tautas lîdzekïi

Aizsāka Someone 

Someone
tautas lîdzekïi
12.07.2005 15:41
Varbût varat kâdu ieteikti, lai dziïas un nopietnas brûces dzîtu (ðajâ karstumâ ïoti slikti dzîst, bet varbût, ka tautas lîdzekïi palîdz)? Un ko lietot pret muguras sâpçm (ja visu laiku jâguï praktiski vienâ pozâ, tad sâk sâpçt mugura)?
Re: tautas lîdzekïi
12.07.2005 18:48
Alveja pret muguras sâpçm, Belladonna.
Brûcçm ceïmallapas, bet ja brûce ir dziïa....cik dziïa?, mârsila tçja vispârçjai imunitâtei, arî darbojâs ka antibiotiíis.
Someone
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 10:16
Nu brûce dziïa - izrauts gabals. Paldies par to tçju. ieðu uz aptieku un nopirkðu (ceru, ka tur tâdas ir). ceïmallapas laikam ðajâ gadîjumâ nelîdzçs.
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 12:19
Ðâdiem gadîjumiem ( maniem vîrieðiem tie ir diezgan bieþi )mums mâjâs vienmçr ir Emu strausa tauki. Pie sasitumiem, brûcçm, apdegumiem, locîtavu sâpçm, izsitumiem, kodumiem - neaizstâjams. Muguras sâpçm bez ierîvçðanas var taisît arî emu tauku komprerses uz nakti; labi palîdz arî 'bâzisku sâïu kompreses ( man tîk Nâves jûras sâls armikrohidrînu ).
Someone
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 12:36
kas tiem pa emu strausu taukiem? kur tâdus var dabût?
svece
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 12:50
ir aizdomas, ka vinis smejas par tautas lîdzekïiem... bet "emu strausa tauki" - labs :)
varbût pamçìini labâk kaut ko no tradicionâlâs medicînas... un brûèu dzîðanu jau tik viegli nevar paâtrinât - jâgaida amçr dabîgi viss sadzîst... ja vien nav kaut kâda infekcija - tad nez vai sagaidîsi, kad sadzîs un tâdâ gadîjumâ fiksi pie ârtstiem...
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 13:54
:))) Palsai Henrika Senkçvièa Krustneðus, tur poïu ðïaktièi (vai kâ viòus tur sauca) ar lâèu taukiem brûces mçrç!:)
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 14:04
Katrai ìeogrâfiskai vietai savi tauki. Kur lâèu, kur roòu/vaïu, kur cûku, kur emu. Kur kas mît, tur tâ taukus izmanto. Nemetîsi taèu mantu ârâ.
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 14:08
Plant, uz mûsu platuma grâdiem tad jau bûtu domâta Rapðu Riso eïïa, sprieþot pçc tâlrâdî pieejamâs informâcijas?:))))
Kaut kas tomçr man te neklapç!:)
Someone
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 14:33
Nu cilvçks jau guï slimnîcâ un tâpçc jau meklçju padomu par tautas lîdzekïiem, jo medicîniskie îsti nelîdz :( a jums, ka tik noriet
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 14:38
Nu beidz, mçs jau te labsirdîgi!:)
Ja esi Rîgâ, tad vari ieèâpot Homeopâtiskajâ aptiekâ uz Lâèplçða ielas, tur farmaceites ir ïoti sakarîgas un vislabâk zinâs ieteikt!
Vçl var pakonsultçties Arsâ pie dr. Kalniòas, aizej un apstâsti situâciju, viòa palîdzçs!
Someone
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 14:41
Nu paldies. Vienkârði pirmo reizi esmu saskârusies ar tik nopietnâm lietâm un nezinu no kura gala sâkt un kâ cilvçkam palîdzçt. Varbût arî var kâds padalîties ar info, kur var iegâdâties kruíus?
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 14:50
Kruíus nevajag pirkt, vajag îrçt.
Man druðkas omîte staiguli (krâìis uz ritenîðiem veciem cilvçkiem) Gaiïezerâ noîrçja par 80 santîmiem uz gadu!
Bet slimnîcâ viòi pateiks tâs îzîrçðanas vietas!
Lai arî viòi pastâsti kâdi ir pareizie, kas uz rokâm neberþ tulznas!
Man te viena vîra radiniece bija kâju salauzusi arî îrçja krutos kruíus, pie kam plastmasas krâsa tika pieskaòota pie jaunajâm kurpîtçm!
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 14:56
to someone
Dusma jau pateica arî manas domas ðajâ sakarâ. Pievienojos. Vçl par dabas lîdzekïiem var palasîties ðeit: www.pirtslietas.lv Varbût ko atrodi vai atceries. Par homeopâtisko aptieku, laba doma. Otra atrodas Biíernieku ielâ. Ðogad atvaïinâjumâ bija galîgi satraumçtas kâjas (gandrîz tulznas), neviens òo mûsu ìimenes ar tâdu varbûtîbu nerçíinâjâs un neko nepaòçma lîdzi ðâdam gadîjumam ( izòemot plâksterus). Vienîgais, ko vairâk sirdsmieram, varçja izmantot bija smçrç no/pret mastopâtijas no ðîs aptiekas. Rezultâts bija ïoti negaidîts: nakts laikâ vaina pazuda. Pçc tam to smçrçju arî uz apdegumu ( ne ar to pusi paòçmas degoða cigarete). Èûla neradâs, apsârtums pazuda. Tâ ka pieredze laba. Domâju, ka tur atradîsi nepiecieðamo.
Someone
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 15:15
Paldies tieðâm vçlreiz par vçrtîgajâm idejâm. èâpoðu tik uz homeopâtisko aptieku pçc padoma un kâda lîdzekïa.
Es zinu, ka pçc laika man bûs vçl jautâjumi par nâkoðo atveseïoðanâs posmu, tad ceru, ka varçsiet palîdzçt ar padomiem. paldies
vinis
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 17:21
Varbût mans komentârs arî izklausîjâs nenopietns, bet es par tiem emu taukiem pilnîgi nopietni. Arî tautas lîdzekïus cienu un pati esmu netradicionâlâs medicînas pârstâvis.
Emu taukus un sâli ar mikrohidrînu var iegâdâties pie Koraïïu kluba biedriem; Jelgavâ var nopirkt arî kluba mâcîbu filiâlç - Svçtes ielâ 18 , ir arî filiâles Siguldâ, Ventspilî, Kuldîgâ, Ogrç, kur var iegâdâties ðo produktu.
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 17:31
Vinis

Tu neesi nekâds netradicionâlâs medicînas pârstâvis!!!
Get real!

Tu esi pârdevçja, kas medicînai pat tuvu nestâv!
Bez tam Tu tak andelçjies ar UB nevis ar zâlçm!

Fui, cik nesmuki!:(
viizija
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 17:45
Dusma!
Mieru..tikai mieru.. ;)
Tavs NIKS ir tavas vazhas.. -)
Re: tautas lîdzekïi
13.07.2005 20:03
Mans niks ir sâkuma burti kâdam latîòu teicienam!:P
Tâ kâ ðâviens paðam savos stereotipu/vîziju muþekïos!:)))
vinis
Re: tautas lîdzekïi
14.07.2005 14:17
Paldies par smago kritiku!
Var jau bût, ka tu mani pazîsti labâk nekâ es pati. Tomçr es gribçtu pati par sevi liecinât, nevis to darîtu kâds man nepazîstams un neredzçts cilvçks.
Man ir nutriciologa sertifikâts ( nutrucioloìija - zinâtne par ðûnas baroðanu un tâ ir viena no netradicionâlâs medicînas nozarâm; kaut gan varbût tev taisnîba Kanâdâ, ASV to mâca medicînas augstskolâs un pieskaita pie tradicionâlâs medicînas ).
Ar andelçðanu nenodarbojos, vadu daþâdus veselîbas uzlaboðanas kursus, sniedzu cilvçkiem info par to kâ un kur meklçt, lai uzzinâtu kaut ko vairâk par savu veselîbu. Ir daþâdi veidi kâ nonâkt pie veselîbas; es esmu tikai un vienîgi par dabîgiem lîdzekïiem un preperâtiem; tikai tie var dod cilvçkam spçku cînîties ar slimîbu.

Manupât nesmuki ir aprunât citus ...
Re: tautas lîdzekïi
14.07.2005 14:43
Kâdâ avîzç bija minçts, ka struteòu sulas kompreses labi dziedç brûces un attîra arî!!!
Lai veicas!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 25?
Ziņa: