriek$ pateicos.
es mazgajos noplçsu dzimumzîmi man sâp loti ko man tagat jadara
jox
Re: velreiz par dzimumzimem
18.05.2006 19:55
jâiet pie daktera
r
Re: velreiz par dzimumzimem
18.05.2006 21:41
kur pienem dr. Evija Rodke?
mellene88
Par lasîtprasmi vairs neðaubos
18.05.2006 22:28
Nu tak- Veselîbas centrâ -4
labdien velos nonemt savu dzimumzimi no deguna,kura vieta es to varetu izdariit uz kura slimnica,varbut varat iedot man kontakt numuru lai varu sazinaties ar jums!!!
Re: velreiz par dzimumzimem
31.10.2011 01:34
jopt... 2002. gada februāra topiks :O man pat opis vēl dzīvs bija tad :O
No cik gadiem operē dzimumzīmes?
Re: velreiz par dzimumzimem
15.02.2015 18:16
Uz viena teikuma jautājumu netiek atbildēts. Vismaz no manas puses. Diemžēl.
Re: velreiz par dzimumzimem
15.02.2015 23:31
Megija Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> No cik gadiem operē dzimumzīmes?


No 0.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 16?
Ziņa: