Vîriesa dzimumtieskme

Aizsāka Erita 

Erita
Vîriesa dzimumtieskme
13.06.2005 13:48
Esu dîvainâ situâcijâ, un no visâm sajûtâm nâk raudiens. A draugu esam kopâ pusgadu, dzîvojam kopâ, bet tuvâkas atiecîbas mum sir tik labi ka reizi 2 nedeïâs, òemot vçrâ to ka viòð ir jauns 30 gadîgs vîrietis - man tas liek aizdomâties. UN bez tam - pat ðîs retâs reizes notiek ja iniciatîvu izrâdu es, ja es izrâdu ÏOTI LIELU netalaidîbu, tad nu tâ samocîti kaut kâ izdodas iekustinât vîrieti. Kamçr ir iekârdinâts, tikmçr viss ir labi. Dîvaini arî ðkiet ka ejot gulçt parasti ir pleca noglâstîðana un buèa un tad muguras uzgriezðana, ja es pati neizrâdîtu kaut kâdu iniciatîvu, tad laikam vispâr nekâdu tuvîbas mirkïu nebûtu.
Uzreiz pirmâ doma bija ka ir cita sieviete - tad ðî versija atkrita,
tad domâju un virzîju uz ðíirðanos,ka , ja es tâpat kâ sieviete viòam neintersçju - tad nav jçga bût kopâ. Viòð tik nosaka ka bûs ok, orientâcija viòam ir normâla, dzîvojis ir 5 gadus kâ precçts vîrietis, izðíîries un pçc viòa teiktâ attiecîbas ar sievu bijuðas ïoti vçsas pçdçjos gados un pçc ðíirðanâs pusotru gadu nav bijis nevienu tuvu attiecîbu. es jautâju kâdçï tad viòð izrâda simpâtijas pret mani, kâdçï pats rosinâja kopâ dzîvot, ja es kâ sieviete neizraisu viòâ nekâdu vçlmi bez stimçlçðanas? Esu iedzîvojusies kompleksos pamatîgos, bet viòð tik atbild ka ar mani ir vis kârtîbâ, ka viss bûs labi, ka nevienas citas nçsot, ka seks viòam neesot pirmâ vietâ, nu to es visu saprotu un ne jau ari man tas ir kâ primârais, bet tomçr tik svaigâs attiecîbâs ðai kaislei it kâ bûtu bijis jâbût, vismaz interesei. Bet ðâda nevçlçðanâs liek domât ka ar mani nav vis kârtîbâ, ka kâ sieviete esu nulle......es nezinu ko iesâkt, jo mîlu cilvçku un ïoti vçlçtos bût kopâ, bet nu diemþçl es nezinu vai ðî problçma ir kâ labojama, es nezinu vai tâ ir garîga- psiholoìiska problçma vai fiziska, vai vispâr tik vaina tanî ka es ðim vîrietim elementâri neesu vajadzîga, bet ðíirties viòð arî nçvçlâs. Bçt kâ sadzîvot ar to, ka nçjûtu no sava vîrieða ka viòð mani vienkârði vçlçtos pats no savas iniciatîvas? laikam jau ðâdai kopdzîvei nav prognozçjama ilga pastâvçðana.
Re: Vîriesa dzimumtieskme
13.06.2005 13:53
Nu pie pareiza secinaajuma tu esi nonaakusi.
Re: Vîriesa dzimumtieskme
13.06.2005 16:42
Varbut viòs sevi apmierina savâdâkâ veidâ, piem, mast....... Protams ka s.. nav pats svarigakais un primarais, tomer bez ta ari nevar dzivot un ja visu laiku ir japamudina, nu ludzu nu ludzu.., tad es domaju, ka jums ir jaizrunajas, varbut vinam ir kadas problemas seksuâlajâ ziòâ, varbût sieva viòu kaut kâ aizvainoja, nu piemçram, tu nekam nederi, tu gultâ man esi nulle, cik tad vîrietim vajag, uzreiz paðapziòa samazinâs.Uztaisi romantisko vakaru, apìçrb seksuâlu veïu, vîns, vakariòas un nelien pie viòa, skaties ko viòð darîs, droði vien pats sâks "Spçli"
pamçìini un lai veicas!!!!
Erita
Re: zebiekstei
13.06.2005 16:51
cik zinu, tad tieðâm bijusî sieva tika teikusi ka vinð tâds un citâds...vismaz pats tâ kâdreiz izteicâs.
Bija mums no manas puses veidoti gan romantiski vakari,gan viini, i pati nemaz nelîdu..a tâpat ni viòa nulle reakcijas, tik vârdi ka jauks vakars izdevies, esu mçìinâjusi i tâ i ðitâ, i esam mçìinâjuði izrunâties, esu devusi mâjienus, bet velti..viòam tikai nogurums vienmçr, nu nav , galîgi nav viòâ tâs vçlmes. Es nezinu kur ir problçma, kâ vien vai nu tiesâm cita sieviete prâtâ vai nu ka es galîgi nepatîku..bet atkal pretrunas - vinð mâjâs ir laikus, nekur neiet, ir kluss un kopâ dzîvot pats vçlçjâs-tâtad abi varinati nesapas. Es zinu ka man tâ pacietîba saòemt kaut mazâko sievietes sajûtu ir tikpat kâ galâ, bet nu nevçlos ar tâ vienkârsi izbeikt attieciibas, ja cilvçks visâdi citâdi ir mîïð...bet nu koks ar diviem galiem, â arii mokos.
Dace
Re: Vîriesa dzimumtieskme
13.06.2005 17:09
Hm... Bet tajâs retajâs reizçs, kad Tu viòu iekârdini uz tuvîbu - vai tajâs Jums viss ir OK? Varbût viòam vienkârði "nestâv"... ne tikai uz Tevi, bet vispâr.... Un, ja tâ, tad viòð - lai nenâktos vilties - cenðas izvairîties no tuvîbas cik vien spçka...
Erita
Re: Dace
14.06.2005 08:52
tad kad viss notiek, tad viss ir kârtîbâ, tâdçï ar esu nesapratnç.
Santa
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 09:19
Man liekas, ka viòð no kaut kâ baidâs. Varbût tev ir 80 gadi? Tad es to visu saprastu.
Edgars
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 09:25
Erita:

Cik stundas dienaa vins straadaa un vai darbs ir saistiits ar stresu ?
Kad bijaat peedeejo reizi atvalinaajumaa kopaa (projaam no parastaas ikdienas un vismaz uz 2 nedeelaam) ?
Juris
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 09:57
Edgars jau samçrâ tuvu piebraucis iespçjamam atsaluma cçlonim. Mûsu dienâs vîrietis parasti nes diezgan smagu atbildîbas nastu - nauda, iztika, dzîves lîmenis, utt. Visticamâk, ka iemesls visam ir meklçjams viòa darba vietâ - vai nav izveidojusies situâcija, kas var apdraudçt nâkotni, materiâlo stâvokli, konflikts ar kolçìiem, priekðniecîbu. Vajadzçtu izrunâties jums par ðîm tçmâm - varbût radîsies skaidrîba. Nav normâla situâcija, ja vîrietis iet gulçt ar domu "Rît es viòiem visiem parâdîðu, ko esmu patiesîbâ vçrts!", nevis "Ceru, ka manam zaíim ðovakar galva nesâp!"
Saiva
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 09:58
May be vinam ir visparastakaa depresija. Pamegini taèu parunaties.
Erita
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 10:16
Esam jau runâjuðies, sâkumâ viòam tieðâm bija problçmas darbâ, nepastâvîba un darba maiòa, bet tagad 2 mçneðus viòð darbâ jûtas ïoti labi un ir apmierinâts, pats tâ apgalvo, toreiz izrunâjâmies un man ta ssaprotams, darbs viòam ir no 8-17 - daïçji fizisks, protams ka ir nogurums.
Atvalinâjumâ mçs nekur nçsam bijuði, esam kopâ pusgadu, dzîvojam tâ pavisam kopâ 2 mçneðus, viòam netîk nekur ne braukt, ne iet kopâ, tâ kâ tik cik pirmajâ iepazîðanâs mçnesi bijâm kâdos pasâkumiòos - tik arî viss.
Nu ja esu apnikusi- es tak nçsu pieseejusi, bet nu laikam vçl nav izlçmis paskirties, iespçjams vins meklç savu ideâlu sievietes, bet es tad juutos pazemojosi, ka tiku ignoreta un tad jau sanak ka arii izmantota. Eh ja kâds tik zinâtu kâ juutos, kaa lieka un nevajadziiga.
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 10:22
Tikai nevajag izdarît pârsteidzîgus secinâjumus, kas balstîti uz sievieðu loìiku, viòð ir vîrietis un uztver lietas savâdâk!
Es domâju, ka Tu pârâk gruzies un aiz tâ, ka neizproti viòu piedzejo lietas, kas nemaz nav!

Vîrietis ir jâatver maigi un ar pacietîbu, scçnu rîkoðana tik tieðâm var izjaukt attiecîbas!

Bez tam, nepakârto visu dzîvi tikai viòam vienam, ej arî pati uz savu galvu izklaidçties ar draudzençm, draugiem, kolçìiem, studiju biedriem!
Mazâk analizç - vairâk priecâjies par dzîvi!
Erita
Re:Santai
14.06.2005 10:29
Santa,
man nav 80 gadi, man ir 27 gadi, bet vîrietim 30.
Laikam jau visticamak ka musu attiecibas ir uz skirsanas slieksna, jo tada neitraala atieksme ir tad ja cilveks apniik un es ar varu nevaru piespiest sevi mileet, nav pat runa par seksu ka tadu, tas nav galvenais, bet par miljuma izpausmi ka tadu. pati brinos kaa esu izmainijusies, ja agrak biju miilja, tad taga desu izdreseeta ka tas trauce, ka tv skatamies katrs savaa sturii,jo kad velos pieskarties, kaut vai saòemt viòa roku - tas viòam traucç iedziïinâties ekrânâ......vai nav absurds? vienkârði es pati meklçju sev mierinâjumu un attaisnojumu ,a patiesiba atbilde ir- nesu viòam vajadzîga un viss
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 10:33
Nu muïíîbas!!!
Vîrietis Tev vienkârði ir super jûtîgs pagadîjies un ja Tu viòam pieskaries, tad viòð uz 1/2h pazaudç filmai saturu, tapçc arî izvairâs no 2 darbu darîðanas vienlaicîgi!
Viòð: meklâ to îsto un vienîgo sievieti, kas to sapratîs un pieòems un arî izpildîs viòa prasîbas. Kâdu laiku, lîdz viòð bûs pieradinâts, dievinâs to sievieti un tad tâ sieviete varçs darît visu, ko vçlçsies!
Jautâjums: vai Tu bûsi tâ sieviete ...
Santa
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 10:36
Pçc sievieðu loìikas, tev ir taisnîba. Bet vîrietim var bût kâda viòam vien zinâma problçma vai iedoma, ko mums nesaprast.
Ja vari, pacieties. Nav jau uzreiz "tapoèki papalm".
Ir tâda grâmata - Kâpçc vîrieði neklausâs un sievietes neprot noparkot auto. Varbût tur var ko atrast?
Vispâr tev taisnîba - mistika ar to tavu vîrieti.
Varbût viòð prâtâ bûvç sapòu auto vai projektç ìeniâlu mâjas lapu. Bet parasti tomçr sekss vîrieðiem ir ïoti svarîgs. Bûs dzîvç baigi aplauzies.
Nesasteidz notikumus.
Erita
Re: Dusmai
14.06.2005 10:39
gruti taa priecaties par dziivi,ka redzu ka lai kaa censtos tapat nekas netiek novertets, nu bet pasaki ludzu cik tad taa spacietiiba spietiek? es dzivoju ar cilveku ka ar kaiminju vienistabu dzivoklii. es varu iejsuties gan vina sajutas gan atbalstiit un palidzeet vinam, ja vien vins pats to lautu...bet es nespeju vairs sajusties ka nekas, kaa nule, ka lai es priecajos par dziivi ja manii kompleksi peec sadas atieksmes aug augumaa, ka cilveks aks ir miljs, vienkarsi mani neuztver ka sievieti. tas vienkarsi iekseji salauz, es aju no pasa sakuma centos visu uzlabot, kaut ka saprast un ticet viòa muþigajiem nogurumiem u.t.t, vienkârði ir sirds pilna un es tieðâm apskauþu JÛS VISAS LAIMÎGÂS, kuras jûtas kâ sievietes, man taga dpaðai jadomâ kâ tikt laukâ no kompleksu purva, smagi.
Erita
Re: Dusma
14.06.2005 10:42
pati jûtu ka nebûðu gan, jo es viòam vienkârði nçsu vajadzîga. Es vairs viòam netuvojos filmu laikâ, neuzbâzos, ir vis kâ viòð vçlçjâs, bet nekas nemainâs, drizâk te vîrietim balnasee juutiigums ar egoismu.
Santa
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 10:45
Pastâsti viòam kâ tu jûties. Cerams viòð kaut kâ nebût reaìçs.
Var paòemt uz ðoku - saki, ka gribi iet uz zagsu un precçties. Tev laikam vairs nav ko zaudçt. Ej uz visu banku blefojot. Un tad noreakcijas varçsi izdarît secinâjumus. Jûs dzîvojat tavâ vai viòa dzîvoklî?
Varbût viòam nebija kur dzîvot vai arî gribçjâs bût apmazgâtam un pabarotam, kamçr nâks labâki laiki?
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 10:50
Nu liec tak viòu mierâ! Vîrietis nevar darît 2 darbus vinlaicîgi - uztvert filmu un èubinâties ap Tevi! Par egoisti tik pat lielâ mçrâ var nosaukt arî Tevi, jo Tu ar varu gribi piespiest, lai viòð darbojâs ap Tevi tad, kad viòð ir aizòemts!

Nepiekrîtu Santai - tâ vîrietim tiks radîts vçl lielâks ðoks un vienîgais ko saòemsi bûs naidîga pretreakcija!
Esi gudrâka!
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 10:52
Ir jau tâ, ka diviem vieglâk dzîvot pasaulç... Bet manuprât, Tev paðai par sevi jâtiek skaidrîbâ - vai viòð ir Tavs îstais cilvçciòð. Ja ir, tad Tu visu izturçsi un tas bûs tâ vçrts. Starp citu - vai jûs strîdaties, vai arî tu vienmçr mîïâ miera labad piekâpies, lai tikai nebûtu kaðíi?
Erita
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:02
dzivojam mes pie manis, bet naudas lietas mums katram savas, ta ka visn pats pastav par sevi,neatkariigi un palikt viòam tapat ir kur,tadeïj dzivosanas pec te sis variants atkriit, beztam cubinaties ap vinu ar nevajag, tas vinam nepatik, tadelj par so jautajumu nav verts izverst diskusiju.
par tiem blefiem....manu nostaju par preceesanos vins zin - es to neveelos un tadas reizees vins tik nosaka, nekad nesaki nekad...un kadas paris reizesw vins ir izteicis fraazi...nu kad mes precesimies, tad....bet to es neuztveru nopietni, jo tie ir tikai vardi, ta ka abi esam jau dzivojusi precetu cilveku dzives,tad zinam ka tas ir, man diemzel no pirmas laulibas bernu nav, un cik noprotu ar so virieti, kaut vins neskatoties ne uz ko ir miljs un es vinu cienu, tomer laikam jau mums gimenite neiznaks, jo vienkarsi nav pat reaalas, prakstiskas iespejas lai pie berna tiktu. nu tas ta humora teiciens. Blefot un spelet teatri man nav jega jo kaa jau teicu ar varu nevienu nenotureet. Es nesu vieglpratigas dabas, tadelj censos ticet ka te nav krapsana, bet nu aizdomiigumu rada sada kaiminju dziivosana.
Erita
Re: pinkrose
14.06.2005 11:05
stridi ir bijusi, nepiekapjamies neviens, abi spitigi, es nepieveru acis uz lietam kas skar manas juutas un ja mani aizskar un spelejas ar vardiem, tadelj miera labad es nepiekaapjos gan, bet tai pat laika es nesu histeriska, neblauju un neaardos, censos runat, bet virietim nepatiiik runat, nepatiik klausiit, tadelj esu rakstijusi vestules ko atstaju uz galda no riita, taja diena efekts ir, bet islaiciigs. tada sajuuta ka vinam vienkarsi neaizskar mana saape. es esu ari protams egoiste, jo miilu un velos sanemt kaada semocijas arii pretii.
Maijina
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:15
Prostatas problemas vai dzilja depresija. Vai ari Tu esi dura.
Labaak nesaukshu
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:22
Baidos, ka te ir liidziga situacija. Vinam negribas tik daudz un vinam tas nav svarigi. Man ir 10 gadu stazs ar identisku viirieti, vins ir super viirietis, ideaals teevs, bet sex vinam biezhaak par reizi 2 nedelas nevajag. Staav vinam viss ideaali, apmierinaat prot i ar pirkstiem, i oraali, bet vinu tas neinteresee....:)))

Es arii ljoti mocijos, ka ar mani nav riktigi, bet iistenibaa nav riktigi ar vinu, jebshu mums nesaskan veelmes, bet tamdel jau gimenei nav jaaizjuuk!

Par to prostatu vareetu buut taisniba, bet jaunibaa nebija un arii tad interese nebija:(((
:o(
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:23
Mjaa, viirietis 30 gados negrib sexu 8(
Nepatiik, ka miiljotaa sieviete vinjam pieskaraas - nu TV skatiishanaas jau nu nav nekaads attaisnojums - viseertaak ir skatiities apguljoties abiem blakus :)
Ja vinjsh tevi patieshaam miileetu, tad taa neuzvestos.
Vai vinjsh reiz ir pateicis, ka miil tevi?
Tija
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:31
Pazîstamas izjûtas. Mans uzskata, ka sievietes sûtîba ir ciest! Goda vârds, viòð tâ domâ! :) Man bieþi vien arî rokas neceïas - ja tu tçlo vçso, es arî, bet vçl divkârt vairâk. Bet mans secinâjums - tas nedarbojas. Tikai ar pacietîbu un tieði tâ, kâ TU TO GRIBI! Ja gribi paòemt viòa roku, kamçr viòð skatâs filmu, paòem, atgrûþ, paòem vçlreiz! :) Tâds aukstums un egoisms, manuprât, tomçr ir aizsargreakcija, ja vçlies uzzinât, pret ko, cînies tâlâk. Ja jau interesçjies, viòð tomçr Tev nav vienaldzîgs! Viòð ir tâ vçrts, vai nav arî tâ vçrts - atkarîgs no Tevis paðas!
Erita
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:35
Nu tik ludzu nevajag apvainot un saukt par duru, zosi u.t.t, man ir tâ gruti arî aprakstît esoðo situâciju niansçs.Drizaak te uzliesmo manas emocijas, ja es zinâtu tâ droði ka tieðâm te nav iejaukta cita sieviete, man varbût nemaz neuzpeldçtu ðâds jautâjums. jautâjums sievietçm, vai tieðâm Jûsos nekad neuzsit asinis ats ka sajutât kaut ko ne tâ? vai tieðâm spçjam bût tik savaldîgas un tçlot noklusçjot,izliekoties ka nekas nav noticios, ka jûs nemaz nesatrauc ka neveidojas saskanîgas harmoniskas, miïas attiecîbas? Vai tieðâm es tâda viena "vientiesîte"kura vçlas atklâtas sirsnîgas un tai pat laikâ protams arî tuvas attiecîbas ar mîïoto vîrieti. Es zinu ka aizdomîgums nevietâ, tadçï to apvaldu un sevi saturu grozos, jo reala tâda pamata nav, pieíçrusi nçsu, bet .....es protams meklçju vainu sevî, ka nçmsu tik jauka un skaista, ka nespçju viòam ðíist iekârojama u.t.t, tâ nav sevis nolikðana, tik elementârs uzmanîbas trûkums no sava vîrieða. Vai tieðâm ir tâ ka vairumns sievieðu tâ dzîvo, ka samierinâs ka vîrietim pietrukst laika miljumam un kâ attaisnojums tam ir tads ka virietis tak nevar skatiities reize tv un paciest 3 sekunzu tavas rokas pieskarienu, tas novers....nu tas tacu ir absurds. tas nav godiigi.
Fridis
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:43
Varbût no Tevis nekâ cita ko paòemt nav, kâ tikai ðo pieskârienu. Ja vecis ir intelektuâli tendçts, bet Tu - mâjsaimniece, ìimenes un seriâlu pele, tad vecim pat nestâv uz Tevi ar visu Tavu ðíebinoðo mîïumu, pakïâvîbu un kurpju laizîðanu. Viòð ir gudrs puika, klusîbâ sakârtos jaunu dzîvi un tad aizcirtîs durvis ar blîkðíi. Pagaidâm tikai klusîbâ veìetç pie Tava hipertrofçtâ mîïuma. Reizçm tas var tâ pieriebties, ka ar skuíi nav par ko îsti parunât, bet maigoties viòa lien no rîta lîdz vakaram. Bet, Jums, vecençm, tiklîdz ilgâk nav bijis kniebiens, sâk trîcçt rokas un Jûs esat gatavas salauzt visu pasauli, lai tiktu pie seksa un "klât" savam vecim. Meklç ðeit.
Erita
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:44
Nu bet vai tad dzivojot kopaa bez siem vârdiem kâds ir izticis?
Tik TRAKI IT KA NAV GAN.

Tijai: paldies par komentaaru, bet zini, man ar ta ir ka vairs rokas neceljas un sajuuta ka pazemojos ta viòam uzbâzoties, esu reaala un saprotu ka "lubovj prosla", jâsaòemâs un jâraugâs patiesîbai acîs, kâ var justies ka sajuuties nemiileeta? protams bija sakum agan teiktie skaistioe vardi un t.t., bet visn ir tas viriesu tips kas ðâdus vârdsus saka loti reti, ir uz ieksu versts, neruniigs.....a varbut es te tik atkal mekleju attaisnojumu virietim?eh........
:o)
Re: Vîriesa dzimumtieskme
14.06.2005 11:45
Tieshi taa - vai vinjsh ir taa veerts vai nav, jo cilveeks dziivo ~75-90 gadus (dziive viena), padomaa, vai naakamos 30 gribi pavadiit kopaa ar viirieti, kam TV ir svariigaaks par tevi, par sexu nemaz nerunaajot. Tas jau ir tagad, kad kopaa esat tikai 1/2 gadu un kopaa dziivojat 2 meeneshus, kas buus peec pieciem gadiem, peec 10 (cilveeki tikai kljuust vecaaki).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 18?
Ziņa: