slikta dûða autobusâ

Aizsāka jautâtâja 

jautâtâja
slikta dûða autobusâ
01.06.2005 23:35
Kâ jûs domâjat, vai problçmas ar slikto dûðu autobusâ, braucot ilgâku laiku, var parâdîties bçrnam pçc 4 gadu vecuma, ja lîdz ðim nekas tâds nav bijis? Man paðai bçrnîbâ ilgu laiku ðî problçma bija. Zinu, ka tas nav saistîts ar pârtiku, bet ar iekðçjo ausi. Zinu arî, ka ir tabletes, ko iedod pirms ceïa vai arî koðïenes (pati tâdas esmu lietojusi). Mazais tagad, kad pasaka, ka bûs jâbrauc ilgâku laiku, pat ar trolejbusu ne visai grib braukt un arî nejûtas pârâk labi (tâs protams varçtu bût arî atmiòas par neseno grûto braucienu uz Cçsîm).
Ieksheejaa auss... shito es labraat izzinaatu siikaak, jo pac necieshu kratiishanos busos un mashiinaas ar shtruntiigu amortizaaciju-paliek slikta duusha.
vakars uz ezera
Re: slikta dûða autobusâ
02.06.2005 09:03
interesanti,es atkal dzirdçju,ka problçma ir redzes leòíî,kurð nespçj âtri pârslçgties kautkâ tâ un tâdel paliek slikta dûða.Es bçrnîbâ pat 50 km nevarçju nobraukt bez vemðanas,oo atmiòas:)
bumbieric
Re: slikta dûða autobusâ
02.06.2005 09:25
Nezinu vai tâ ir tâpati iekðçjâ auss, bet nelabas dûðas ir tiem, kauriem smadzençs kaut kas (varbût, ka par hipotalâmu gâja runa, neatceros) ir novietots mazliet citur un tapçc visâdas ðûpoðanâs tiek panestas slikti. Brrr, kad iedomâjos, ja jâbrauc pa lîkumainu ceïu, it seviðíi, ja maðînâ ir karsts. Un par lasîðanu braucoðâ auto vispâr nav ko domât tikai vienâ punktâ uz ceïa...

lilu
Re: slikta dûða autobusâ
02.06.2005 09:37
vaia tomçr ir ausî- vestibulârajâ aparâtâ, un saucas- kinetoze. ir daþâdi lîdzekïi ðai vainai- antiemçtiíi, arî prokinçtiíi u.c. aptiekâs ir kombinçtie preparâti (tâ arî palûgt- pret sliktu dûðu autobusâ)
Re: slikta dûða autobusâ
02.06.2005 10:42
Slikti paliek tad, kad lîdz smadzençm nonâk pretrunîgi signâli, piemçram:
Kâds lasa maðînâ -
No acîm - signâls ir kâ no horizontâlas un viendabîgas, nekustîgas plaknes
No pârçjâ íermeòa un vidusauss - ðûpoðanâs un kratîðanâs

Smadzenes apjûk un nepareizi reaìç!
Man vçl tagad kâdreiz tâ dûsa ir slikta autobusos, bet lidmaðînâ un kugi vis normâli. Arî auto kâdreiz jûtos kaut kâ ne tâ. Jaa varbût tas rodas smadzençs ausî un arii nervos. Un tas varbuut arii arii organismaa notiekoði procesi tajâ braukðanas liakâ varbût ir ûdens trûkums piemçram organismâ... Bet lai kâ bûtu ar laiku tas izûd es domâju... ja ir droði vien lîdzekïi ja tos padzer tad izûd!!!
lilu Îstâ
Re: slikta dûða autobusâ
02.06.2005 12:49
nu re, arî te jau ðak darbotuies niku zagïi
jautâtâja
Re: slikta dûða autobusâ
02.06.2005 22:38
Paldies, tauta, par atsauksmi! Es jau arî saprotu, ka ar laiku tas pâries. Vaina tieðâm ir vestibulârajâ aparâtâ, kâ te pareizi minçts. Arî par zâlçm zinu. Es tikai brînos par to, ka agrâk nekas tâds nebija, jo mums ir paziòa, kurai jau no laika gala ir bijuðas problçmas ar pârvietoðanos transportâ (ne tikai autobusâ). Tiesa, tajâ dienâ, kad braucâm, autobusâ bija karsts un puisim bija jâsçþ man klçpî, kas protams arî nebija tas çrtâkais veids. Iespçjams, ka tas provocçja visus sliktumus.
lapurs
Re: slikta dûða autobusâ
03.06.2005 00:37
Tas tieshaam pariet. Ar gadiem. Bet tas ir signaals. Var nepaariet. Nu ok, es tagad aarsteejos kaadu pusgadu pie psiho-aarstes :)) Psihiatres, bet vinja saistiija sho slikto duushu beerniibaa ar to, ka ir labila vegjetatiivaa nervu sisteema. Un jau beerniibaa. Jo tas rodas no smadzeneem. Kaa jau Dusma teica - smadzenes apjuuk. Shkjiet, ka, ja nedabuushu gaisu, tad izvemshos, kaut gan organisms pats nemaz to neproducee. Beernam labaak staastiit, ka tas paaries un palugt kaadam iedot vinjam vietu transportaa - cilveeki tachu saprot un arii beernam uzreiz labaak paliek. Gan fiziski, gan gariigi.
lilu neîstâ
Re: slikta dûða autobusâ
03.06.2005 13:02
lilu îstajai
nebija ne prâtâ zagt niku! nezinâju, ka tas jau aizòemts- vairâk tâ nedarîðu
Re: slikta dûða autobusâ
03.06.2005 13:45
to lilu istaa
vajag registreet savu niku, tad arii neviens nevarees nozagt!!! domaa citiem jaauzmin ir ka tu to niku lieto?
jautâtâja
Re: slikta dûða autobusâ
03.06.2005 22:31
Mjâ, veìetatîvâ nervu sistçma. Aizdomâjos. Ceru, ka tik ïauni tomçr nebûs, ka bûs vçlâk jâmeklç psihoterapeits. Nav arî tik traki, ka mazias nekâptu transportâ. Vakar pat lîdz centram kâjâs nostâvçja. Vienîgâ sûdzîba - karsts. Gribu palikt optimistiski naivâs cerîbâs, ka tâ ir pârejoða problçma.
Gacha
Re: slikta dûða autobusâ
04.06.2005 15:41
man ar ir probleema ar parvietosanos transportaa...agraak bij viss ok vareju braukt kur vien gribeju un cik talu gribeju, nebij man nekaadas problemas, bet tagad ir taa, ka biski babrauc...paliek slikti un ta visu dienu galva taada jociiga..taka mazliet reibst...esmu dzeris tas zales pret sliktumiem transportaa..sakuma bij ok palidzeja bet tagad pat dubultaa deva vairs nepaliidz...ko juus man ieteikt varat..pie kada arsta man labak griesties un ko man labak dariit....? luudzu iesakiet kaut ko...kaadu gadu jau mocos...
dakteris
Re: slikta dûða autobusâ
05.06.2005 14:58


derçs Ipsiloheel 10 pil.x 3 d. ( bçrnam 1/2 devas ) , pirms brauciena arî.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 4?
Ziņa: