smçíçsanas atmeðanas/ bezmiegs/ gâzes

Aizsāka sivns 

nu jau mçnesi nesmçíçju, elpot kïuvis vieglâk, bet tâ vietâ èupa citas problçmas- vçders gâzç kâ traks, caurs miegs, mostos ik pçc stundas, pustundas. Mîïâ tauta palîdziet, ko darît, varbût kâdas zâles vai pâries tâpat ( ja jâ, tad pçc cik ilga laika )?
Vispâr jau ðkrobe, gribçju kâ labâk, jûtos vçl sliktâk!!
paveero ko tu tagad eed un cik, jo iespeejams tev ir apetiites pieaugums, biezaakas eedienreizes! Un par bezmiegu, kaada ir tava motivaacija nesmeekeet?
motivâcija nesmçíçt- jau sen gribçju atmest, jo tas ir kaitîgi!
çdu kâ parasti, tikai vairâk karameles un ogas!
Re: smçíçsanas atmeðanas/ bezmiegs/ gâzes
08.07.2005 10:24
Ja pamosties naktî, tad noskaiti savu privâto mantru
"kâds es esmu malacis, ka nepîpçju un tagad esmu vesels kâ rutks"
apgiezies uz otriem sâniem un èuèi tâlâk!

Par gâzçm - man patîk Olainfarm jogurta kapsulas, bet jebkurâ gadîjumâ uztver to, ka Tavs barîbas trakts atdzîvojâs pçc nikotinizçðanas!:)
bet ko lai dara ar to cauro miegu, pa dienu staigâju kâ zombijs, esmu no tiem cilvçkiem, kas, ja normâli nepaguï, paliek nervozs un histçrisks?
vai tas varçtu bût no smçíçðanas atmeðanas un kad tas pâries?
Ju stulbi jau sanâk atmetu, lai bûtu labâka veselîbas, bet paliek arvien sliktâk!
Un es arî grasos sanemties atmest, bet tik ljoti baidos no visâm ðîm aprakstîtajâm problçmâm......
Kas mani tâdu nervozu un stervozu vispâr vares izturçt, es pati tai skaitâ???
Re: smçíçsanas atmeðanas/ bezmiegs/ gâzes
08.07.2005 12:15
Es atmetu un izdzîvoju!:-)

Bezmiegiem un visâm citâm broblçmâm ir citi cçloòi, pîpçðana ir tikai cçloòu aizmâlçðana.
Nenomierina cigas tos sakairinâtos nervus!
Es ïoti lîdzîgas sajûtas izbaudiju, kad beidzu dzert. Tikai pçc kâda laika sapratu ka mans íermenis dara visu iespçjamo lai dabûtu savu mierinâtâju. Ïoti svarîgi ir saprast, ka tieksme uzsmçíçt nenâk ieraugot cigareðu paciòu vai smçíçtâju. Tâ izpauþas kâ stress, bezmiegs, u.t.t. kas tikai varçtu bût par iemeslu lai atkal uzpîpçtu. Jo ilgâks nesmçíçðanas laiks paiet, jo mazâk nâk galvâ iemeslu uzsmçíçt. Svarîgi priecâties un saskatît to pozitîvo nesmçíçjot un neaizmirst cik viegli atsâkt smçíçt un grûti atmest. Tu esi laimîgs cilvçks, ja Tev izdodas nepîpçt. Es pagaidâm vienmçr esmu atradis kâdu stulbu iemeslu lai uzpîpçtu, varbût tikðu pie kâda plauðu vçzîða vai citas kaites un vçlçðanâs dzîvot bûs lielâka par iemeslu uzpîpçt.
Nee,es neatmetiishu vis..Daudzi pazinjas apveelushies kaa rukshi,turklaat nervozi un kaskjiigi.Es juutu,ka vajadzeetu atmest-pie slodzes ir elposhanas probleemas....Bet tas vismaz nevienu nepagruutina-tikai mani.:))
Bet tie nervozie,resnie nepiipeetaaji gan mani attur no atmeshanas:))
dusmai

bet agrâk, kad pîpçju ar miegu bija viss ok

paldies laimîgajam, laikam taisnîba, jo pa sapòiem pîpçju regulâri, varbût tâ izpauþas vçlme uzpîpçt!
Sivn
Ja esi tik taalu ticis,tad neatsaac gan..Cik ilgi buus bezmiegs?_-pamociisies un ar laiku pieradiisi pie jaunaa stavoklja-saaksi atkal guleet.Padzer kaadu miega teeju vakaraa..
Ar skaudiibinju domaaju,kaads esi malacis.man bail aptaukoties un saakt stresot-taapeec piipeeju.Bet Tu gan neatsaac!
Drîz bûs 2gadi kâ neesmu lietojis alko, bet pa sapòiem daþreiz dzeru. Visdîvainâkais ka no pamostoties ïoti lîdzîgas izjûtas un sajûtas kâ uz pohâm. Ja es nepriecâtos par dzîvi skaidrâ, diez vai spçtu atturçties no kâda auksta aliòa. Par smçíçtâju reti kad kâds teiks; tas gan nosmçíçjies lîdz ruèkai, bet paðam jau labâk redzami visi plusi un mînusi.
paldies visiem par atbalstu, tieðâm bija baigais besis uznâcis!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 17?
Ziņa: