problçma. Help.

Aizsāka kerija 

problçma. Help.
21.06.2005 17:01
Pçdçjos pâris gadus, galvenokârt, vasarâs mani moka viena problçma! Un tieði ðodien tas atkal atgadîjâs. Visu dienu ir ïoti normâla paðsajûta, viss ir ok, tad iekâpju sabiedriskajâ transportâ (nâkas stâvçt kâjâs), un jau pçc daþâm pieturâm sâku smagi elpot, þâvâties, viss kïust neskaidrs, ðodien pa uz mirkli pakritu, tad nâkamajâ pieturâ izskreju ârâ, apsçdos uz soliòa, un pçc pâris minutçm attçls kïuva skaidrs, jutos jau daudz labâk, tikai galva nedaudz sâpçja. Tâ ar mani ir noticis vairâkkârt, arî stâvot veikalâ garâ rindâ. Gribçtu uzzinât, kas izsauc manî ðâdas veselîbas problçmas? Vai ir jâgrieþas pie ârsta? Un kâ sev ðâdâs situâcijâs palîdzçt?
es
Re: problçma. Help.
21.06.2005 17:04
nju man arii taa ir.,..jaataziistas jau visu manu dziiviiti...esmu veikusi dazhadas analiizes, nekaadas vainas nav- dakteres ieteikums ir un paliek - izvairiities no sabiedriskaa transporta un telpaam kuraas ir slikta ventilaacija...
zâlîte
Re: problçma. Help.
21.06.2005 17:06
Kad sanâk braukt ar sabiedrisko transpotu, tad arî þâvâjos un no bezgaisa ìîbonis nâk. Tas pats ar garâm rindâm veikalos. Nedomâju, ka tâ bûtu kâdas slimîbas izpausme.
Re: problçma. Help.
21.06.2005 17:15
Man arî tas pats!:)
Organisms signalizç, ka trûkst skâbeklis un par daudz visâdu "mçslu" telpâ!

Pa manam normâla organisma paðsaglabâðanâs reakcija!
Re: problçma. Help.
22.06.2005 10:48
Man arî tâ ir visu manu mûþiòu, cenðos izvairîies brauktpârpildîtos transporta lîdzekïos, ilgstoði stâvçt u.t.t. Sadzîvoju ra to.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 6?
Ziņa: