ja jau par jaunajiem

Aizsāka jauniòais 

jauniòais
ja jau par jaunajiem
28.07.2005 22:54
Labsvakars!

Varbût kâds jau ir noskaidrojis, kurâs specialitâtçs rezidentûrâ ðogad izsludinâts papildus konkurss, nu, kuri "nesavâca" pilnu komplektu?
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 03:08
brauc uz USA, Zviedriju... un neboja sev dzivi
xyz
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 12:56
zinu tikai to, ka bçrnu íirurgi totâli izòirgâjas par topoðajiem kolçìiem...
:-)
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 12:57
Nesaprotu,kaapeec vinji vinjus vispaar njeema, ja jau tagad toposhos pashi nezin, kur gruuzt peec beigshanas.
Bet, taa ka VOAVA paceela naudinjas par rezidentu apmaaciibu, tad jau laikam tur taa lieta. Un lai savos CV var ierakstiit, cik chakli jauno speciaalistu apmaaciitaaji ir ;-(
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 12:59
nu apmçram jau tâ arî ir
neviens jau valstî nopietni nerçíina, cik kâdu speciâlistu vajag un vajadzçs pçc 5 gadiem
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 13:06
bija taèu Dienâ raksts - Latvijâ patreiz trûkst apmçram 100 anesteziologi, bet ðogad rezidentûrâ budþeta vietas ir mazâk, kâ pagâjuðajâ gadâ. tâ neloìiski sanâk.
AP
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 13:11
Nu maneejiem vietu nemaiinigi daudz :-)

I ko GPiishus samazinaaja ar nav skaidrs. Tos tak vareetu maaciit un maaciit. Taapat nav un kas ir tie veci
:-)
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 13:13
Ja veel vinji zinaaatu cik daudzi toposhie anesteziologi jau tagad dziivo ar sapni par citaam zemeem ;-). Jo tiem (sorry, bet maitaam- skauzh man) tagad tak vieniigajiem tos Eiropas sertifikaatus dod, briiva izveele, kuraa ES valstii straadaat :-)
I uzspljaut sadalei vai tam, ka 10 shtukas jaaatmaksaa VOAVAi, ja tur aldzinja kaada, mmm...
fanatic
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 13:59
Sapnjojiet veseli.......
Ja buutu iespeejams atgriezt jauniibu, es vairs mediciinaa neietu,,,,,,,,,, :(!
xyz
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 14:34
... ja varçtu atgriezt atpakaï 7 gadus- es vairs medicînâ neietu... un ne jau tâpçc, ka profesija nepatîk...
Re: ja jau par jaunajiem
29.07.2005 23:04
es tomçr ietu, nauda laimîgu nedara
...
Re: ja jau par jaunajiem
30.07.2005 14:33
Taas truukums arii ne.
Re: ja jau par jaunajiem
30.07.2005 15:30
nauda laimîgu nedara
Taas truukums arii ne.
Laimei vienkârði nav nekâda sakara ar naudu
Re: ja jau par jaunajiem
30.07.2005 15:44
otto
nauda laimîgu nedara

Tas ir pashapmaans ;)
Re: ja jau par jaunajiem
30.07.2005 18:52
Patiniet savu filmu atpakaï , atcerieties tos brîþus, kad esat bijuði laimîgi.
Tam taèu nav nekâda sakara ar naudu.
zâlîte
Re: ja jau par jaunajiem
30.07.2005 19:04
Nu tas ir no orientâcijas atkarîgs:)
Ja cilvçks ir tendçts uz naudu, tad viòa laimîgâkie dzîves mirkïi ir sava bankas konta papildinâðana:)
Re: ja jau par jaunajiem
30.07.2005 19:59
otto>Patiniet savu filmu atpakaï , atcerieties tos brîþus, kad esat bijuði laimîgi.
Tam taèu nav nekâda sakara ar naudu.

Gan jaa, gan nee...
Nauda tomeer padara cilveekus lamiigaakus...
Un visi jau nav tik jauki, kaa Tu un es... :)
Ja godiigi, tad mani laimiigaakie briizhi dziivee paarmijas: laiks kad nauda pietika tikai maizei, ar laiku kad paaraak neaizraavos ar taas ekonomeeshanu. Es piekriitu, ka ne jau naudaa ir laime, lai gan atziistu, ka ir ljoti patiikami ja taa ir un ja ir daudz.

Man tomeer liekas, ka laime sleepjas veseliibaa un faktaa, ka ir kaads ar ko daliit priekus. Jo beedas rodas tikai no taa, ka nav ar ko daliit priekus...nosaciiti =)
Re: ja jau par jaunajiem
31.07.2005 18:30
Mateus
Tas tomçr IR un BÛS vairaak paðapmâns............. -)
Feja:
nu ir man tagad nauda, tb nesuudzos par taas truukumu, bet reaali...piem tagad man ir shaadas taadas veseliibas probleemas un ja godiigi...nejuutos shaados briizhos liidz galam laimiigs...
Re: ja jau par jaunajiem
31.07.2005 20:53
kas vispâr ir Laime?
nauda? ir tev nauda, pietiekami daudz naudas, lai par to nedomâtu. milzîga mâja Jûrmalâ, mâja Rîgâ, divi bçrni mâcâs ârzemçs. viss forði...
un tad - plîst galvas smadzeòu aneirisma, noglabâjam... tam cilvçkam bija 50 gadi. vai viòð gribçtu visu to naudu, vai vçl kâdu gadu dzîvot? to neviens nezin...
vienam laime ir gremdçties mîïotâ cilvçka acîs, dzirdçt sava bçrna smieklus. citam - ar 600 MB traukties pa Itâliju.
nauda atvieglo dzîvi, to neviens neapstrîda. bet vai tâ ir galvenais?
...
Re: ja jau par jaunajiem
01.08.2005 11:18
Tas nav galvenais, bet tomeer muusu apstaakljos tas ir svariigi. ja vien nedziivo buudinjaa mezha viduu un nepaartiek no naturaalaas saimnieciibas produkcijas.

Nez kaadeelj komunalao maksaajumu reekjinus jaamaksaa "peec pilnas programmas", a alga- tur nee, lika pagaidiit.

P.S. No otras puses- ja zini, a jaamirst 50 gados, labaak to laiku liidz 50 gadiem pavadiit ar naudu vai bez?
Re: ja jau par jaunajiem
01.08.2005 12:42
Vçl viskautko domâju, bet nu man bija tâds piedzîvojums un tâdas pârdomas, kâdas ïoti sen nav bijuðas.
Bijâm kâzâs. Un vçlu vakarâ vienam vîrietim ( no 25- 35 gadu vecs varçja bût) uznâca epilepsijas lçkme un biju viena no pirmajâm, kas to ieraudzîja. Tas bija drausmîgs skats. Tad pieskrçja viòa draudzene vai sieva un paòçma galvu klçpî un glâstîja un kaut ko salika vina mutç un tad gaidîja âtro palîdzîbu, jo viòam sâkâs viss otreiz. Laikam tâ bija. Tur atbrauca jauna un skaista daktere un tâda diezgan dûðîga mâsiòa. Un kad gribçja viòam ieðpricçt viòð neïâva, bet saprotu, ka normâla apziòa viòam nebija un tad viòam tur veèi sçdçja uz kâjâm un turçja rokas un viòð - slimais kliedza - mammu, mammu. Nu tas bija ðausmîgi. Un tad viòu piefiksçja pie nestuvçm un aizveda un viòa meitene aizbrauca lîdzi. Bet es vairs nebiju svinçtâja un man bija arî jâdomâ, kas ir tas, kas jaunai skaistai sievietei liek izvçlçties ârstes darbu. Nekad nebiju par to agrâk aizdomâjusies. Mana klusa teorija ir, ka íirurgi ir dzîvîbas glâbçji, bet nu kaut kâdas novirzes viòiem ir , ka viòiem patîk un viòi var griezt dzîvu miesu. Tos kas taisa abortus es ar prâtu nespçju izprast. Viòus arî es pieskaitu pie maniakiem. Vçl es jaunajâ Unâ lasîju, ka bçrnu slimnîcâ ir mediíi, kas bçrnus sit ar slapjiem dvieïiem, lai nebûtu zilumi, bet lai viòi beigtu bïaut. Kad visu to tâ domâju , tad nevaru nomierinâties. Nesaprotu cilvçkus un pasauli. Man rados ir divas ârstu ìimenes no mammas puses, bet terapeiti un miermîlîgi cilvçki, kas diez vai ikdienâ redz visas tâs ðausmas. Nu domâju, kâdam ir jâbût ârstam, lai viòð ar visâdâm ðausmâm saskaroties paliktu normâls.
Arî par Pçteri Kïavu man ir sava teorija, ka saskaroties ar bçrnu nâvçm ikdienâ , viòð jau ir izgâjis no normâlîbas robeþâm. Vîru es sev tâdu negribçtu, draugu - nezinu. Nevaru no visâm ðîm pârdomâm tikt vaïâ, bet nu jocîgi tas viss ir.



madara
Re: ja jau par jaunajiem
01.08.2005 12:53
Tad jau sanâk, ka par sanitâriem kïûst tie, kam patîk naktspodus iznest, par grâmatveþiem tie, kam patîk sveðu naudu skaitît, par pavâriem tie, kam patîk kartupeïus mizot... . Skaistiem cilvçkiem - skaisti darbiòi, kas padevuðies ne visai - tiem arî darbiòi tâ pavidam. Man liekas, ja par íirurgu kïûst cilvçks, kuram PATÎK citus graizît, tad no tâda jâmûk pa gabalu. Jebkuram dzîvç gadâs darît ne tikai to, kas patîk, bet arî to, ko vajag.
Re: ja jau par jaunajiem
01.08.2005 13:03
Nç, par sanitâriem kïûst tie , kas nevar dabût citu darbu. Es domâju tieði naktspodu nesçjus un grîdas mazgâtâjus. Tas nenozîmç, ka es viòus necienu. Nç, tâ nav, jebkurð godîgs darba darîtâjs ir cienîjams, bet viss ir sareþìîtâk kâ es domâju.



madara
madarai
Esmu gaajusi visai tai ''ellei'' cauri.., veel joprojaam turos pie praata(vai otraadi)un domaaju, ka tie, kas ne tuvu nav mediciinai, tik tieshaam dziivo kaa vienaa citaa dimensijaa...
Tavi noveerojumi un analiize man ir saprotami, jo es arii shad un tad aizdomaajos...tiesi taadaas variaacijaas, sevishkji par tiem abortiem runaajot..
Es to nemuuzhaam nedariitu...Taa ir cita cilveeku ''kategorija''...
Vienu taadu vecmaati paziistu, vinja staro kaa taada sauliite, nekad nepateiksi, ka vinja taisa arii nelegaalos abortus...savaa dziivokliiti...
Re: ja jau par jaunajiem
01.08.2005 13:21
Dzîve vispâr ir sareþìîta lieta. Nekas nav vienkârði tâpat. Visam savi cçloòi un sekas. Savâ laikâ, lai arî medicîna interesçja, nemâcîjos par dakteri, jo izaugu ârsta ìimenç. Savas specialitâtes pâròemta ârsta ìimenç. Aizgâju mâcîties studijâs, kuras mans tçvs nepabeidza, jo viòu izveda uz Tâlajiem Austrumiem. Retajâs reizçs, kad viòð par to runâja, viòa balsî bija TÂDAS skumjas: gribçju, nesanâca. Mani ðîs viòa nepiepildîtâs cerîbas pamudinâja aiziet tur studçt. Teikt, ka ðî specialitâte ir manas dzîves jçga un saturs? Nç. Bet tâ nu dzîve iekârtojâs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 8?
Ziņa: