atkariiba....

Aizsāka k_time 

k_time
atkariiba....
30.06.2005 13:21
Dikti tuvs cilveeks ir atkariigs no automaatiem.... Kaadu laiku bija miers, bet tagad atkal viss ataacies. Jaut.-varbuut kaads var ieteikt kaadu labu speciaalistu, jo taa ir slimiiba..
zâlîte
Re: atkariiba....
30.06.2005 13:32
no kâdiem automâtiem - ðaujamiem vai spçïu ?
k_time
Re: atkariiba....
30.06.2005 13:45
Speelju,protams...
Re: atkariiba....
30.06.2005 13:49
Pamçìini atrodi kontakttelefonus un aizved ðo pie dr.Rudzîða - ïoti labs specs, diemþçl man nav koordinâtes. Viens nosacîjums - ja pats pçc pirmâs reizes negribçs braukt un ârstçties, tad arî nebûs jçgas ne no viena. (Jâ, piebilde - viòð manuprât pieòem Jûrmalâ joprojâm).
Re: atkariiba....
30.06.2005 14:01
Atkarîba no azartspçlçm, tâpat kâ atkarîba no narkotikâm vai alkohola vai kâ cita ir slimîba. Man pagâja daudzi gadi lîdz es ko sâku mainît savâ dzîvç. Lielâkâ problçma, man tâ liekas, ir tâ, ka Tu vçlies lai viòð iemâcâs dzîvot bez azartspçlçm. Varbût pats viòð nevçlas to atzît? Jo ja cilvçks to neatzîst, tad arî viòam nav problçmu, tad problçmas ir tikai lîdzcilvçkiem un ìimenei. Viss atkarîgs no tâ cik gatavs piòemt palîdzîbu. Cilvçkiem, kas nespçj piòemt un izprast savu atkarîbu var palîdzçt psihoterapçts, bet arî sâkas tas pats, jo grûti panâkt rezultâtus, ja pie psihoterapeita jâiet piespiedu kârtâ, nevis kâ pie zobârsta {man sâp, man vajg, es eju}. Ja cilvçks ir gatavs piòemt palîdzîbu var mçìinât aiziet uz kâdu no azartatkarîgo sapulcçm. Strçlnieku1b vai Dârza ielâ. Mani, pirs 4gadiem, pret paða gribu, ielika Minesotas programmâ. Palîdzçja.
Re: atkariiba....
30.06.2005 14:08
Man arii viens pazinja kaadreiz baigi speeleeja bet tagad vairs nespeelee. Nomira. Un tas paliidzeeja. Nav nekaadu zinju ka peec tam buutu vel speeleejis.
k_time
Re: atkariiba....
30.06.2005 14:39
Paldies par info! Tieshaam-probleema var buut tajaa, ka ES uzskatu, ka vinjam ir jaasaak aarsteeties, bet to, kas notiek VINJA galvaa-nezina neviens:( Bet kaadus vaardus jaasaka, kaa jaarunaa, lai kaut mazliet vinjsh par to padomaatu?
Re: atkariiba....
30.06.2005 14:40
jâignorç, varbût aizdomâsies kâpçc tâ pçkðòi ir noticis...
k_time
Re: atkariiba....
30.06.2005 14:52
paaraak lielas nepatikshanas vinjsh JAU ir sastraadaajis.... Nav laika gaidiit, kad pats aizdomaasies. Pagaidaam vinjam liekas, ka visi apkarteejie ir vainiigi...
Re: atkariiba....
30.06.2005 14:56
tici man savâdâk nekas nenotiks, varçsi runât priekðâ un pakaïâ, viòð to uzskatîs par ïeèîðanu, kad zaudçs darbu, mâjas, ìimeni un draugus, varbût atjçgsies, bet gadâs arî, ka tas neko nedod. ;(
Re: atkariiba....
30.06.2005 15:22
Runâjot ar atkrîgo svarîgi ir nemâcît viòam dzîvot dodot gudrus padomus, necensties viòu pazemot, lasot morâli vai arî nodarboties ar sevis vai atkarîgâ þçloðanu. Es parasti stâstu par savu atkarîbu un manu garo ceïu lîdz atkarîbas atzîðanai un vel garâko lîdz kas manâ dzîvç sâka mainîties. Ïoti bieþi tas darbojâs, tâpçc ka ceïð uz atkarîbu gandrîz visiem atkarîgajiem ir ïoti lîdzîgs, arî lietoðanas vai spçlçðanas laikâ visas izjûtas lîdzîgas. Tam kas pats tam nav gâjis cauri, grûti saprast un dot kâdus reâlus padomus atkarîgam cilvçkam. Daudzi cilvçki, kas ir iemâcijuðies sadzîvot arsavu atkarîbu- nelietojot, nespçlçjot, dalâs savâ skaidrîbâ ar tiem kas vel cieð no atkarîbas. Un tas viss notiek par velti. Rodas jautâjums: vai tie ir kâdi labdari? Nepavisam nç, ja es nepalîdzçðu citiem apzinâties atkarîbu un sâkt dzîvi skaidºâ, ïoti âtri man piemirsîsies sava atkarîba un radîsies doma, ka esmu izveseïojies un tikai vienu reizîti un pavisam nedaudz varu iedzert vai uzspçlçt. Ja atkarîbas problçma bûtu Tev nevis Tavam draugam, labprât palîdzçtu
Re: atkariiba....
30.06.2005 15:43
k_time ! Pamediniet labu specialistu, kurs stara ar atkaribam - dr. Reznik-Martovs 7282396, 9256952 tikai vinam ir darga vizite - 20Ls, bet ja loti paprasit...tad tikai 15!!! Lai Jums veicas!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 22?
Ziņa: