Alko+grûtniecîba

Aizsāka Iveta 

Iveta
Alko+grûtniecîba
30.06.2005 16:02
Nesen atklâju ka esmu ceturtajâ grûtniecîbas nedçïa, bet ðis mçnesis ir kârtîgi dots pa "bundþâm" zinu, ka no manas puses bija vieglprâtîgi, bet sanâca svçtki aiz svçtkiem. Protms tas nava nekâds attaisnojums. Pirms uzzinâju alko ir lietots kadas èetras reizes, bet kârtîgi. Esmu pârbijusies. Vai tas bçrniòu var ietekmçt? Paldies par atsaucîbu, jo tieðâm vçlos mazo un esmu priecîga par viòu un alko vairs neesmu skârusies klât kopð zinu par grûtniecîbu. Bet esmu uztraukusies un protmas zinu, ka nebîja pareizi to darît????!!!!
Re: Alko+grûtniecîba
30.06.2005 16:12
man bija lîdzîgi, bet kâ mana daktere teica :nu un ko tu tagad darîsi, cerçsim, ka nekas bçrnam nenotiks. Un galu galâ vecâkiem, kas n tos mçneðus ir atturçjuðies no alkohola veduði veselîgu dzîvesveidu piedzimst slimi bçrni un pçdçjiem plenèiem veseli, tâ ka nav ko satraukties un ja nu kaut kâdi sareþìîjumi grûtniecîbas laikâ parâdîsies, tos laicîgi var konstatçt. Piebildîðu, ka man ir vesela, smuka un gudra meitiòa, tâpçc tamdçï vien, ka pâris reizes nodots pa bundþâm neiesi tak atteikties no bçrna, turklât pirmâs divas nedçïas auglis vçl nav kârtîgi piestiprinâjies pie mâtes organisma un nebarojas no tâ.
man lekas,ka loti daudzam ta ir bijis,tai skaita ari man.ne jau apzinati tu to dariji,ta ka beidz sevi saustit un atrodi sev normalu arsti,jo man dr teica,ka ne es pirma ,ne pedeja.puikucim 2 gadi,pilnigi vesels.turies
mama
Re: Alko+grûtniecîba
01.07.2005 11:53
Nesatraucies, bçrns, man 2 puikas veseli,skaisti un gudri. Dzçru ne tikai pirmjos mçneðos. Kaut kâ vienmçr gadîjâs. Nekas nebûs. Tie ir tikai ârstu biedi. Sirdsmieram vairs nedzer un viss bûs labi. Lai veicas!!!
uga-uga
Re: Alko+grûtniecîba
01.07.2005 12:51
man arii taa gadiijaas, no saakuma tusojoties iedzeeru nezinaadama par savu laimi, bet tas bija patieshaam pirmajaas dienaas, nedeeljaas, jo peec tam vairaak nevareeju alkoholu noriit, lai arii nezinaaju, ka esmu staavoklii...bet peec tam, kad jau biju ar smuku punci, shad tad pa viina glaazei un alus mutei iedzeeru...meitinja vesela un nekaadu probleemu.
vairaak skaadeesi tagad ar saviem pashpaarmetumiem un uztraukumiem beebim, nekaa izlietotais alkohols....
veixmi un apsveicu :)
Iveta
Re: Alko+grûtniecîba
01.07.2005 14:28
Paldies mîïâs meitenes, tieðâm esam priecîgi par gaidâmo mazuli, neizsakâmi priecîgi, bet vçlçjos arî dzirdçt kas un kâ ir bijis pârçjâm. jo sâkumâ likâs, ka varbût viena tâda tusçtâja esmu:))) Naivi vai ne! Paldies mîïð, mîïð!
piika
Re: Alko+grûtniecîba
01.07.2005 21:51
un vispaar, ja saki ka ir 4 nedeelas, tad zini, ka beernam saikne ar maati rodas tikai peec 3 nedeelaam. Taa ka viss, buus ok.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 20?
Ziņa: