Bezalkaholiskais alus-vai drîkst?

Aizsāka Loo 

Sveiki!Vai cilvçks,kurð ârstçjas no alkohola atkarîbas(vai jau ir izârstçjies) drîkst dzert bezalkaholisko alu?Un vçl- kâ ar stipro tçju,tâ saucamo- melnâ tçja kârtîgas 3 tçjkarotes uz krûzîti?
bezalkoholisko drîkst dzert droði. Man pazîstams cilvçks, kurð dzer ïoti stipras zâles un nedrîkst alkoholu emaz, arî dzer bezalk alu un viss oki
Padzerot bezalkoholisko alu, pçc laika sagribçsies arî parasto.
Par stipro tçju vai kafiju: bez íîmiskas stimulâcijas ðie cilvçki nevar, lai veidojas kofeinisms, tas taèu ir mazâk kaitîgs, nekâ alkoholisms.
ari bezalkoholiskaja alina ir kaut kads siks procentins alkohola...diemzel.
Re: Bezalkaholiskais alus-vai drîkst?
28.06.2005 12:46
arî kefîrâ ir alkohola %
Esmu nedzeroðs alkoholiíis, tâpçc labprât dalîðos savâ pieredzç. Bezalkoholiskais alus, skan ïoti nevainîgi un vilinoði. Ja jau bez alkohola, kâpçc gan ne? Izrâdâs, ka pie mums sastopamie bezalkoholiskie ali ir aliòi ar pazeminâtu alkohola daudzumu. Ja parastajam alum alk% 2.5-5 (neskaitot stiprinâtos), tad bezalkoholiskam no 0.5-1.5 Protams no bezalkoholiskâ aliòa nevar noíert ðmigu, bet pilnîgi pietiek lai uznâktu nepârvarama vçlçðanâs tikai nedaudz, bet iedzert. Pats daudzreiz esmu atsâcis dzert iesâkumâ navainîgi niekojoties ar bezalkoholiskajiem aliem. Protams, ja alkoholiíis iedzer nedaudz alkohola, nenozîmç ka tûlît metîsies dzert tâlâk. Laiks lîdz nâkamajâm dzerðanâm var bût daþâds, bet beigas, vismaz man, ir bijuðas vienâdas. Atðíîrâs tikai nianses.
Re: Bezalkaholiskais alus-vai drîkst?
29.06.2005 01:43
Nu es arii teikshu ka taa ir biistama rotalja ar to bezalkoholisko alu. Es to tulkotu taa ka cilvim makten gribas iedzert bet pagaidaam vinjsh valdaas un " speeleejas" ar bezalkoholisko alu. Taa kaa pareizi teica Laimîgais.
Diezgan maldîgs termins: ârstçties no alkohola atkarîbas, kur nu vel izârstçjies alkoholiíis. Tas laikam ir tâds, kas ir izârstçjies un tagad var iedzert kâ citi normâlie. Alkoholisms, cik man zinâms ir neizârstçjama, hroniska un progresçjoða slimîba. To pieòemot var iemâcîties sadzîvot ar ðo atkarîbas slimîbu un bût daudz laimîgâks kâ lielâkâ daïa nealkoholiíu. Napazîstu nevienu kas bûtu atsâcis dzert pçc stipras tçjas vai kafijas dzerðanas. Ja nu vienîgi cenðas aizvietot alkoholu ar èefîru un saprot ka tas nav tas atgrieþas pie alkohola (man nevajadzçja sevi tik sareþìîti èakarçt pietika ar bezalkoholisko aliòu)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 8?
Ziņa: