Matu nodzîðana smagu blaugznu gadîjumâ

Aizsāka jautâjums 

jautâjums
Matu nodzîðana smagu blaugznu gadîjumâ
27.06.2005 14:46
Ðoreiz tieðam nav starpîbas vai es apjautâjos neklâtienç vai vizîtç pie ârsta, jo nekâdas dziïâkas izmeklçðanas ârsti (dermatologi), pie kuriem ir bijis mans draugs (viòam ðî problçma) nenozîmç, bet vadâs lielâkoties pçc virspusçjas apskates.
Kâ jau rakstîju, ir izmçìinâti visdaþâdâkie ârstnieciskie ðmpûni, zâles Roagutan(ceru, ka pareizi), rauga tabletes un tml.
Cilvçks ir apòçmîbas pilns tikt no ðîs problçmas vaïâ, ja tikai zinâtu kâ, varbût ir efektîvi nodzît matus, jo kâ novçrots zvîòveida blaugznas, nieze, apsârtums, lobîðanâs raksturîga matainajâs íermeòa daïâs: matos, uz krûtîm, uzacîs.
Varbût te der homeopâtija?
izklausâs baisi.... a varbût tâ ir alerìija? vai kâda iekðçja infekcija? nez` vai matu nodzîðana tur ko lîdzçs...
homeopâtija var palidzçt, bet par to neko nevaru pateikt....
...jâ baisi, tik baisi cik vien pie seborejiskâ dermatîta tas ir iespçjams, pie tam tas nâk no paaudzes paaudzç :(
Re: Matu nodzîðana smagu blaugznu gadîjumâ
27.06.2005 15:21
No homeopâtijas labi visâdâm zvîòâm palîdz Tûja (smçre).
Var dabût bez receptes homeopâtiskâ aptiekâ!

Varbût pret ðâdâm blaugznâm ir vçrts izturçties kâ pret psoriâzi?!
Kâ psoriâzi diagnosticç, vai ir kâdas îpaðas analîzes, vai to nosaka uz minçjumu pamata kâ iespçjamîbu, kâ daudzas citas slimîbas???
Man psoriâzi noteica tâ teikt "uz aci", vienîgâs analîzes ko taisîju, tâs bija daþâdâm STS slimîbâm.

Bet blaugznu problçma (ne man paðai) ir aktuâla - Nizoral ir îslaicîga palîdzîba, ðampûni ar darvu, T-Geli utml. lietas nepalîdz vispâr. Varbût kâda vaina imunitâtei, bet to neviens nesûta pârbaudît. :(
Tâ var bût gan arî nebût psoriâze. Es ar psor. slimoju jau 22 gadus, un tagad pavasarî manam dçlam arî uz galvas parâdîjâs tâdas kâ blaugznas, bet varbût arî psoriâze (paðai man uz galvas nav), nodzinâm matus un smçrçju viòam gan ar kliòìerîðu ziedi, gan arî ar magnisporu (tâ ir tâda ziede-Ukrainas raþojums, skat - http://www.magnipsor.com/index.htm), un viss pârgâja, tagad ir tîra galviòa un mati arî atauguði.
JâIZSLçDZ SçNîTE!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 25?
Ziņa: