vçzis

Aizsāka Maira 

...
Re:
25.06.2005 23:22
Atkal nonaakam pie taa, ka pie pacienta naaves vainiigs aarsts, nevis slimiiba.

Jebshu lielaaka alga man spiid tad, kad izplatiishu Koraljljuudeni un Tjanshi esot paarliecinaats, ka tas ir sviests, pie tam daargs sviests?
...
Re: Mellene
25.06.2005 23:24
Un kur shiis zinaashanas buutu guustamas?
Kaa Tev shkjiet par ko raksta mediciinas literatuura (Latvija aun pasaulee), par ko runaa kongresos un profesionaalju saietos, ja ne par jaunaam terapijas iespeejaam?
Jebshu labs ir tikai tas, ka garantee muuzhiigu dziiviibu un veseliibu, t.i., briinums? Taa gribeetos, bet dziivee taa nav.
Re: vçzis
25.06.2005 23:25
Sveiki, visapkârt!

Man jau te izskatâs pçc kârtçjâ komunikâcijas errora starp pacientu/piederîgajiem un ârstu!

otto, pilnîgi pareizi medicîna nav mâksla par ziliem brînumiem!
BET ja ârsts kârtîgi un godîgi izstâsta kas ir noticis, kas operçts, kur metastâzes, ko var un ko nevar izdarît, atbild uz visiem muïíîgajiem jautâjumiem, tad cilvçkam nerodas tukðuma un neuzticîbas sajûta, kuru viòð izmisîgi cenðâs aizpiepildît ar, bieþi vien, surogâtiem (mans apzîmçjums - tantiòâm un pesteïiem).

Tiem, kas grib izdarît visu iespçjamo saku tâ -
Rakt vajag, tikai pareizajâ virzienâ!!!
Mellene
Re: vçzis
25.06.2005 23:31
Kas ir tie, kas brauc uz ðiem saietiem? Mana ìimene ârste reiz pat nezinâja, kas tas ir par hormonu, ko nozîmçjis pârbaudît endokrinologs. Tikai nesakiet, lai pierakstos pie citas, esmu konstatçjusi, ka vairums ir tâdu.
Tomçr bez jaunâm terapijas metodçm vçl pastâv daudz kas cits, kas var atdot cilvçkam veselîbu. Tiesa gan, cilvçkam paðam ir ïoti jâsaòemas. Bet bieþi vien nav arî nekâdas informâcijas. Ir tik daudz netradicionâlo speciâlistu, jânomçìina bezmaz visi pçc kârtas, lai zinâtu, kas ir kas. Un ir taèu, kam palîdz. Þçl tikai, ka mediíi neko no tâ nezina. Un negrib zinât.
...
Re: vçzis
25.06.2005 23:45
Redz taalabad jau ir gjimenes aarst un ir speciaalisti. NEVIENS gjimenes aarsts nekad nepaarzinaas visus speciaalistu smalkumus, taapat kaa speciaalists virspuseeji paarzin citu speciaalistu jomu. Neredzu tur nekaa nosodaama.
Uz saietiem diemzheel lielaakoties ierindas dakteri nebrauc viss, jo tas daargi maksaa.

Bet par netradicionaalo- Tu tachu neej pie ziilnieces, lai Tev izoperee aklo zarnu. Kaadeelj gribi, lai kjirurgs ziile kafijas biezumos?
Mellene
Re: vçzis
26.06.2005 00:03
"Bet par netradicionaalo- Tu tachu neej pie ziilnieces, lai Tev izoperee aklo zarnu. Kaadeelj gribi, lai kjirurgs ziile kafijas biezumos?"

Tas ir pârspîlçti un tikai tâda atrunâðanâs.
...
Re: Mellene
26.06.2005 00:11
Kas tieshi Tev nepatika?
Pie aarsta iet, lai sanjemtu paliidziibu. Un sanjem to taadaa apjomaa, kaa izgliitiiba/sisteema/patreizeejaa izpratne par probleemu nosaka. Ja grib ko citu, iet citur.
Re: vçzis
26.06.2005 01:03
Mellene

Mini kas aarstam ir svariigaaks, pacienta dziiviiba vai iespeeja palikt nesodiitam.
Bet es saprotu ka tu gribeetu lai katra indiviida glaabshanai tiktu izmantoti labaakie pasaulee pieejamie liidzeklji. Patiesiibaa cik es zinu tad aarzemees meeghina ieviest kaut ko tamliidziigu. Nu tur ir runa par uz pieraadijumiem balstiitu mediciinu + kaut kaadi konsiiliji internetaa. Telemediciina. Kaa tas viss darbosies es nevaru iedomaaties. Varbuut dakteri var ko pateikt.
Mellene
Re: vçzis
26.06.2005 12:07
"Mini kas aarstam ir svariigaaks, pacienta dziiviiba vai iespeeja palikt nesodiitam."- smaga izvçle:( Varbût tomçr vajadzçja izvçlçties citu profesiju? Tas jau tikpat kâ karâ iet:)


"tu gribeetu lai katra indiviida glaabshanai tiktu izmantoti labaakie pasaulee pieejamie liidzeklji."- gribçtu gan:) Cilvçki arî gribçtu- ne jau velti iet pie ârstiem ar aploksnîtçm.
Re: vçzis
26.06.2005 12:28
to Mellene
Informâcijas apjoms medicînas zinâtnç dubultojas ik pa 5 gadiem un ik pçc pâris gadiem tiek pierâdîts kaut kas tâds, kas pirms 10 gadiem likâs absurds un neiespçjams.
Viss jau slçpjas cilvçku attieksmç un kritiskumâ pret notiekoðo.
belisima
Re: vçzis
26.06.2005 13:45
protams, ka arstam pirmaja vieta butu jabut pacienta dzivibai, bet piekritot kaut kam nelicinzetam arsts, ka te pirms tam minets, riske ar savu briivibu un e nesaubos ka jebkurs normals tuvinieks arstu lugtin lugtos lai izmanto visu, kas iespejams un nesiespejams, izsledzot sava galva iepeju par neveiksmi, ko kritiski domajoss arsts neizsledz, atskiriba no izmisuma nonakusa tuvinieka.tacu neveiksme gadijumaa vainigs ir viss kas cits, tikai ne metode.ameram ta: metodei nav ne vainas ja vien to veic pareizi un tad pie visa vainigs ir neviens cits ka arsts.
un tiem kas var but nav dzirdejusi - arsts macas visu muzu un atkariba no specialitates iziet resertifikaciju, kas nozime kursus dazadas apmacibas par jaunakajiem medikamentiem metodem u.tml. ta ka nepietiek ar to vien ka esi ieguvis arsta gradu, tapec ir nepamatoti uzbraucieni par jaunu metozu nezinasanu:)
Mellene
Re: vçzis
26.06.2005 14:30
Nu ja:-)))
Re: vçzis
13.01.2009 01:21
Labdien,

Vçrðos pie Jums ar lûgumu kâ arî ar jautâjumu, sakiet lûdzu, vai j ir kâds spçcîgs dziednieks vai kaut kas, kas varçtu palîdzçt izârstçties manam tçvam no vçþa 55 gadu vecumâ no metastâtiskâ vçþa progresîvâ stadijâ, kurð ir pâmeties uz ieguròa kaulu mazliet, situâcija ir smaga... ir mazbçrns, kuru vins mîl kâ savu un radinieki, kuri par viòu loti rûpçjas, viòs pats ir gatavs darît jebko lai pierâdîtu pasaulei un sev, ka ðî slimîba ir ârstçjama un, tam ir iespçjams tikt pâri...bet viòam ir nepiecieðama palîdzîba....

Lûdzu palîdziet....

Linda
Re: vçzis
13.01.2009 01:22
Rakstiet man steprane@gmail.com
Juris_F
Re: vçzis
14.01.2009 18:25
Kur var sameklçt Valdu, kura tika vaïâ no vçþa ar saviem spçkiem un metodçm?
Ïoti gaidîðu atbildi.
Re: vçzis
14.01.2009 19:36
miiljie cilveeki, nu cik Juus varat buut baisi naivi... dziivojiet, kameer Jums ir tas cilveeks un baudiet tos briizhus... reizeem cilveeki gados nodziivo gana ilgi ar visaam stiigaam organismaa.

nu, Juus zinaat kaadu reaalajaa dziivee, kam taadi briinumi buutu paliidzeejushi? nez kaadeelj onkologi arii taadus nezina... nu, nenotiek nekas ne ar kaadiem burvjiem onkologjijaa... tikai internetaa un ljauzhu valodaas.

lai aarsti noveertee un piedaavaa, ko var...

nevajag izshkjiest speekus bezjeedziigi.
Juris_F
Re: vçzis
14.01.2009 20:12
Ârsti ir novçrtçjuði un nepiedâvâ neko vairs. Tikai zâles pret sâpçm.
Lejâ komenti.
http://blog.jusuveselibai.lv/index.php?/archives/15-MMS-Miracle-Mineral-Solution,-kar-ir-pieteikts!!!.html

Bet baigi jocîgi ðajâ sûnu ciemâ - Latvijâ. Ir ârzemçs tik daudz daþâdu metoþu un par tâm runâ daþâdi mediíi, bet pie mums absolûts klusums. Sanâk, ka mûsu ârsti i-netâ neko nelasa, neskatâs un dzîvo galvu smiltîs iebâzuði!
Tad lûdzu paskatieties un patulkojiet, ko saka ðie divi kungi:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2137356552230941410
Cik sapratu, tad dzeramâ soda ir pietiekoði efektîva, ja tiek ievadîta pçc iespçjas tuvâk tam audzçjam.
Re: vçzis
14.01.2009 20:38
Juris_F Wrote:
-------------------------------------------------------
> Kur var sameklçt Valdu, kura tika vaïâ no vçþa ar
> saviem spçkiem un metodçm?
> Ïoti gaidîðu atbildi.

__________

Juri, Valdas vairs nav...:(
Viòa gan lika atkâpties vçzim... Bet varbût par âtru uzòçmâs lielu slodzi. Lasi forumâ, kâ tas viòai izdevâs.
Re: vçzis
14.01.2009 20:51
neta pljaapas jau nu tieshaam aarsti nelasa. tur ir jaabuut dikten lielam diivainim, lai ticeetu kko par kkaadu sodu.

un jaunaakaas metodes jau nu aarsti zina gan, jo aarstu kongresi un tamliidziigi pasaakumi nav slepeni pasaakumi...

ja aarsti uzskata par ceriigu, tad var braukt par savaam (ljoooti lielaam) naudinjaam uz aarzemeem uz kjiimijterapiju... nelasiiji, kur jauna sieviete Latvijaa tiesaajas par savu asinsveezi, kam katru meenesi vajag vairaakus tuukstoshus? aarstiem jau taas naudas nav... taa ir valsts nauda, kuru valsts diemzheel negrib dot pat tad, ja konkreetaas zaales tieshaam paliidz...

tas ir vieniigais, par ko veerts intereseeties -- vai ir veerts un cik daudz naudas vajag...
Re: vçzis
14.01.2009 21:01
...to laiku, kas ir palicis kopaabuushanai sazin kaapeec taa gribaas aizpildiit ar neproduktiivu, drudzhainu darboshanos...
Re: vçzis
14.01.2009 21:12
Var jau bût gan kopâ, gan meklçt iespçjas. Ðîs darbîbas viena otru neizslçdz. un ja nu tomçr ir iespçjams kaut ko darît, ir taèu tâdi gadîjumi diezgan.
Juris_F
Re: vçzis
14.01.2009 21:54
Þçl, nezinâju par Valdu:( Kaut gan, meklçjot viòas komentârus, man tâda nelaba aizdoma bija, jo komenti jaunâki par 2005. gadu no viòas nav:( Skumji.

Iespçjams, ka ðeit ir tas komentârs, kuru es meklçju:
http://www.dr.lv/phorum/read.php?3,92880,96095
Par koraïïu kluba produktiem uzzinâju vasarâ, kad mamma bija jau Saurieðos.

Nu jau 3 mçneðus tiek lietoti 4Life preparâti:
http://www.zalesinfo.lv/?urls=modules/info_category?name=244&type=2
Re: vçzis
14.01.2009 22:07
Pamatâ viòa uzskatîja, ka palîdz Koraïïu kluba produkti. Zinu, ka viòa apmeklçja arî homeopâtu un izmantoja arî dabas lîdzekïus. Metastâzes bija arî kaulos, bet pamazâm tâs atkâpâs. Viòa jutâs labi. Kas notika vçlâk- man nav informâcijas.
Tîri teorçtiski, koraïïûdens ir sârmains, vçzim nepatîk sârmaina vide. Var internetâ pameklçt produktu sarakstu, kas dod sârmainu, un kas skâbu reakciju. Internetâ ir nopçrkami pH papîrîði siekalâm, ar kuru palîdzîbu var noteikt, vai organisms ir pârskâbinâts, vai normâ.
Re: vçzis
14.01.2009 23:05
tad Valda ir vieniigais cilveeks pasaulee, kam metastaazes no kauliem atkaapaas...

onkologjijaa savulaik cilveeki bija stingraa uzskaitee un biezhi vinjus aicinaaja uz paarbaudeem. maasinjas regulaari gaaja uz kkaadu valsts iestaadi un izrakstiija mirushos, lai neuzaicinaatu uz paarbaudi cilveekus, kuru vairs nav... tur atklaajaas visa statistika ljoti vienkaarshi. nebija tur neviena briinuma bez mediciinas... psrs izdziivoja laiciigi opereeti, tagd biku labaak, jo kompleksaa aarsteeshana izveerstaaka, arii zaales labaakas..

vienmeer visos laikos ir mekleetas kkaadas briinummetodes... agraak kkur pa visu psrs brauca...

nu, sorry, nezinu gadiijuma, kad metastaazes buutu pazudushas... pasakas...

un nevajag aizrauties ar nezinaamiem vitamiiniem uc. uztura bagaatinaataajiem, tas var buut pat kaitiigi... kaadreiz doks vienam radam teica, ka kkaadi prepi var veicinaat ljaundabiigo shuunu augshanu. bij stingri noteikts visus vitamiinus saskanjot ar aarstu.

bet es reaali zinu vienu konkreetu gadiijumu, kur jauns viirietis ar ljaundabiigu audzeeju un metastaazeem nodziivoja diezgan ilgi. kas tur notika? ka vinji visa gjimene nopirka maajinju laukos, dziivoja un priecaajaas kopaa, cik bija lemts... tas ir vissvariigaakais. audzeeja shuunaam nospljauties par kkaadiem vitamiiniem. labaak iepriecinaat mammu kaa savaadaak.
Re: vçzis
14.01.2009 23:53
Runcene, Tu nu gan brauc pretrunâs. Mçìini iztikt bez "galvas" zâlçm, ar domu un sapraðanu vien ârstçjot to, ko tomçr regulç bioíîmija, bet vçþa gadîjumâ noliedz visas citas iespçjas. Lielâkâ daïa cilvçku izmanto visu, ko var atrast, lai izârstçtos no vçþa. Tad kâ Tu vari piedçvçt visus nopelnus tikai Rietumu medicînai?Audzçja ðûnâm varbût tieðâm ir nospïauties par vitamîniem, bet tâs tomçr ir sâkuðas vairoties kaut kâda iemesla pçc. Novçrðot to, tâs pârstâs vairoties. Un es ïoti apðaubu, ka TIKAI ar Rietumu medicînas palîdzîbu var izârstçt no vçþa. Cilvçki tad bieþi maina domâðanu, dzîvesveidu- un tas pat varbût ir noteicoðais atveseïoðanâs procesâ.
Re: vçzis
15.01.2009 00:58
...blekjis...
Re: vçzis
15.01.2009 10:54
ir taada lieta, kaa kritiskaa masa, kad tautas psihoterapija dziednieks ir par iisu...

she ir veerts parunaat ar cilveekiem, kuru tuviniekiem reiz bijis veezis vai jebkas cits, kur nav labu prognozhu.. vinji nozheelo visvairaak, ka njeemaas, spieda litriem kkaadas briinumsulas, bizoja uz pasaules malu un pirka briinumszaales, sarunaaja dziedniekus vienu peec otra, veda to cilveeku nezin kur, bet neizmantoja daavaato laiku.

to vien gribeeju pateikt... neneiekoties un neshkjiest laiku. un tad dazhkaart notiek taa, ka cilveeks ar visaam metastaazeem nodziivo gana ilgaak nekaa doki soliijushi... it sevishkji vecaaki ljaudis.
Re: vçzis
15.01.2009 12:02
Kad jau bij skaidrs, ka mamma vairs ilgi nedzîvos (viòa slikti jutâs un nebij vairs spçka), brâlis iesçdinâja mammu maðînâ un aizveda lîdz jûrai. Par to pçc tam priecâjâs gan mamma, gan brâlis pats.
Priekð kam mammai bij vajadzîga haizivs aknu eïïa (2002.g. maksâja 60Ls), ko ieteica imunologs, joprojâm nesaprotu. Pateicu mâtei, ka manuprât, viòai to dârgo zâli nevajag. Kad viòa man pajautâja:"Un ja nu es nomirstu?" , man vairs nebij iebildumu... Pârdeva sertifikâtus un nopirka to dârgo pudelîti. Pçc tam teica, ka tâ eïïa viòai þultspûsli sabojâja. Bij jau vçþa 3./4. stadija...
Re: vçzis
15.01.2009 12:12
darbâ priekðniecei bija krûts vçzis 3. stadijâ. Nu jau gadi 10 pagâjuði. Jâ, viòa izgâja visu OC kursu, bet ne jau tikai. Es esmu par to, ka viss ir jâkombinç, jâskatâs, kas var palîdzçt. Pilnîgi dabiski, ka nav statistikas, cik dziednieki izârstçjuði. Piem., Íînas medicîna neoperçjot (vai galçjâ variantâ, bet indçjot to vçzi ar sçnçm, un ar panâkumiem. Lielâkoties mûsu cilvçkiem vispieejamâkâ ir pie mums atzîtâ medicîna, tâpçc arî to izvçlas. Bet tikpat labi palîdzçt var arî kas cits. Jâ, pie mums arî ir dziednieki, kas ârstç ar muðmirçm. Âdaþos esot viena sieviete, arî mediíe, bet òemot gan cilvçkus lîdz 2. stadijai.
Pozitîvas emocijas jebkuras slimîbas gadîjumâ ir veselîbu uzlabojoðs faktors.
Ir pietiekoði daudz grâmatu, kurâs ir aprakstîts, kâ cilvçki atveseïojuðoes no vçþa. Un es ticu, ka tâ tas arî ir. Kuram tad bûtu vajadzîba rakstît un publicçt to, kâ nav bijis.
Re: vçzis
15.01.2009 12:38
tikai peec taas aadazhnieces cilveeki bucho aarstiem rokas, lai tak glaabj... 1,2 stadija ir, kad kjirurgjija veel var izglaabt uz muuzhu...

bet Kjiinas mediciina ir paaraak liels komplekss, ko sheit neviens iisti neprot, kas ir saaugusi ar turienes veesturi, kultuuru, filozofiju. ja grib Kjiinas mediciinu, tad ir jaabrauc un jaadziivo tur. daudzi, kas var, to arii dara.

sheit ir tas, kas te ir. starp citu, kjiimijterapija arii taa pati inde vien ir, tikai kjiimiska. arii zaales tagad ir, kas to padara cilveekiem vieglaak panesamu.

graamats ir, tautas folklora ir, bet diemzheel aarsti par to neko nezina. neviens cilveeks, kuram buutu paliidzeejis dziednieks un izaarsteejis, nebuutu vareejis notureeties, to neiebaazis aarstam degunaa.

un diemzheel ir taada nelaime kaa melshana. cilveeks kaartiigi aarsteejas ar kjiimiju, iet uz stroshanu, gadiem... bet arii pie dziednieka un beigaas pasaka, ka dziednieks visu izdariijis, aarsti njefiga... vot tas jau ir riebiigi, lai jauktu galvas citiem izmisushiem. citi izteeree par visaadaam kapsulaam un briinumiem ne tikai 60, bet 600 un 6000...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 20?
Ziņa: