jautajums plastikas kirurgiem

Aizsāka sieviete 

sieviete
jautajums plastikas kirurgiem
22.06.2005 12:07
labdien, esmu nobriedusi krushu palielinashanai un pierakstijos uz konsultaciju, bet ta rinda ir TIK gara :((( ....
nespeju vien sagaidit to dienu , naktis nevaru aizmigt jo galva shaudas visadi jautajumi :)

tapec apzhelojieties par manu miegu :)
un ludzu izstastiet :
kada starpiba ir starp tiem implanitiem (gludie un parejie) , es ta sapratu ka cenas zinja tur ari ir liela atskiriiba , tapec ljoti gribetu jau laikus izdomaat ko velos un ari ar finansem jarekjinaas... tik tiesam neatradu seit atbildi kaut esmu parlasiju vai visas teemas!
otra lieta... ja es nevelos pornozvaigznes cieniigus apaljumus bet no absoluutas nulles iegut VIENKARSHI KRUUTIS... ka pectam ir ar reetam???? vai tiesam vinjas nebus redzamas?
un visbeidzot -vai ir kadi speciali laiki kad sis operaciajs tiek veiktas? vasara ari var? kaa Jusu pieredze raada- kad butu vislabaak to dariit?

es bushu pateiciga par jebkuru atbildi, domaju ka seit ir ari citas sievietes kuras to veletos uzzinaat.
paldies, ar cienju Jusu nakama paciente :)

Neesmu plastikas kjirurgs, bet nu tiekshu taa- pec jebkura aadas bojaajuma paliek REETA. Gliitaaka vai mazaak gliita. Lielaa meera tas atkariigs arii no Tava organisma, kaa tads reagjee uz audu bojaajumu (kaads ir arii operaacijas grieziens). Dazhreiz gatavojotie soperaacijai cilveeki paaraak tic reklaamai, ka reetas nebuus un taa. Taa buus.
Par citu teikt nemaaku.
Re: jautajums plastikas kirurgiem
22.06.2005 12:24
Es neesmu aarsts. Bet reetas protams ka buus redzamas. Tas ka vinjas censhas padariit nemanaamas ir fakts un cilveeki no malas taas vareetu nepamaniit bet no cilveeka ar kuru tev buus intiimas attieciibas nosleept neizdosies.
Opereet protams var jebkuraa laikaa.
Re: jautajums plastikas kirurgiem
22.06.2005 12:24
Iesaku apstaigât vairâkus plastikas íirurgus un dabût daþâdas rekomendâcijas.
Katrs cilvçks reaìç uz implantiem savâdâk - vienam viss ir ok, otram veidojâs pamatîgi rçtaudi ap implantu vai organisms atgrûþ un notiek visas iespçjamâs nelaimes.
Rçtas redz, protams, ka redz!:))) Tikai nu nav jau viòas tik milzîgas un tik briesmîgas!

Ja lasi angliski, tad padarbini google.com, tur bûs miljons saitu ar par un pret!
sieviete ari kaada
Re: jautajums plastikas kirurgiem
27.06.2005 10:30
ja laikam jau sitas ir amata noslepums :(
kurmis
Re: jautajums plastikas kirurgiem
28.06.2005 04:52
ak dies,tu laikam neesi redzeejusi dziivu cilveeku peec kruushu palielinaashanas....meiten domaa ar galvu nedaudz.saprotu ka ir kauns ka nav kruushu bet tas nav joks.uzmeklee kaadu un paskaties kas daraas peec tam uz kjermenja,kaadas reetas un kaadas sekas var buut
Re: jautajums plastikas kirurgiem
29.06.2005 01:36
Vispaar jau taas kruutis peec palielinaashanas vairaak ir domaatas apluukoshanai jo tam kas vinjas taustiis var sagaadaat lielu vilshanos.
Re: jautajums plastikas kirurgiem
29.06.2005 07:44
Nu ja godîgi, tad mana vîramâte rentgenojot plauðas spïaudâs par tiem silikoniem, jo varot brîþiem redzçt visu izòemot plauðas...es tikai nezinu ko viòa ar to "visu" domâ.
Bûs kâdreiz jâpajautâ!:)
sieviete
Re: jautajums plastikas kirurgiem
29.06.2005 09:32
Dusmai
nu es jau katu pardienu negrasos plaushas rentgenot, toties ar/bez kruutim man jasadziivo 24h dienaa .... :)
Re: jautajums plastikas kirurgiem
29.06.2005 12:42
Nç, nç, cik es saprotu, tad runa iet vai nu par visâdiem rçtaudiem un sabiezçjumiem vai to kâ tas izskatâs no iekðpuses!
Nu kaut kâ tâ!
Sieviete, ez negribu Tevi atrunât vai pierunât kaut ko darît, tikai domâju, ka ir vçrts uzzinât lietas VISUS aspektus!

Es arî savâ laikâ ïoti piedomâju par krûðu palielinâðanu, tad tomçr izlçmu, ka to nedarîðu un labi vien bija, jo tagad tam ir zudusi nepiecieðamîba, jo krûtis, kâ izrâdâs, tad arî 29 gados vçl aug!:)
sieviete
Re: jautajums plastikas kirurgiem
29.06.2005 13:51
Dusmai
uj es pat sevis baidishanas nolukos neta visas iespejamas sausmubildes apskatiijos un info izlasiiju ...
Pamela
Re: jautajums plastikas kirurgiem
29.06.2005 16:44
Bet tachu gribaas buut skaistai!! Tik jaaizveelaas pareizo dakteriiti :>
atbilde
Re: jautajums plastikas kirurgiem
30.06.2005 22:03
Autorei:
1) Man ir - 4 gadu.
2) No 00 izmera uztaisija uz ,ka nu kuro reizi (atkariba no dzivsvara izmainjam:) vai nu 75B vai 80A (tas ir sho chetru gadu laika pec operacijas esmu piedzivojushi krushu apkartmera izmainjas no 88 lidz 93 cm.Ta ka kadreiz biju diezgan tieva (bet ar attistitiem kauliem:), tad redzamu krushu nebija vispar, tagad kad esmu kljuvusi apaljaka, manas apaljas krutis skaisti harmonize ar pashreizejo kjermenja figuru:)
3) Dr. konsultacijas laika apjautajas, kadu izmeru gribu un kad teicu, normalas, tad pats izlema, kurhs bus vispiemerotakais un harmoniskakais izmers parejam kjermenim
4) Par retam - (man ap krushu galu) - redzamas tikai tad, kad ieskataas. Bet pieljaju, ka katram cilvekam tas var but ljoti individuali.
5) taisiju priekhs sevis un tikai, jo gribeju justies ka SIEVIETE nevis ka DELIS. Tadelj neklausies uz tam, kuram ir, jo vinjas nekad nesapratis to izjutu, kuram nav.

Jautajums Ku:
Vai Tu esi pats kadreiz taustijis maksligas krutis, vai ari tikai atrefere to, ko kads onkulis teicis?Jebkura gadijuma - cietas vinjas nav un jutiba vinjass saglabajas un visparejie sievieshu procesi aridzen
nesen pa radio dzirdeeju un apdomaajot sapratu ka taa ir baigaa patiesiiba - vismaz amerikaa: meitenes paaugoties saak palikt slinkas sportotaajas, pienjemas svaraa un tad lai sleeptu "veederinju" un citus apaljumus iegaadaajas implantus kas atkal - vismaz optiski padara vinjas proporcionaalas.
otrs hiits: uz vidusskolas beigshanu teerinjos tiek arii ieskaitiita tauku atsuukshanas proceduura :)
labs bizness kjirurgiem ar slinkajiem cilveekiem :)
ps. shis nav attiecinaams uz nevienu shajaa forumaa - tikai paardomaam.... :)
autore
Re: jautajums plastikas kirurgiem
01.07.2005 17:09
atbildei:
lies paldies par to, ka atbildeeji, vienmer jau ir labak uz klausit 'pieredzejusus"cilveekus...

man ir tapat ka tev 00 un pilnigs deelis tikivel komplektaacija ar visai slaidu augumu, garaam kajaam tievu vidukliiti, tapec pashai ir tada sajuuta ka izskatos kaa neattistijusies tiiniite kaut esmu 2 bernu maminja... un es to velos darit TIKAI UN VIENIIGI sevis deelj, ne viriesha ne vira ne draudzenju ne citu cilveku pec!!! Es gribu atljauties briivi aiziet uz pludmali, karsta vasaras diena uzvilkt kreklinju zem kura nav jaslepj parpolstereets krushturis, es gribu ieiet pirtii un nekauneeties par to ko daba liegusi !
...
Re: jautajums plastikas kirurgiem
02.07.2005 01:03
Un tagad taas, kas to dara TIKAI SEVIS DEELJ, nevis drauga/viira/draudzenju vai kaa tur veel deelj... Nu atziistat tachu godiigi, ka daraat to tomeer citu deelj. Citaadi kaa gan pats sev cilveeks ar 00 kruutiim var trauceet iet uz pludmali? No kaa sleepties tajaa polstereetajaa kruushturii? No sevis? Kauneeties no sevis?
Nu taksh atkal tas ir par to, ko citi domaas, taatad arii dariit to gribat citu deelj. :-)
Tas taa, iz psihologjijas dziileem.
Re: jautajums plastikas kirurgiem
02.07.2005 10:06
Par tâm psiholoìijas dzîlçm, ..., es kâ izbijuðo mazo krûðu îpaðniece varu apgalvot, ka ja kâds saka, ka grib to darît sevis dçl, tad tieði tâ tas arî ir, vienkârði aiz tâ iemesla, ka apìçrbs izskatâs labâk, ja ir nedaudz lielâkas krûtis, ar krûtîm var nomaskçt nelielu riepiòu uz punèa un var uzvilkt daudz tâdas smukas lietiòas, ko ar mazâm krûtîm nevar vilkt.

Arî sievietes ir narcises (piemçram - es taj skaitâ), kam ir svarîgi patikt paðai sev, nu a maïèiki patom!:)

Ir cilvçki, kas çd ar nazi&dakðu tikai sabiedrîbâ, bet mâjâs zâìç kotleti 1/2h pa ðíîvi, bet ir cilvçki, kas lieto nazi&dakðu neatkarîgi no tâ vai viòus kâds redz vai, jo viòiem vienkârði tâ patîk darît.

Ar ðo es gribu teikt to, ka daþreiz lietas ir daudz vienkârðâkas nekâ cilvçki iz-no-malas raugoties to gribçtu!;)
ai, ai, ai,
Re: jautajums plastikas kirurgiem
02.07.2005 14:33
autorei

Es to izdarîju. Esmu ïoti apmierinâta. Tev paðai jâizlemj, vai visu mûþu cînîties ar kompleksiem,vai arî justies super satriecoðai. Neklausi nevienu, lem pati, bet iesaku.
:-)
Re: jautajums plastikas kirurgiem
03.07.2005 01:32
Sevis deelj dariitaajaam :-)

Un tagad saliidzinaam- iet ar savaam 00 kruutiim pludmalee, kur neviena cita nav un pludmalee, kur ir veel kaads- ja atbildes dazhaadas (tjipa, vienatnee varu, a ar cilveekiem slabo), tad nekaads sevis peec tur nesanaak...
70A
Re: jautajums plastikas kirurgiem
03.07.2005 02:52
sevis peec sanaak jebkuraa gadiijumaa, jo juuties labaak (sevii;)), kad uz tevi kaads skataas... nav jaakautreejas un jaamocas ar kompleksiem- tas tachu arii sevis deelj, nevis annas un peetera deej, ne jau vinjiem kompleksi utt...
... man arii gribeetos lielaakas kruutis, bet taa kaa mastopaatija, nu kaut arii neliela, neriskeeju, daudz slikta dzirdeets... un pat, ja nav mastopaatija, - kur garantija, ka vienaa briidii neradiisies, taa tik izplatiita un fiksi piemetas saliidzinoshi, ja stress ilgaaks gadaas.. taa ka... riski visaadi, pat tad, ja ideaala veseliiba shkjietami.
bet nu tieshaam lai katra izlemj pati...
par to kruushu augshanu gan forshi ;) ... man arii peedeeja laikaa liekas, ka kruutis palielinaajushaas, kaut gan svars klaat minimali naacis, no 58 uz 59 kg... man 27..varbuut arii veel aug? ;)
evuks
Re: jautajums plastikas kirurgiem
03.07.2005 11:31
Tik untaa tie ir kompleksi, pie kam nepamatoti. Un plastiskaa kjirurgjija tos tikai veicina- sak, neveiksi palielinaashanu, kas par sievieti. Saprotami, jo vinjiem par to nauda naak. Man piemeeram pie kaajas kaadas kurai pludmalee kruutis. Bet, ja sho 00 kruushu iipashnieces domaa, ka lielaakaa dalja tautas to vien dara, kaa shausminaas un apspriezh vinju kruutis, tad... sorry, paaraak daudz goda vinjaam... it kaa tautai citu nebuutu ko dariit. Ja pasjai shkjiet, ka vieniigais dziives saturs ir kruutis.... Shkjiet shiimeenesha Santaa bij labs raksts par kompleksiem...
Santa
Re: jautajums plastikas kirurgiem
03.07.2005 12:17
Tas - par paðsajûtu - visiem kritiíiem:
Parasti mçs priekðzobus arî cenðamies salabot laicîgi un ïoti âtri. Vai ne? Sevis vai citu dçï?
Man 36. Pieauga svars no 60 uz 65 kg (man normâli) un krûtis arî kïuva pilnîgâkas. Paðai prieks un citiem arî ir kur acis piesiet.
Diemþçl novçrots, ka, krîtoties svaram, pirmâs pazûd krûtis un tikai pçdçjais lielais dibens un ciskas.
Krûðu skaistumâ liela nozîme ir vingroðanai. Paskaties uz kultûristiem - krûtis izskatâs kâ sievietçm. Var cerçt ar vingroðanu palielinât muskuïus, kas pacels krûtis. Un virsçjais mîkstumiòð bûs mûsu mîïajiem par prieku.
Arî esmu domâjusi par operâciju...
Lai jums veicas âtri un pareizi pieòemt lçmumu un to realizçt!!! Un bût apmierinâtâm ar rezultâtu!
puisis
Re: jautajums plastikas kirurgiem
03.07.2005 20:49
Nu tad taa..

man ir bijusi draudzerne ar 00 kruutiim.. vissjau ir ok un it kaa jau enkas trax nav ar sex viss kaartiibaa bet ar laiku kaut kas pietruuxt.. nu pietruuxt un viss.. un gribas skatiities uz taam lielajam kruutiim.. un protams samiiljot... nu jaa.. tad kad pashkjiiros no taas draudzenes (ne delj kruutiim.. pareizaak deelj taa ka to nav) tad naakamai.. tagadeejai ir palielas skaistas formiigas kruuutis... mmmm nu jaa pavisam cita lieta.. taada neizsakaama sajuuta iekshaa .. nu kad pieskaraas ar shiim kruutiim guljot gultaa.. nu taa maigi pie muguras kad vinja mani apskau.. pavisam cita lieta.. jaa nemeloshu ir kruutiim noziime... kaadas ir taas silikona.. nezinu!
"tad kad pashkjiiros no taas draudzenes (ne delj kruutiim.. pareizaak deelj taa ka to nav)"

vienðûnis...
nnn
Re: jautajums plastikas kirurgiem
04.07.2005 19:49
Ja esi izdomâjusi, tad noteikti òem vçrâ ieteikumus no sievietçm, kuras to ir izdarîjuðas, bet tâds, kurâm vîramâte teica,..., sâugumi,.. rçtas..."pârlec pâri"- tas ir kalèu lîmenî. Ja vari atïauties, tad dari to, man rçtas ir zem krûtîm, un tâs praktiksi nav manâmas, tikai zinâtâjs tâs var ieraudzît. Sajûta ir fantastikska! Krûtis nevar uztrençt, 'pilnîgas muïíibas.
...
Re: jautajums plastikas kirurgiem
04.07.2005 20:02
saaugumi..., reetas... nav viss viena tante teica liimenii. Taa ir realitaate. Un ne vienmeer patiikama. Lai nesanaak taa, ka ja nu gadiijumaa rezultaats nav kaa cereets, bet dr man tachu neteica, ka taa var buut. Jebkura operaacija ir risks.
Re: jautajums plastikas kirurgiem
04.07.2005 23:51
nnn, kopð kura laika tas, ko saka ârsti, kas ar ðo saskaras ikdienâ ir klaèu lîmenis?
:))))))
arî
Re: jautajums plastikas kirurgiem
05.07.2005 12:03
Man 2 gadus ir implanti un esmu ïoti apmierinâta. Tâ ir pavisam cita lieta, kad jûties kâ sieviete. Par iespçjamâm komplikâcijâm, respektîvi, kapsulas veidoðanos, izstâstîs íirurgs. Tas notiekot aptuveni 3% gadîjumu. Paldies Dievam, man viss OK.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 16?
Ziņa: