tetovçjumi

Aizsāka ini 

tetovçjumi
22.06.2005 12:01
Kâds lûdzu var atbildçt, vai var tetovçt uz rçtas, lai to nosegtu?
Re: tetovçjumi
22.06.2005 12:02
Vajag izsmeïoðâku informâciju!
Re: tetovçjumi
22.06.2005 12:04
Nu, ja rçta ir pçc íeizargrieziena un nav pârâk glîta :((
Re: tetovçjumi
22.06.2005 12:17
Ir rçtu korekcijas (kosmçtiskâs) operâcijas, ir daþâdi rçtaudus samazinoðie krçmi (aptiekâs), visâdas lâzerterapijas.
Tetovçðana ir pçdçjais, ko vispâr var ðajâ lietâ darît!
Baigo miskasti Tu sev ðitâ sataisîsi uz punèa!
Re: tetovçjumi
23.06.2005 11:45
Paskaidro, lûdzu, kâdâ ziòâ "miskasti", vai tâpçc, ka var rasties kâdi sareþìîjumi, vai arî ar to Tu domâji, ka tetovçjumi ir uz visu mûþu, jo tâ rçta tieðâm ir pârcietusi daþâdas procedûras, bet skats labâks nepaliek.
Mellene
Re: tetovçjumi
23.06.2005 12:12
Droði vien ka var. Man stâstîja, ka plastikas íirurgs ieteicis notetovçt iedzimtu sarkanu pleíi, jo citâdi to pilnîbâ nevar likvidçt. Kâpçc lai ar rçtu bûtu citâdi?
Mazdakteris
Re: tetovçjumi
25.06.2005 11:47
Tetovçjumi ir bçrniðíîbas,aprobeþotîbas,informâcijas trukuma,vieglprâtîbas,zema intelekta, baraa instinkta,mazohistu,narcisma un citu pataloìiju izpausmes produkts. Medicîna,lielâ un gudrâ medicîna,neskatoties uz visiem pieòemtajiem mçriem(sterilizâcija,dezinfekcija un citas gudras manipulâcija) bija spiesta atteikties no daudz kârt lietojamâm ðïircçm un instrumentiem. Vaina bija "B","C" hepatîtos,AIDS,trako govju sçrga,gangrçnas infekcijâs.Viòu var pârnest ar tetovçðanu, lai ko jums salons solîtu.NAV metodes ,kas dotu 100% garantijas, Ja jums sola garantijas tad melo! Ir citas metodes kâ tikt galâ ar rçtâm. Saprâtu un pacietîbu! Veiksmi.
Mellene
Re: tetovçjumi
25.06.2005 19:35
Arî tetovçðanas salonos lieto vienreizlietojamâs adatas.

Mazdakteri, ja zini citas metodes, kâpçc nenosauc, kâdas tâs ir?
humer
Re: tetovçjumi
26.06.2005 20:51
mana mamma sev 50 gadu vecumaa atljaavaas uztaisiit tetoveejumu- kraasainu rozi uz muguras, kur bija reeta, kuru vinja bija ieguvusi beerniibaa uz dzeloòdraaðu þoga. Viòa nav nekaada rokere, bet izaktaas cool! Un reetu, kura bija paliela, nevar redzeet!!! :)

mazdakteris
Re: tetovçjumi
26.06.2005 22:55
Par citâm metodçm jau bija runâts. Kosmetaloìija,lâzer procedûras,plastiskâs operâcijas.Vienreþçjâs adatas nav vienreizçjâs ðïirces.Tinte un tintes piltuves nav vienreizçjâs. "C" hepatîta ârstâçðanai vajag Ls 7 000(septiòi_ astoòi tûkstoði) AIDS praktiski nav ârstçjama. Trako govju sçrga ar inkubâcijas periodu no 2-10 gadi. Sveiciens. apmâtajiem
Re: tetovçjumi
26.06.2005 23:32
meginasim skaidrot mazdaktera pareizo poziciju.
Kadreiz medicinaa, ekonomijas del mainija tikai adatas, nemainija slirces. T.i. nema lielo slirci ievadija lielu devu medikamenta un ievadija nepieciesamo devu intramuskulari (muskuli), tad mainija ADATU un gaja pie cita pacienta u.t.t. Velak to aizliedza, tiesi ta iemesla del ka pat mainot ADATAS cilveki tomer slimoja. Kapec? Neesmu super liels specs bet liekas ka cilveka audiem saduroties ar adatu, adatas lumena (ieksiene) rodas spiediens kurs izmet dalu audu pat lidz slircei. Varbut tadelj ari bija inficesana... Protams ari ir cits aspekts - pec standartiem, medicinas masai veicot injekciju muskuli japarbauda vai ta nav trapijusi netiesam asinsvada, tas nozime ka tai japvirza slirces virzuli un jaskatas vai nav asinu slirce. Vrbut ari tas nospeleja savu lomu.
Bet tomer es esmu pret tetuvejumiem. Parak viegli dabut kada cilveka pavirsas attieksmes, vai ekonomijas delj vai nu mirstigu slimibu, vai slimibu kura ir loti smaga un ar lielam komplikacijam (problemam).
Ja galva ir tomer labak padomat ))))



Ziòojums rediìçts (26-06-2005 23:41)
Mellene
Re: tetovçjumi
27.06.2005 17:05
Mazdakteri, cik noturîgs ir C hepatîta vîruss? Iemçrcot adatu tintç, ja cilvçks ir inficçts ar C hepatîtu, vai ðis vîruss tintç saglabâsies tik ilgi, ka inficçs nâkoðo klientu? Tad jau patiesîbâ ar C hepatîtu var inficçties jebkur. Kaut vai peldoties jûrâ.
Re: tetovçjumi
27.06.2005 21:59
Mellene... Tu ko runaa... pie teteveeshanas izmanto vienreizeejos traucinjus kuros tinti ielej un peec tam lai arii cik tur tinte paliek tos met aaraa. Vadima salonaa (blakus Krishnaam) arii adatas izmanto tikai vienu reizi.
lii
Re: tetovçjumi
14.07.2005 00:29
man bij reeta no aklaas zarnas griezuma nesen uztetuveeju tatoo nekaadu probleemu liidz shim nav biijis. aarsts(ginekologs) ar neko taadu neteica tikai prasiija tas ir tetuveets pirms vai peec operaaacijas viss ok. es zin ka var tetuveet..
mâksliniece
Re: tetovçjumi
09.06.2006 11:53
Es uzskatu tetovçjumi ir sava veida mâksla....
Tâ kâ esmu mâksliniece, tad man noteikti bûs tetovçjums, bet protams ar nozîmi. Tâ pat kâ cilvçki nçsâ amuletus, tâ arî tetovçjums var bût sava veida amulets, kurð var sargât no nelaimçm, nest veiksmi utt. Man drîz bûs bçrniòð, tâpçc pçc tâ dzimðanas es noteikti uztaisîðu sev tetovçjumu, kurð sargâs mâti un bçrnu un palîdzçs man audzinât bçrniòu par labu cilvçku !!!
Tâ ka tetovçjums nav domâts tikai izskatam, bet tas var bût kâ sava veida talismans. Turklât arî rçtu nosegðanai tas ir izdevîgi !!! Man paðai pie nabas bija rçta, tagad manu nabu rotâ saulîte....
Re: tetovçjumi
09.06.2006 12:17
Mâksliniece, tieðâm jauka doma, ka tetovçjums ir amulets. Varbût es arî saòemðos uztaisît tetovçjumu:) Protams, var jau valkât daþâdas íçdîtes un tml., bet tâs kâdreiz aizmirstas mâjâs un tad jûties kâ pliks:) Tetovçjumu mâjâs neaizmirsîsi:)
Moljers
Re: tetovçjumi
09.06.2006 12:22
Viss atkarîgs no smadzçnçm, man tetovçta rçta atgâdina skolas laika dienasgrâmatu, kad 2niekam virsû uzmet kleksi, lai mamma neredz.
doctus
Re: tetovçjumi
09.06.2006 15:43
Man arii ir pat 2 tetoveejumi. Un,ko man tagad dariit? Uzskatiit,ka esmu stulba, narcistiska, aprobezhota 2-nieku karaliene, ar zemu intelektu, potenciaalu seedeeshanu cietumaa? Nu.... Vnk nav ko teikt
Re: tetovçjumi
09.06.2006 18:47
Sapratu, ka tetoveejums nav domaats izklaidei, bet negliitumu maskeeshanai. Atejot no emocionaaliem spriedumiem patiik/nepatiik.

Gan jau, ka Ini pati izdomaas ko, kaa, kaapeec.
Shoreiz mani NE-aarstu paarsteidz dakteru mazdakteris un Raimonds verifikaacijas. Iipashi jau Raimonds, likaaties praatiigs, jauns cilveeks. Juus straadaajat, ja pareizi nojaushu zemee, kuraa specif.plastikas kirurgiem, kliinikaam ir klaat tetoveetavas, kuraas pacientiem (par velti nosaciiti) ir iespeeja tetoveejot sleept reetas. Valsts slimokases apmaksaatas tetoveetavas. Skaidri zinot, ka shobriid NAV iespeejams pilniibaa likvideet reetas.

Vai patiesi uzsjkataat, ka plastikas kirurgija neatstaaj reetas?? Atstaaj un kaa veel.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 15?
Ziņa: