kâ notiek....

Aizsāka qz 

qz
kâ notiek....
15.07.2005 09:46
ìimenes ârsta nomainîðana??? Situâcija ir tâda, ka manas ìimenes ârstes pakalpojumi (ârstçðana, attieksme utt) mani vairs neapmierina, un tagad gribu nomainît uz citu ârsti, kâ tas notiek? Vai man ir jâraksta kâds iesniegums ârstei no kuras pakalpojumiem gribu atteikties, un tai pie kuras gribçtu iet? Vai nekas tamlîdzîgs nav jâdara?
Saprotiet pareizi, nekad savâ mûþâ neesmu to darîjusi un nezinu sistçmu, varbût kâds var padalîties pieredzç!
Re: kâ notiek....
15.07.2005 09:51
Nç, vienkârði aizej uz reìistratûru (kur ir Tavs nâkamais ârsts), prasi blanku par reìistrâciju pie ìimenes ârsta, un saki, ka gribi to, kura ir ârsta nomaiòai!
Tur ir papildus aile, kurâ mini iepriekðçjâ ârsta vârdu!

Es mainîju ârstu un sâkumâ aizpildîju nepareizo blanku - tâdu, kas paredzçta tiem, kam vispâr nav ìim. ârsta un dabûju pa mizu no reìistratorçm!:)

I visa procedûra!:)

Â, tad pçc kâda laika viòi Tev atsûta vai paðam jâiet palaï pçc tâdas zaïas mazas kartiòas, bet pie jaunâ ârsta vari doties uzreiz par ìimenes ârsta maksu!
qz
Re: kâ notiek....
15.07.2005 10:15
paldies!
tâtad es saprotu, ka pie vecâ ìimenes ârsta es pat varu neiet???
Maix
Re: kâ notiek....
15.07.2005 10:20
jaa, vari neiet
ennija
Re: kâ notiek....
15.07.2005 13:40
Man arî tas ir aktuâli, bet nevaru atrast normâlu ìimenes ârstu, kam bûtu brîvas vietas un kas grib òemt pretî jaunus pacientus :((((
Re: kâ notiek....
15.07.2005 15:31
to ennija
Ja, gimenes arstu trukst, ka jebkuras med. specialistu Latvija, iznemot laikam zobarstniecibas spec. un ap farmaciju esoso. ((
Zuze
Re: kâ notiek....
17.07.2005 13:41
Labojums Dusmas teiktajam.
Ja nekïûdos, ar ð.g. aprîli vairs ðîs "zaïâs kartiòas" neizsniedz. Procedûra un pierakstîðanâs, kâ ari pârreìistrçðanâs kârtîba gan palikusi tâda pati.

Vienîgais ieteikums qz - vispirms parunâ un vienojies ar to ârstu, pie kura gribi reìistrçties, ka viòð Tevi òems. Ârsti tieðâm ir noslogoti un vîòiem (parasti) jauni pacienti nav vajadzîgi. Pret tiem, kas skraida no viena ârsta pie otra, viòi izturas îpaði piesardzîgi.
Re: kâ notiek....
17.07.2005 17:36
Paldies Zuzei par labojumu!
Nezinâju!

Jâ, mçtâðanâs no viena ârsta pie otra ir nesakarîba, bet ja ar ârstu neizveidojâs kontakts personîbu nesaderîbas rezultâtâ, tomçr ir labâk ârstu nomainît!
Es arî esmu 2 ìimenes ârstus nomainîjusi - vienu, ko man automâtâ piekabinâja sistçma un ar otru diemþçl neizveidojâs kontakts, jo viòa visas slimîbas gribçja ârstçt ar antidepresantiem (ko es principâ neatzîstu), tagad man ir ïoti saprâtîga ìimenes ârste, kurai nav vienalga, kas ar mani notiek!
2 ir daudz vai maz - nemâku teikt, bet tagad esmu apmierinâta, ka nenoslinkoju un nomainîju!
qz
Re: kâ notiek....
18.07.2005 13:31
man liidz shim ir bijusi tikai viena gimenes aarste, taapeec nu jau buudama pieaugusi saprotu, ka mani neapmierina vinjas konveijera sisteema, kur visiem izraksta vienas un taas pashas zaales, neiedziljinoties slimiibaa.
turklaat neuzskatu par pareizu, ka man kaa pacientei jaaiet pie aarsta un jaastaasta uz kaadaam analiizeem un pie kaada aarsta mani vajag nosuutiit taalaakai izmekleeshanai, galu beigaas es tak eju pie aarsta lai vinjsh mani aarstee, nevis man pashai jaazin jau ieprieksh sava diagnoze!!!
vai tad juusu praat' taa nav?????
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 2?
Ziņa: