Testosterons

Aizsāka Help me 

Help me
Testosterons
04.07.2005 21:47
Kaa palielinaat taa daudzumu organismaa? Dabiigi protams.
kurmis
Re: Testosterons
06.07.2005 05:42
atradies veel viens kachoks :)
Juris
Re: Testosterons
06.07.2005 06:41
Mâkslîgi papildinât testosterona krâjumus organismâ nav ieteicams, jo tas var nobloíçt dabisko atraþoðanu. Ir vairâki preparâti, kas veicina testosterona sintçzi netieðâ ceïâ: pregnenolons +, dehidroepindrosterons, u. c. Vispâr var palasîties par papildus uzturvielâm sportistiem un atlçtiem ðeit:
http://www.kendo.apollo.lv/Sports/Papilduzturs/sportspapilduzturs.htm
Re: Testosterons
06.07.2005 09:43
Bet jaazin jau arii, kaada dzimuma paarstaavis tu esi varbuut!!!
mazdakteris
Re: Testosterons
06.07.2005 23:05
Vajag sîkâk uzrakstît kâpçc tev ðíiet, ka vajag vairâk testosterona.Lielâs devâs tas var izsaukt audzçjus.
-Kontrast duða
- nesât ðortus bet nekâdâ gadîjumâ cieði pieguïoðas peldbikses
-erotiskas domas un ainas
-B6 vitamîns piedalâs olbaltuma sintçzç un tâtad arî visâ pârçjâ.
-biostimulâtori zem ârsta kontroles ârsta kontroli
-viegli piparoti çdieni,ðokolâde,rieksti9Saka ka pistâcijas rieksti,bet
Pârâk liels testosterona daudzums organismâ var veicinât izsitumus uz íermeòa,kas grûti padodas ârstçðanai,agresivitâti,seviðíi kopâ ar alkaholu.
Var veidot ,ja ieòem mâkslîgi farmokoloìisko kastrâciju.
Pieder pie vielâm,kas izsauc atkarîbu,osteoporozi kaulaudos,seviðíi mugurkaulâ.
Help me
Re: Testosterons
07.07.2005 14:38
Tiesi par mugurkaulu preciizaak gribeeju arii zinaat. Vai siis deformaacijas mugurkaulaa nav iespeejams noveerst ar vingrinaajumiem (teiksim stiepsanaas pie kaadas caurules, liidztekas). Vispaar, sis hormons tacu piedalaas netikai muskulu augsanaa, bet arii kaulaudu, ne taa? Tiesi tas man interesee. Kachaks neesmu :)
mazdakteris
Re: Testosterons
08.07.2005 08:16
Kaulaudos izmaiòas rodas pârsvarâ ja lieto testosteronu un viòam lîdzîgos preperâtus makslîgi ievadîtâ ceïâ. Dabiskâ veidâ tas nevar notikt. Kaulu struktûrâs notiek izmaiòas tâpçc,ka iedarbojas vesela rinda faktoru,kas traucç kaulaudu veidoðanos. Liekas ,ka ir traucçta kaïía nokïûðana kaulos. Ðeit vingrinâjumi neko nedos jo notiek íîmiskas reakcijas..Muskuïus veido vairâki faktori: olbaltums,testosterons un fiziskas slodzes. Ðis mehânisms ir ïoti grûti lîdzsvarojams. Jebkura mâkslîga iejaukðanâs noved pie vielmaiòas traucçjumiem.Spçcîgi kauli veidojas daudz ilgâkâ laika periodâ salîdzinot ar muskuïu masas pieaugumu.Kaulaudus veido vçl lielâks faktoru skaits: Kaïíis, "D" vitamîns,fosfors,"C" vitamîns,saules gaisma.Strauji veidojoties muskuïu masai kauliem tiek atòemtas iespçjas normâli veidoties.Nav svarîgi izprast kâ tas notiek. Jo tas ir daudz,daudz sareþìîtâk, kâ es teicu augstâk .Ir svarîgi saprast vienu. Daba katram ir noteikusi savas iespçjas. Jebkura patvaïîga iejaukðanâs tiek bargi un neþçlîgi sodîta.
Jâatceras vçlreiz Rietumos,kur vairâk rûpçjas par personîbu ,ir skaidri noteikts. Mâkslîgi ievadâmie Androîdi (arî testosterons) ir atkarîbu veidojoða viela,kas pielîdzinâma narkotikai.
Re: Testosterons
08.07.2005 08:20
Tas ir normaali ,kad viirietis uztraucaas par savu seksuaalo identitaati un reproduktiivo veseliibu ,bet nevis paarveershaas par feminizeejushos viegli paklaujamu hermofrodiitu ,ko mees noveerojam rietumu sabiedriibaa.
Biezi vien viirieshiem truukst testosterona sakaraa ar dazaadu faktoru iedarbiibu :paartika ,medikamenti utt.
Ja Jums interesee reaala testosterona palielinaashana dabiskaa veidaa ,protams fiziologisko normu robezaas ,luudzu griezaties ,rakstiet uz manu e-pastu
Re: Testosterons
08.07.2005 10:13
Pandoram

Vai Tu esi mediíis?
Un kas ir tas, ko Tu piedâvâ?
Help me
Re: Testosterons
08.07.2005 13:10
Esmu dzirdeejis par smilakses (smilax) labajaam iipashiibaam. Sis dabas briinums ir daudzu sporta UB sastaavaa. Vai vienu pashu lietojot lielaakaas devaas nevar panaakt veelamo rez.?

mazdakteris - vai vareetu man sniegt virspuseeju info., kaa dabiigais testosterons piedalaas tiesi muguras skriemelju attiistiibaa, tas ir jauniibaa, kad aug organisms.
Re: Testosterons
09.07.2005 00:18
Dusmai .
Piedaavaaju reaalu testosterona paugstinaashanas kursu dabiskaa veidaa ,neivadot androgeenus ..ar reaaliem rezultaatiem dokumentalizeetiem kartinaa .Nu protams pacients tos arii juut ,rezultaati kaa likums ir paliekoshi protams ieveerojot veseliigu dziives veidu ,ko nozziimee andrologs ,bet ne cits speciaalists ..teiksim dieetas aarsts :))
...
Re: Testosterons
09.07.2005 01:57
Latvijaa NAV andrologu. Ir dazhi iipatnji, kuri pashi sevi taa deevee :-)
mazdakteris
Re: Testosterons
09.07.2005 08:15
Es nevaru teikt un laikam esmu pârprasts. Testosterons nav viela ,kas tieði piedalâs mugurkaula attîstîðanâ.Ir dati par anabolo hormonu postoðo iedarbîbu uz aknâm un kaulu struktûru.Anobolie hormoni izteikti piedalâs muskuïu masas veidoðanâ.Organisms ir cieði saistîta sistçma.Dodot vienam vairâk mçs atòemam kaut ko otram.
Autors-Jâ,pareizâk ir teikt anabolie hormoni.
...
Re: Testosterons
09.07.2005 08:34
mazdakteris - man gan ir cita info. par testosteronu. Aktiivaa viela (pasa organisma izstraadaata) piedalaas augsanas zonu paarkauloshanaa [taatad piedalaas]. Tiesi sii viela sadarbiibaa ar somatotropiinu audzee netikai masu, bet arii kaulu sisteemu tiesi augsanas periodaa.
mazdakteris
Re: Testosterons
10.07.2005 18:55
Interesanti. Kâpçc tad kauli aug maziem puisîðiem, kuriem oliòas testosteronu sâk izsviest asinîs tikai no 12-14 gadu vecuma. Un kâpçc tad kauli aug meitençm kurâm testosterona lîmenis asinîs prakstiski nav?????
...
Re: Testosterons
10.07.2005 22:16
mazdakteris: maziem puisiisiem testosterona liimenis vienkaarsi ir krietni zemaaks, nekaa pusaudziem. testosterons nav hormons, kas atbild tikai par spalvaam un loceklja apvidu :) vispaar arii virsnieres izdala so hormonu. 12-14 g. ir visai nepreciizs raadiitaajs. ir zeeni kam aatraak, ir kam veelaak. bet testosterons pastiprinaati saak izdaliities zeeniem tad, kad hipofiize padod signaalu par pubertaates saaksanos. tad arii pastiprinaati attiistaas primaaraas un sekundaaraas dzimumpaziimes utml.

Meiteneem kauli aug ar estrogeena paliidziibu, preciizaak, estrogeens tiesi taapat piedalaas kaulu attiistiibaa, bet kad hipofiize padod signaalu, ka meitenei jaapaliek par sievieti, hormons saak pastiprinaati izdaliities - tiesi taapeec notiek pastiprinaata augsana.

Sievietes organismaa arii atrodas mazliet viiriskaa hormona testosterona. Taapat arii viiriesa org. ir nedaudz sii estrogeena.

striideesies veel? :)
Nu nezinu
Re: Testosterons
10.07.2005 22:26
Viss organisms jau ir tâda vienota sistçma, kur "viss pie visa piedalâs", bet pilnîgas skaidrîbas, kas îsti notiek taèu nav. Tâ ka sava taisnîba var bût gan mazdakterim (kuºð ir ïoti zinoðs medicînâ), gan daudzpunktei. :)
mazdakteris
Re: Testosterons
10.07.2005 23:37
Es forumu uzskatu nevis par vietu kur savstarpçji pacientu priekðâ strîdçties ,bet censties sniegt padomu cik nu to ðâdos apstâkïos var dot. Tad jau var teikt ,ka Adrenalîns, arî piedalâs kaulu veidoðanâ un siekalas arî, jo tâs barîbu saskalda.Un skâbeklis piedalâs kaulu veidoðanâ un tâ lîdz bezgalîbai. Kâ saka viena mana paziòa ,kad ir jautrâ prâtâ...Mein got ,ein lethin cvai broblem...cvai lethin drei problem...Ar patiesu cieòu.
...
Re: Testosterons
16.07.2005 08:35
mazdakteri: abpusçji. teema striidiiga.
ir dzirdeets, ka alkohols pazemina testost. liimeni. cik tas ir pieraadiits vai pamatots, nezinu. taa nu ir sanaacis, ka peedeejaa laikaa biezi (ar meeru) lietoju alko., it kaa atskiriibu nejuutu, bet bazas rodas.
mazdakteris
Re: Testosterons
16.07.2005 19:21
Alkohols ir vispârçja inde. Spazmç asinsvadus un noteikti iedarbojas uz testis raþoðanas funkciju. Aknas esot spçjîgas neitralizçt 50-60 gr. alkohola bez kaitîguma sev. Ja ir problçmas dzimum sfçrâ nekâdâ gadîjumâ neaizrauties ar grâdîgo. Tagad jau stress ,saindçtâ vide to nabaga vîrieti âtri pataisa par impotentu.
...
Re: Testosterons
17.07.2005 15:57
Taatad man nevajadzeetu ar to iipasi aizrauties. Bet vai ir arii kaada pozitiivaa puse, ja njem veeraa to, ka skolai saakoties so negatiivo ieradumu atmetiisu. alko. savaa veidaa dod atslodzi. esmu paarliecinaats par sevi, esmu smeekeejis, atmetu bez sarezgiijumiem.
abc
Re: Testosterons
17.07.2005 16:12
Ai,nafig vajag vispaar raizeeties par taadaam lietaam. taapat labi zinaam, ka gandriiz jeb kuraa produktaa, ko ieved L-jaa ir kaads konservants vai cits elements, kas arii paarmeeriigaa daudzumaa ir inde. masiinas ik mirkli atstaaj aiz sevis ogleklja dioksiidu un dazaadas citas veidei un cilveekam kaitiigas vielas, ruupniicas izkuupina savus meeslus muusu jau taapat nepaaraak svaigajaa gaisaa, uznjeemumi piesaarnjo kanalizaacijas sisteemas un uudens tilpnes, viss tas nonaak upee un tur mees meedzam peldeeties, cigareshu duumi neskatoties uz valdiibas pienjemtajiem likumiem tik un taa nonaak muusu plausaas, neskatoties uz to, ka nesmeekeejam. par spiiti visiem siem meesliem, cilveeks kaa briinumaini stoiciska buutne attiistaas un ir speejiigs veikt visas nepieciesamaas funkcijas. nerunaasim par alkoholu, kas meerenaa daudzumaa tiesi paliidz organismam attiistiities, nerunaasim par cilveeka organisma neticamajaam speejaam pielaagoties un nonaakt pretrunaa ar visiem fizikas likumiem. vajag tikai ticeet sev, un nekas tevi nesalauziis, kaa tikai tu pats.
Re: Testosterons
17.07.2005 17:02
Es liidz shim zinaaju tikai 2 galvenos androgeenu (to pashu anabolo steroiidu) galvenos riskus: sachakareet visu lipiidu sisteemu un iedziivoties aknu audzeejos, jo ja nemaldos androgeeniem bija kautkaada biokjiimiska iipashiiba, kas bija hapatokancerogeena (taa laikam to deevee).

Bet visas taas runas par to, ka injiceejot androgeenus sava testosterona izstraade var apstaaties ir aplamas, jo pie noteiktaam devaam nevis var, bet arii apstaajas un apstaajas arii spermatogjeneeze un pauti saraujas (atrofija). Tas gan ir atgriezeniski, bet neizpluudiishu, jo neveelos, lai kaads atkal man piesiem anabolikju reklaamu.

Kaads latvijaa labi zinaams aarsts man reiz teica sekojoshu: taa ir joma, kuraa nav pieraadiits ne jaa ne nee, bet katraa zinjaa kaads ir pacenties, lai HAT (hormonaizvietojoshaa terapija) tikru nobremzeeta. Nekas-muusu mazbeerni piedziivos shiis jomas pilniigu izpeeti.

Nezinu citk sheit ir patiesiibas, bet kautkas jau ir.
M.B.
Re: Testosterons
17.07.2005 22:16
Endokrinologs varçtu atbildçt precîzâk.

Organisms pats regulç visâdus procesus. Attiecîbâ uz hormonu padarîðanâm, zinâms, ka progesterons organismâ spçj pârvçrsties testosteronâ, kurð savukârt var pârvçrsties estrogçnâ.

Samazinâts estrogçna daudzums organismâ mçdz padarît kaulus trauslus.

Vai tâ varçtu bût, ka "pârdozçjot" testosteronu, tas gaidîtâ efekta vietâ, pârvçrðas estrogçnâ?
Re: Testosterons
18.07.2005 09:15
M.B.
Taa nu gan nav kaa Tu raxtiiji... es no galvas neatcetros visus tos procesus, bet estrogeeni veidojas kautkaadaas proporcijaas pret kautko, bet tas ja nemaldos kljuust biistami ja androgeeni tiek ievadiiti no aarienes...tad tur ginestomaatija (viirietim kruutis saak augt) utm... iisteniibaa man pasham kljuva interesanti: shodien noskaidroshu
abc
Re: Testosterons
19.07.2005 12:04
Ja nemaldos, estrogeens ar testosteronu savstarpeeji balanseejaas arii maaksliigi ievadiitaa veidaa. Sanaak taa, ja viiriesha organismaa tiek ievadiits estrogeens, testosterona liimenis attieciigi kriitaas. Njaa, sievietes organismam ir iipatniiba - ja par maz estrogeena, tiek trauceeta kalcija apmainja, kauli paliek trausli, viegli luuztoshi. Liidziigi ir viiriesiem ar testosteronu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 25?
Ziņa: