Nesaprotos ar drauga dçlu

Aizsāka Sportiste 

Sportiste
Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 10:34
Man ir problçma un nav ar ko parunâties. Es nesaprotos ar sava drauga dçlu. Kad viòð ierodas mâjâs, es mocos ar diskomforta sajûtu. Tas turpinâs jau divus gadus. Sâkuma domâju, ka varçðu viòu pieòemt, sadzîvot, bet nesanâk, situâcija ar katru reizi saasinâs un rodâs jau konflikts starp mani un draugu. Viòð, par laimi, nedzîvo kopâ ar mums, bet reizçm atbrauc uz daþâm dienâm. Un tâs dienas man ir îsta elle. Es neesmu pieradusi dzîvot kopâ ar kâdu treðo. Mani tas dzen izmisumâ. Es tajâs dienâs cenðos vçlâk ierasties mâjâs, vazâjos kaut kur apkârt, ja nav treniòa. Nezinu kâ tik ar to galâ. Jûtu, ka labi vairs nav.Gribu piemetinât, ka dzîvoju sava drauga mâjâs un saprotu ar prâtu, ka tâs ir arî viòa dçla mâjas.
Nu padomâ, kas tad îsti Tevi kaitina ? Nevazâjies apkârt, bet taisni esi uz vietas.
li
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 10:51
Greizsirdîba?
Konkurence?
Vienkârði privâtîpâsnieciskas tieksmes?
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 11:08
man bija draugs, kura meita no manis (nez kapeec) paniski baidiijaas - jau no pirmaas dienas :)))))
pashkjiiraamies jau peec pusgada...

bet Tu turies jau visamz divus gadus - taatad miili viirieti. tad varbuut nemeegjini BEEGT no probleemas - probleemas nemeedz pazust.
salna
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 11:10
Cik jums ir liela vecuma starpiiba???
Sportiste
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 11:14
Aizdomâjos. Laikam tâ ir greizsirdîba, jo ðíiet, ka drauga jûtas nav tik stipras kâ mançjâs un dçlu viòs mîl vairâk kâ mani. Kaitina, tas, ka dçls ir îsts loderis(pieaudzis loderis) un izmanto tçva labo sirdi. Es nevaru arî sadzîvot trijatâ. Vispar neesmu arî îpaði sabiedriska. Man patîk vientulîba vai divvientulîba, nepatîk lieki cilvçki mâjâ. Nu vienreiz esmu nonâkusi sprukâs.
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 11:15
laikam gruuti dziivot ar apzinju, ka viirietim noziimee mazaak, nekaa vinjsh Tev :((((
Sportiste
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 11:16
Salnai: Gadu starpîba - ar draugu - 14 gadi, ar dçlu - 8 gadi
Sportiste
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 11:18
Pareizâk sakot, draugs vecâks par mani 14 gadus, bet dçls jaunâks par mani 8 gadus.
Ilzy
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 11:19
mjaa... sareþìîti... ar varu jau neviens neiepatiksies....
mçìini to visu citâdâk uztvert - mçìini atrast sîkajâ kaut ko pozitîvu, kas tev varçtu patikt... mçìini viòam pielîst - parunâjies par kaut kâdâm viòam svarîgâm tçmâm, noperc viòam kaut ko forðu, aizej ar viòu uz kino...
cik tam puikam ir gadi?
iespçjams, ka tev tas puika asociçjas ar drauga iepriekðçjo sievu... mçìini no tâ tikt vaïâ - mçìini viòu asociçt tikai ar savu draugu, nedomâ par to otru sievieti...
ja galîgi nevari atrast ar viòu kontaktu (ja viòð pats negrib kontaktçties) tad vienkârði uztver viòu mierîgi - esi pârliecinâta par sevi, neuzbrûc viòam, bet palîdzi - piemçram mâjâs uzvedies kâ saimniece - ûztaisi viòam hamburgeru vai palîdzi praktiskas dabas jautâjumos...
ATABE
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 11:55
Es ïoti ceru, ka mana situâcija nebûs tâda - man ar draugu ir tikpat liela gadu atðíirîba un ar viòa meitu 6 gadi - vçl neesam pazîstamas, bet man ar draugu ir pietiekoði nopietnas attiecîbas, lai tas sekotu.. Es sâkðu ar pozitîvu paðas pieeju un tad jau redzçsim..
Nevar salîdzinât vîrieða jûtas pret bçrnu un jûtas pret mîïoto - tâs abas ir vienâdi svarîgas un jâatceras, ka ðeit kaut kâdai greizisrdîbai nav pamata - Sportiste, ja viòa bçrns ir pie jums, tad tas ir tikai normâli, ka viòð pievçrðas viòam krietni vien vairâk, jo ikdienâ viòi netiekas!!! Tas ir jâuztver kâ paðu par sevi saprotamu gribi vai negribi + ir jâiesaistâs visâ nevis jâizvairâs!!!
heelijs
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 12:18

tikai 8 gadu starpiiba.. var arii iznaakt paarguleet ar drauga deelu :)
Sportiste
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 12:25
Dçls jau ir pieaudzis, mçginaju jau kontaktçties, bet vins âtri vien uzsçdâs man uz kakla. Uzaisi to, izdari to, nomazga traukus, iebrauc veikalâ, tad jau palûdz ar manu maðînu pabraukât, tad naudu utt. Saka mani jau izrîkot. Sapratu, ka tâ tâ lieta neies un noliku viòu pie vietas.Mçs abi pçc rakstura esam dominçjoðie. Pilnîga raksturu nesaderîba.
Lilina
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 12:53
Manupraat, ir tikai loìiski, ka viirietis savu bçrnu mîl vairâk...par tevi. Ko tad tu gribeeji? Vinð (deels) jau arii juutaaas apdraudeets taapat kaa tu & vinsh nepieljaus, ka tu kljuusi par maajas saimnieci ....un principaa tas nebuut nav nepareizi. Kas tu taada esi? starpcitu, taadaam kaa tu ir tieksme beernus saukt par loderiem un neko nedariitaajiem, kas izmanto savus vecaakus, bet diez vai tev ir tiesiibas kaut ko taadu runaat!
meegjini atrast kopiigu valodu, saprast, kas tev iisti nepatiik, paarkaapt paari savai nepatikai (TAS IR IESPEEJAMS...ZINU to no pieredzes), mainiit savu domaashanu. Attieciibas ir iespeejams uzlabot. Ja nevari, tad taa jau ir tava probleema, vismaz meegjini! Gribi miileet savu viirieti? miili vinju ar visiem vinja beerniem!
heelijs
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 12:59

ja nespeej saprast pati, vari griezties pie speciaalita, kursh, vinjam maksaajot saakot no 10ls/stundaa, paliidzees tev saprast.. sheit nezvai tev kaads paliidzees.
Sportiste
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 15:43
Zinu, ka savam es pâri nekâpðu un zinu, ka starp tçvu un dçlu arî nestâðos. Ku ir izeja?
zâlîte
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 16:03
Kur tu redzi izeju, ja neko nevçlies mainît ? Strupceïð !
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 16:26
1. Vienkârði skaidri nodefinçjiet savstarpçjo attiecîbu robeþas, cik, ko kurð, kuram...
2. Uztver lietas pozitîvâk
3. Mazâk rocies pa sîkumiem un neveic nekâdas ala katra vârda nozîmes analîzes.
Mia
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
17.06.2005 21:09
Tev ar draugu atklâti ir jâizrunâjas. Ja jûtas ir abpusçjas, viòð centîsies Tevi izprast un ðo situâciju kaut nedaudz mainît. Ja dçls ir pieaudzis, tad smieklîgi ir apgalvojumi, ka viòam tik ïoti nepiecieðama tçva uzmanîba, jâ, varbût pleca sajûta, bet ne uzmanîba kâ mazam bçrnam.
Ko Tu iisti gribeetu, kam buutu jaanotiek, jaamainaas...?????
Definee pati, kas ir Tava probleema (?), ja veelies (cerams) to risinaat...

(Tavam draugan ir deels veel pirms Tavs draugs kljuva par Tavu draugu...)
...
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
18.06.2005 07:20

kad saistâs ar vecâku vîrieti, kam lieli bçrni vai bçrni vispâr - bçrni paliek , bet sievietes mainâs. dari ko darîdams , apdomâ galu ...
Un lai cik jûtas bûtu abpusçjas - ar bijuðo sievu netiekas, bet ar bçrnu tiksies vienmçr. Laikam tas vîrietis tik ïoti nemîl un vai mîl vispâr, bet Tu varbût mîli viòa mâju un naudu ?
Sportiste
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
18.06.2005 17:35
Esmu pati nodroshinaata materiaali. Mani neinteresee ne maaja ne nauda. Man jau nebuutu taas dusmas, ja deels muus nebuutu apzadzis jau vairaakas reizes, iznesot no maajas naudu un veerstlietas. tur tas suns apraksts. Savos agdos vinshs nestrada, izmests no visiem iespeejamiem darbiem. Par to jau man tas naids. Es nevaru maajaas naudu atstaat, jo zinu, ka taa pazudiis. Veel jo projaam makaajam vinja paraadus kazino. Par to taas dusmas, ne par ko citu. Laikam vajadzeeja ar to saakt. Zinu, ka tas cilveeks nemainiisies.
zâlîte
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
18.06.2005 19:27
Un kâ uz ðo visu reaìç draugs ?
Sportiste
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
18.06.2005 22:26
Vinhs neko nevar izdariit. Atnjeema mashiinu, nedeva naudu, paraadiija durvis, bet uz laiku, jo ljoti miil savu deelu un nespeej no vinja atteikties uz ilgu laiku, saprot, ka tas cilveeks aizies neceljos. Veda vinju pie psihologa , bet rezultaata nekaada. Cik saprotu taada situaacija jau turpinaas sen. Es to uzzinaaju tikai pirms kaada gada.Kaadreiz mans draugs bija ljoti nodroshinaats, bet tad aciimredzot bizness izjuka, bet ambiicijas palika.
Bet runa ir par to, ka teva miilestiiba staav paari visam. Ir vinjam veel 2 deeli, vecaaki, kuri dziivo atseviskji, arii protams pirksti pa gaisu, mani ignoree visu sho laiku, bet vismaz vinji neriikojas tik cuuciski. Saprotu, ka ir grruti paardziivot, ka teevs pameta vinju maati.
nu jaaa, izklausaas, ka taa psihologjiskaa konsultaacija vairaak ir vajadziiga Tavam draugam...
(protams, nav jaaaukleejaas ar pieaugushu deelu... kaa arii nav jaajuutaas vainiigam, ka attieciibas ir paartrauktas ar bijusho sievu...)


nu, jaaaaa, personiigi es ne mirkli ko taadu neiztureetu...!!!!
...
Re: Nesaprotos ar drauga dçlu
19.06.2005 00:52
Visvairaak man patiik shis- ierodas babulis sveshaa maajaa, kuraa dziivo teevs un deels un tad deela paraadiishanos sauc par- nepatiik man sveshi cilveeki maajaa!!!??? Tev vinjsh ir svesham, bet Tavam draugam tuvaakais cilveeks- deels- lai kaads arii nebuutu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 8?
Ziņa: