Kursh ir labs gastroenterologs?

Aizsāka HoneyBee 

Kursh ir labs gastroenterologs?
14.06.2005 22:12
Palasiiju Forumu un secinaaju, ka sheit ir daudz patiesi zinoshu cilveeku, taadeelj veeleejos luugt padomu.

Jau vairakus meeneshus man teju katru reizi peec eeshanas pamatiigi uzpuushas veeders. Vairaakus paartikas produktus, augljus nepanesu pilniibaa. Ar vien biezhaak ir slikta duusha peec eeshanas un nereti neilgi peec eeshanas jaaiet uz wc, jo ir paaraak slikta duusha... Kad par to staastu gimenes aarstam, vinjsh atbild, ka studenti neregulaari eed un taa jau gadoties. Tachu mana pashsajuuta pasliktinaas un ziimiigi, ka manai mammai un vesmaaminjai ir bijis smags koliits, taadeelj pieljauju, ka man tas vareetu buut iedzimts. Lai to visu noskaidrotu, man ir jaadodas pie gastroenterologa, tachu nav ne mazaako ideju, pie kura lai eju...

Vai varat ieteikt labu gastroenterologu?

Saiva
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
15.06.2005 15:05
Vispirms nomaini gimenes arstu.

Pec tam dodies vai nu pie daktera Puíîða Stradiòos vai Meþeckas Arsaa (bet pie viòas jagaida lielaas rindaas). Puíîtim vari zvanit pa taisno uz Stradinu Gastroenterologijas nodalu un teikt, ka lieta steidzama. Pienems bez rindas, un kadus 10 latus par viziti paprasis. Labs dakteris - simpatisks un iejutigs.
dakteris
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
15.06.2005 15:20


Stradiòos - prof. Danilanâns.
dakteris
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
15.06.2005 15:21
atvainojos - Danilâns.
Jap..Danilaans labs...Stradinjos labs arii Dr.Selesznovs, Dr.Pokrotnieks
krivais
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
16.06.2005 07:37
Danilâns ðkiet ir nodzçries.
Pokrotnieks un Selenzovs itkâ OK bet tie drîzâk ir endoskopisti nevis gastroenterologi.
Ja runa iet par stradiem - ietektu Puíîti (viòð gan ðíiet uz sitienu ir atvaïinâjumâ).
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
16.06.2005 09:18
Paldies par ieteikumiem! :)
nukasiko
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
16.06.2005 16:45
varu ieteikt Gastro Linezerâ. Tolmanis, Leja u.c.
Mezhecka ARSA.Ljoti laba
dakteris
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
18.06.2005 07:12

Krivais - Danilâns nav nodzçries . Komentâri riebeklîgi un nepatiesi.
Ja visi tâdi speciâlisti bûtu .
krivais
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
18.06.2005 11:09
Es domâju savâdâk.
Viennozīmīgi vajag izmeklēties,bet iesaku padomāt.....

Ikdienā mēs nepievēršam uzmanību mikroorganismiem, kuri ir mūsu gremošanas sistēmā un to ietekmi uz vispārējo veselības stāvokli. Ir krasi mainījušies vides un uztura faktori, kas saasina gremošanas sistēmas mikrofloras pareizas darbības nozīmi. Lietojot dažādu veidu antibiotikas, gremošanas sistēmā tiek iznīcinātas gan labās, gan sliktās baktērijas. Šie procesi notiek „apslēpti” un ir pašregulējoši. Neuzmanīga un nekontrolēta antibiotiku lietošana izraisa trauslo gremošanas sistēmas mikrofloras balansa sagrūšanu.
Par problēmu ir kļuvuši nepareizas ēšanas paradumi, neregulāra ,sasteigta ēšana. Pārtika ir piesātināta ar ļoti daudzām mākslīgi radītām ķīmiskām vielām un konservantiem. Ikdienā arī stress ietekmē mūsu organisma fizioloģiskos procesus. Dzeramā ūdens hlorēšana un flora savienojumu lietošana iznīcina gremošanas sistēmas mikrofloru un tai nepieciešamās baktērijas.
Tā visa rezultātā ir pieaugušas dažādu veidu saslimšanas un tikai tie, kuri domā par savu veselību , ilgdzīvošanu un dzīvesprieku, priekšroku dod ekoloģiski tīriem pārtikas produktiem. Lai savlaicīgi novērstu iespējamās saslimšanas un dzīvotu veseli, uzturā ir jālieto produkti, kuri attīra un uzlabo mūsu organismu un tāds ir „Baobablife”. Šis produkts ir gatavots no baobaba koka augļiem un tas sastāv no dabīgām augu šķiedrām, prebiotiķiem un antioksidantiem.
„Baobablife” iedarbība uz organismu:
• atjauno un nostiprina zarnu dabisko mikrofloru, pateicoties Inulīna prebiotiskajai darbībai;
• regulē zarnu trakta darbību, to nodrošina Baobaba augļa mīkstuma šķiedras un sastāvs, BaobabLife ® veic maigu un nekaitīgu gremošanas trakta tīrīšanu;
• efektīva pretvēža profilakse zarnu traktā;
• samazina apetīti, tas notiek pateicoties Konžas auga glukomonātam – dabīgam apetītes ierobežotājam, tādējādi izpaužas ķermeņa svara samazinošais efekts;
• paaugstina organisma tonusu un aktivizē imūnsistēmu, ko izsauc ļoti augsts C vitamīna saturs Acerola ķiršu un Baobaba augļos;
• izteikts antioksidantu efekts, ko izsauc dabīgie antioksidanti Baobaba augļu mīkstumā, Acerola ķiršos un Dzērvenēs;
• imūnsistēmas aktivizācija un efektīva šlakvielu izvadīšana pateicoties Dzērveņu ekstraktam;
• efektīva organisma detoksikācija;
• organisma apgāde ar daudziem vitamīniem un minerālvielām;
• alerģisko reakciju samazināšanās, organisma atjaunināšanas efekts, impotences un prostatas novēršana.

Šo produktu plaši pielieto sirds un asinsvadu, diabēta ārstēšanai, kuņģa un zarnu trakta slimību ārstēšanai, resnās zarnas vēža profilaksei, ķermeņa svara regulēšanai.
Produkts ar ECOCERT sertifikātu.
Konsultācijām: mob.28202130,e-pasts: dzigune@gmail.com
Pati ārstējos pie prof. Danilāna. Labs ārsts. Pirms pusgada atklāja ļoti smagu slimību pateicoties profesoram varu dzīvot kā normāls cilvēks.
grrrr
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
15.09.2010 02:18
Danilāns fantastisk ārsts un Mežecka arsā VNK IDEĀLA.
šķiet krivais ir nodzēris sajēgu
Vai Liepājā arī ir kāds labs gastroenterologs?
mammaam
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
13.11.2010 17:30
Ko varat tekt par bērnu gastroenterologiem Ā.Marksa Ebele, V.Dubļinska, doc.EPlatkāja, I.Eglīte, I.Kaže., kuri strāda Vienīvas gatvē 45, Bērnu klīn.slimn.konsult. pol.. Nepieciešams atrādīt bērnu lai dotu slēdzienu par CELIAKIJAS esamību vai nē, jo analīzes liecinā ka šī slimība iespējama. Bērnam tūlīt būs 7 gadi, pie kura labāk būtu meklēt palīdzību ??? Iespējāms ir vēl kāds pieprasītāks, labāks un t.t. iepriekš pateicos.
A.Maksa Ebele zem katras kritikas.:( noteica zidainim alergiju no piena -BEZ JEBKADU ANALIZU VEIKSANAS. :(( noradija, ka javeic virkne izmainju edienkarte, kuras nebija iespejams istenot(zidanis needa ne sojas bazes pienu, ne kokosa pienu, ne piena maisijumu alergjiskiem berniem). beigas izradijas, ka nekadas alergijas nav.(tikai vecaki parnervozejusies un izterejusi brangu naudinju)
Vakar biju pie daktera Mārcis Leja Gastro centrā. Nevienam neiesaku, Vins vienlaicīgi slēdzienā man ierakstīja lietot papildus skidrumu, kaa arii noriikoja uz cukura paarbaudi, lai noskaidrodu kaapeec dzeru tik daudz skidruma. Tas ir viss ko man pateic peec triju gadu mociibaam ar veedersaapeem un samaksaatiem 39 ls par konsultaaciju. Izteereeju 3h laika un naudu,lai man bez jebkaadaam paarbaudeem pateiktu-lietojiet sabalanseetu uzturu
Jā, uz Līnezeru viennozīmīgi iet neiesaku. Es arī tur biju pie Tolmaņa par tiem pašiem 39Ls. Vienīgais, ko viņš man pateica, ka man vajag vairāk sportot. Par to, kādi ir iemesli manām mocībām, neko tā arī nepateica.

Tagad domāju aiziet pie Danilāna, dzirdēju labas atsauksmes. Bet esot grūti pie viņa tikt... :(
Ezis99
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
06.02.2012 14:51
Danilāns arī uzskata, ka vajag sportot. Domāju saņemsi līdzīgu atbildi :)
ārzemnieks
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
23.10.2012 01:29
Da visi viņi labi kamer piegūž savas kabatas. Un tas kad mūsu likumi klibo tas arī viņiem uz vienu roku. Būtu ārzemēs viņs tā pateicis, ar licenzi būtu jau sen atvadijies. Varētu iet simlatniekos. Tur cilvēki maksā lielus nodokļus , bet par to nezina kas ir kukulis dakterim un visi ir vienādi. Un pats galvenais, kad palīdz tiešajā vārda nozīmē, bet nevis tikai paņem naudiņu un pasaka par to tev pāris vārdiņus....pie mums te Latvijā vajag viena "kliba vācieša"...uztaisītu te naturālo atlasi
39 LVL par konsultāciju- jo majo!!!!
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
26.05.2013 14:06
Galvenā bēda ir tā, ka gastroenteroloģijā noteikt problēmas cēloni vairumā gadijumu nav iespējams. Un tātad arī pamatot vienu vai otru ārstēšanas veidu nav iespējams.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
egle1
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
26.05.2013 19:25
Es biju pie gastroenteroloģes Altbergas Arsā, bet viņa pieņem arī Stradiņos. Veicu analīzes un izmeklējumus par 300 latiem, bet man neko tādu neatrada. Izvirzīja pieņēmumu, ka tas no stresa. To, starp citu, teica arī citi dakteri. Toreiz pāris mēnešus padzēru nervu zāles, bet tad atmetu, jo tas tāpat neko neatrisina. Tāpēc diži vainot ārstus arī nevajag. Tiešām stress visu laiku var novest organismu, ka rodas sāpes, arī kuņģī. Ja jums "kobra" neko neatrod, nomierinieties. Un tiešām mēģiniet pamainīt dzīvesveidu.
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
03.06.2013 17:51
Ir taču tāda lieta kā funkcionālie gastrointestinālie traucējumi, kur vainīgs ir tikai un vienīgi prāts. Tāpēc liela daļa gastroenterelogi ir tādi patīkami, pozitīvi cilvēki. Smaidiet, domājiet pozitīvi, sportojiet!
Nekurà gadijuma nav labs dakteris Mārcis Leja.
Re: Kursh ir labs gastroenterologs?
30.11.2016 13:35
Ko tad Mārcis tādu sliktu izdarija?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 24?
Ziņa: