par bîbeli

Aizsāka ivita 

ivita
par bîbeli
26.06.2005 20:44
Varbût , kâdam mans jautâjums liksies jocîgs, bet tas skan ðâdi :"Kur var iegâdâties bîbeli?". Baznîcâ man bija nçerti "sveèu tantiòâm " to pavaicât, jo nçesmu ticîgâ, bet ticu Dieva eksistencei. Patreiz esmu nonâkusi pie tâ, ka iesâkumâ gribçtu pamatîgi izstudçt bîbeli, jo nçesmu to lasîjusi, un vçl vairâk, gribçtos to iegâdâties personîgâ îpaðumâ.Man patreiz tas ir ïoti aktuâli, tâpçc gribu pamçìinât ar ðî foruma palîdzîbu tikt pie iecerçtâ pirkuma.
Ilvita
Re: par bîbeli
26.06.2005 20:47
Manuprât, tâ ir nopçrkama arî J.Rozes grâmatnîcâs un Rçriha grâmatnîcâs.
Re: par bîbeli
26.06.2005 20:52
starp citu, kameer pati nenopeerc BÎBELI, vari to, manupraat, diezgan eerti lasiit portaalaa www.baznica.lv .
lai veicas!
aabels
Re: par bîbeli
26.06.2005 20:54
jebkuraa graamatniicaa.....un uz Marijas ielas kaut kur saakumaa bija veikalinjsh kur var iegaadaaties shadas lietas....
ivita
Re: par bîbeli
26.06.2005 21:35
mazdakteris
Re: par bîbeli
26.06.2005 22:50
Iesaku izlasîr Bhagavat Gitu_ Bibeles bîbeli. Praktiski padomi visâ.Çsanâ bçrnu audzunâðanâ,valsts iekârtâ.Kas kam ir jâdara,veselîgs çdiens uc.Pçc savas bûtîbas neatðíiras no Bîbelçs .Ir saprotamâka,krâðòâka.Daudz pârsteidzoðas lîdzîbas ar Bîbeli.Nevainîga ieòemðana. Mate Dieva dçlam,nevardarbiba. Latvieði ir ïoti,ïoti seni Indieðu pçcteíi.Kaut vai tâpçc,ka mûsu valoda pieder pie Indo-eiropieðu grupas.Informâcijas vecums oficiâli 5 tûkstoði gadi.Tas ir par trîs tûkstoð gadiem vecâka par Bîbeli. Iegâdâties var kioskaâpie Kriðnas apziòas biedrîbas uz K.Barona ielas pie Baroncentra. Lçti Ls 1-2.Mainîsies dzîves jçga,valodas krâðòums,dzîves uzskati.Skaistuma noslçpumi sievietçm.Spçcîgs stimuls novâjçt,atmest dzerðanu un narkomâniju.Jautâjumi?
Irçna
Re: par bîbeli
26.06.2005 22:57
>mazdakteris
Protams, izlasît jau var, taèu nevajag to mçìinât salîdzinât ar Bîbeli. No Bîbeles tâ atðíiras tieði "pçc savas bûtîbas", jo tâ ir pavisam cita reliìija. Nevajag jaukt galvu cilvçkam, kurð tieðâm grib lasît Bîbeli.
Re: par bîbeli
26.06.2005 23:19
Uz Lâèuplçðu ielas (starp Kr.Barona un Èaka ielâm), iespçjams, Lâèuplçða 37. ir (kâdreiz bija, gribas domât, ka joprojâm ir) kristîgâ grâmatnîca, kur var nopirkt daþâda formâta Bîbeles kâ arî citu kristîgo autoru literatûru.
sancho
Re: par bîbeli
27.06.2005 03:29
mazdakterim.
paldies, ari es meginasu to atrast.interesanti.
!!!
Re: par bîbeli
27.06.2005 05:05
ðis ir MEDICÎNAI veltîts forums.
mazdakteris>Irçnai
Re: par bîbeli
27.06.2005 09:59
Mîïâ, vai tuesi lasîjusi Bhagavat-gitu? Es esmu lasîjis to un vairâkus gadus gâjis baznîcâ pie baptistiem. Pârâk daudz lîdzîbas lai runâtu par citu reliìiju.Cilvçce attîstîjâs pamazâm.Âfrika,Indija,Çìipte,Grieíija un Roma. Zinâðanas tika iegûtas ceïojot un iegûstot rakstus. Inkvizîcija iznîcinâja cilvçces tûkstoðiem gados uzkrâtâs garîgâs zinâðanas,kas bija milzîgâs.Eiropa faktiski tika atsviesta atpakaï tumsonîbâ.Tikai pamazâm cilvçce atjaunoja pazaudçtâs zinâðanas.Bet ne visas.Jçzus vecumâ no 14 lîdz 30 gadiem bija "pazudis". Pastâv uzskats, ka ðajâ laikâ viòð ceïoja pa Indiju. Ar viòa atnâkðanu atpakaï ieviesâs termiòð skolotâjs,kas lîdz tam laikam tur nebija pieòemts.Indijas zinâðanas, kas netika iznîcinâtas uz inkvizîcijas sârtiem ir pasaules lielâkais dârgums.Tâs ir pieci gadu tûkstoti uzkrâtas rakstîtas liecîbas par cilvçces vçsturi,paraðâm,ârstçðanu un Dievu,kas ieradâs no kosmosa.Tâ ietver mutisko informâciju, kas desmitiem tûkstoðiem gadu tika nodota no skolotâja uz mâcekli.Skolotâjs-mâceklis.Tâ ir zinâðanu nodoðanas tehnoloìija tûkstoðiem gadu garumâ.Tâ ir dzîves filosofija,cieòa pret visu dzîvo,sievietçm ,valdîbu un nesaudzîga cîòa pret zagïiem,slepkavâm.Anglijâ bija radîts vesels instituts,kas apmeloja Indiju lai pierâdîtu angïu kolonizâtoru klâtbûtnes nepiecieðamîbu.Bîbele ir ðaura Bhagavat gîtas daïiòas atspoguïojums. Bhagavat gita arî stâsta par Dievu ,kas vienlaicîgi var bût Dievs,bçrns,gars.Arî stâsta par Dieva piedzimðanu naktî ,tikai lauku mâjâs pie govîm nevis aitâm,kas ir ziemeïu rajona mifoloìija.Neviens nezaudçs ticîbu Dievam ja izlasîs Bhagavat-gitu.Drîzâk otrâdi.
Kispars
Re: par bîbeli
27.06.2005 15:48
medicînu, medicînu, runâsim par medicînu ðeit! ****
Irçna
Re: par bîbeli
27.06.2005 19:09
>mazdakteris
Da labi - zinu, zinu to visu! Taèu Bîbele (Jaunâ Derîba) atzîst Jçzu par Pestîtâju, kas arî ir tâ bûtiskâ atðíirîba, kas atðíir kristietîbu no visa pârçjâ. Pârçjâs zinâðanas, protams, nav peïamas un noder zemes dzîvç, taèu nevajag salîdzinât nesalîdzinâmas lietas. Tikpat labi es varçtu ieteikt izlasît vçl kâdu citu labu grâmatu.
mazdakteris
Re: par bîbeli
27.06.2005 20:51
Nenervozesim,Ja cilvçks prasa viòam KASPAR ir jâatbild.Kaut vai tâpçc lai parâdîtu, ka te nav savâkuðies tikai onânisti,kliz,\motâji un vaveres skuvçji.Nesaspringsti un nesâc norâdit kas kam jâraksta,Ireniò,esi iecietîgâka.Fanâtismis jau vienreiz cilvçcei ir izmaksâjis pârâk dârgi.Bîbele nav vienîgâ lielâkâ patiesîba.Vçl ir simtim tukstoði gadi cilvçces vçsture kad paJçzu neviens nezinâja.Vçl ir Alahs,Kriðna,BudaNevaram norakstît miljardiem cilvçku ticîbu ðaurâs kristietîbas dçï.Lai Dievs stâv man un tev klât.Neðíirosim Dievu.Mçs esam par sîkiem
ivita rakstîja:

> Varbût , kâdam mans jautâjums liksies jocîgs, bet tas skan ðâdi
> :"Kur var iegâdâties bîbeli?". Baznîcâ man bija nçerti "sveèu
> tantiòâm " to pavaicât, jo nçesmu ticîgâ, bet ticu Dieva
> eksistencei. Patreiz esmu nonâkusi pie tâ, ka iesâkumâ gribçtu
> pamatîgi izstudçt bîbeli, jo nçesmu to lasîjusi, un vçl vairâk,
> gribçtos to iegâdâties personîgâ îpaðumâ.Man patreiz tas ir
> ïoti aktuâli, tâpçc gribu pamçìinât ar ðî foruma palîdzîbu tikt
> pie iecerçtâ pirkuma.
Irçna
Re: par bîbeli
27.06.2005 21:45
>mazdakteris
Nu jautâjums bija ïoti konkrçts, tâpçc es iejaucos. Es vienkârði iztçlojos, ko justu, ja es jautâtu pçc Bîbeles un man piedâvâtu kâdu alternatîvu, lai kas tas arî nebûtu. Turklât, man ir izveidojies Priekðstats par personâm, kas man uz ielas uzplijas ar to paðu Bhagavat-Gîtu. Nekâdâ ziòâ neesmu fanâtiíe (lai nu kurð!), taèu, bûdama kristiete, protams, atbalstu tikai vienu reliìiju, kâ tam arî jâbût. Lai gan, protams, jebkâdas citas zinâðanas arî par skâdi nenâk.
maki
Re: par bîbeli
27.06.2005 22:30
Bhagavat-gitu ir latvieshu valodaa?
Re: par bîbeli
28.06.2005 09:39
Vislabâk Bîbeli mâca Jehovas liecinieki, turklât bez maksas un bez kaut kâdâm saistîbâm.
Zoom
Re: par bîbeli
28.06.2005 14:50
andriso
Nu nelej! Jehovas liecinieki nu gan nemâca vislabâk Bîbeli! :)) Un saistîbâs tur nokïûsi uzreiz unn turklât tâdâs, ka pçc tam gribçdams no tâs sektas prom netiksi
guna
Re: par bîbeli
28.06.2005 15:08
Visai interesantas atbildes. Es nesaprotu, kâpçc ðâdu jautâjumu nevarçtu diskutçt medicînas forumâ?Un, kâda saistîba ir narkomânijai ar medicînu?Vai arî jautâjums, ko darît, ja mani krâpj, u.tt?Ir zinâms, ka caur bîbeli vairums cilvçku ir nâkuði pie normâlâ saprâta, kâ arî ir atraduði daudz atbildes uz sev nezinâmâm jautâjumiem, tikuði pie veselîbas, un radikâli mainîjuði savu dzîves uztveri. Tâ kâ, tçma ïoti pat atbilst ðim forumam.
abc
Re: par bîbeli
28.06.2005 15:10
bazniicaa, biibeli vari nopirkt. vai nu pie tantinnaam, keras priekssnamaa tirgojas ar sveetbildiiteem un sveciiteem vai pie priestera!! aizej uz Jeekaba katedraali(vecriigaa), gan tev tur paliidzzes ssajos mekleejumos
Zoom
Re: par bîbeli
28.06.2005 15:16
Ivita
Te jau pareizi norâdîja, ka daudz kur var nopirkt Bîbeli. Ieej tieðâm Jçkaba katedrâlç, tajâ, kas pie Saeimas. Tur visu dienu vaïâ un grâmatu galdâ pie ieejas ir arî Svçtie Raksti. Tad vçl droði var iet uz kristîgo grâmatnîcu Lâèplçða ielâ, starp Barona un Èaka ielâm. Ielas kreisajâ pusç, ja iet no Barona ielas. Tur ir ïoti plaða izvçle.
Nopçrc ðo grâmatu noteikti! Dieva Vârds ir patiesi dzîvs!
Re: par bîbeli
28.06.2005 18:56
ar ðâdiem un citiem lîdzîgiem jautâjumiem atradu, ka var griezties te

http://www.kristigaistalrunis.lv/jautajumi.asp

atbild sakariigi. vieniigi ne uzreiz.
Mazdakteris >Maki
Re: par bîbeli
29.06.2005 00:15
Jâ, Bhagavat gita ir vistîrâkâ latvieðu valodâ.To vajag izlasît pat neticîgajiem. Tâ tiek studçta visâs pasaules lielâkajâs unversitâtes un atrodamas visâs lielajâs pasaules bibliotekâs. Par viòu pozitîvi ir izteikuðies teoloìijas (kristieðu) profesori un vadoðie teologi.Tâ ir Indieðu eposa Mabhakarâta sastâvdaïa.Nevar cilvçks sevi uzskatît par dziïi izglîtotu ja viòs nav lasîjis Pumpura "Lâèplçsi" (latvieðiem obligâti) un Bhagavat gitu.Enðteins Bhagavat-gitu nosaucis par Bibeles Bîbeli.
Re: par bîbeli
29.06.2005 01:38
Mazdaktera kungs - visu cienu, bet jus aizraujaties ))) Piebremzejiet ludzu )) Neviens nenoliedz citas religijas un gramatas. Bet nu tomer Latvija ir Katolu, Luteranu, Pareizticigo un Babtistu zeme..., Buddu, Bhagavat-gitu, Koranu neviens neaizliedz, bet nu tomer vairakums saja puse lasa Bibeli ) Ja jus teicat ka ta ir dala no Bhagavat-gitas lai nu paliek. Kadelj tad putrot galvu?
Es teiktu labak kartigi izlasit Bibeli. Bet Bhagavat-gitas vieta - terapijas un neatliekamas palidzibas iso kursu gramatas katram cilvekam )))))
Re: par bîbeli
29.06.2005 07:51
Raimondam

Nedrîkst aizmirst kâpçc lielais vairums ðeit lasa Bîbeli!!!

Taèu piekrîtu Mazdakterim un Tev arî:))) savâ ziòâ, BET
uzskatu, ka bûtu jâizlasa gan Bîbele, gan Bhagavat-gita gan Korâns, bet tas jâdara vispârçjâ intelekta celðanai un spodrinâðanai
UN
pirmâs palîdzîbas sniegðanu bûtu jâmâca skolâ obligâtâ kârtâ.
mac
Re: par bîbeli
29.06.2005 11:02
mazdakteris tik gudrs, tikai ar to pareizrakstîbu ir, kâ ir..

pçcteèi, nevis 'pçcteíi'
termins nevis 'termiòð'
par Jçzu nevis 'pa'

un tâ bez gala.. daudz var sameklçt, teju vai visos mazdaktera tekstos..kauns nezinât dzimtâs valodas pareizrakstîbu, ticîbas sludinâtâjs un obligâtâs lieteratûras norâdîtâjs ( tas par dziïo inteliìenci un Lâèplçsi..)
tâ ka mazdakteri, òem rokâs latvieðu valodas gramatikas grâmatu un sâc...
Re: par bîbeli
29.06.2005 13:39
Tikai mana puse ludzu akmeni nemetiet ))



Ziòojums rediìçts (29-06-2005 17:18)
mazdakteris>mac
Re: par bîbeli
29.06.2005 15:27
Paldies par aizrâdîjumi.Ir tadi cilvçki,kas mîl aizrâdît.Tik daudz jâraksta,ka nav laika tekstus pârlasît.Gudrais sapratîs un piedos. Mani vispâr neiteresç pareizrakstîba neviena tekstos.Mani interesç lai cilvçks dabûtu informâciju un lai dabûtu to es.Arî turpmâk kïûdas nelaboðu.Man brîvâ brîdî jâapskrien visa pasaule. Ja nepatîk zem mana nika variet vispâr nelasît.Teikðu tikai paldies. Es palîdzu cilvçkiem kad viòi lûdz padomu. Ðeit nav glîtrakstîðanas vai pareizrakstîbas eksâmenu komisija.Centîðos cilvçkiem arî turpmâk palîdzçt .Kam uztrauc pareizrakstîba nelasiet.Ar cieòu , pareizrakstîbas skolotâj.

Dr.asist.Raimonds Bh,Bîbele,Korâns uc ir vienotas CIVÇCES informâcijas vçrtîbas. Briljants ir skaists ne jau skatoties tikai vienu ðíautni. Briljanta vçrtîba un mirdzums ir tieði atkarîgs no ðíautòu daudzuma.Tas pats ir ar Dievu.Es cienu jebkuru ticîgo.Bet apskauþu tos,kas ir varçjuði izlasît vairâkas no ðîm Lielajâm Grâmatâm.To var tikai lieli cilvçki. Viòi nededzinâs ne cilvçkus ne cilvçces zinâðanas uz sârtiem tikai tâpçc,ka viòð lasa ,runâ citâ mçlç vai pielûdz Dievu mums nesaprotamâ ticîbâ.Viòi nenogalinâs cilvçkus uz Kuklusklana sârtiem.Viòi necirtîs cilvçkus kâ Ruandâ.Viòi nenogalinâs vîrieðus un zçnus kâ Kosovâ. Viòi nerîkos koncentrâcijas nometns kâ Hitlers.Nesçs bailes un tumsonîbu kâ Staïins,Mao,Pol pots.Viòi Alaha vârdâ nenogalinâs tûkstoðiem cilvçku zem debeskrapju drupâm ,kâ ASV 11 septembrî..Iet runa ne jau par Bîbeli,Korânu Talmutu,vai Bhagavat gitu.Iet runa par iecietîbu pret lîdzcilvçku.Dieva sludinâto galveno likumu.Tev nebûs nokaut. Un tas sâkas tieði ar to mazo-tev bûs lasît vai nelasît tikai to.Ðeit pieòemts lasît tikai ðo.....Tâ jau ir nogalinâðanas pirmâ fâzes pirmais burts.
Irçna
Re: par bîbeli
29.06.2005 19:36
>mazdakteris
Un TU man kaut ko teici par fanâtismu :)
samanis
Re: par bîbeli
29.06.2005 22:40
Bibeli var nopirkt J.Rozes gramatnica
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 14?
Ziņa: